jerlo1978 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salutare. Cristi, cand faci rezervarea pt casute, baga una si pt mine (asa scap de cumparat cort intr-o perioada nu tocmai fericita dpdv financiar). Pana la urma, cati plecam din Bucuresti vineri si la ce ora? Bafta multa si abia astept sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salutare. Cristi, cand faci rezervarea pt casute, baga una si pt mine (asa scap de cumparat cort intr-o perioada nu tocmai fericita dpdv financiar). Pana la urma, cati plecam din Bucuresti vineri si la ce ora? Bafta multa si abia astept sa ne vedem. eu as vrea vineri pe la 9 s-o luam din loc. de ajuns ajungem in 3ore jumate, depinde de ritm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Cand pleci, treci si pe la mine si ma iei, ca sunt in drumul tau! La 9 voi fi gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubba Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) stie cineva unde gasesc asa ceva VACUUM BRAKE BLEEDING PUMP Editat Mai 30, 2011 de bubba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 stie cineva unde gasesc asa ceva VACUUM BRAKE BLEEDING PUMP Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Salutare Cristi. Te rog daca poti sa ma ai in vedere si pe mine cu 2 casute. Eu as vrea sa plec vineri dimineata (10-11) pe Brasov. Mai pleaca cineva pe la ora asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 mei jupani, la ce ban mai ajunge o pompa frana fatza de tdm, mk 1 ? cica ar fi cel mai la indemana upgrade plug&play pentru jena de frana fatza de pe super tenere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 mei jupani, la ce ban mai ajunge o pompa frana fatza de tdm, mk 1 ? cica ar fi cel mai la indemana upgrade plug&play pentru jena de frana fatza de pe super tenere. habar n-am, am una prin casa.. zi un pret si e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Cristi iau si eu un tricou am scris acolo in lista daca cumva nu pot veni si eu sa'l dai la alin....numa bine Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Cristi iau si eu un tricou am scris acolo in lista daca cumva nu pot veni si eu sa'l dai la alin....numa bine Gabi bine gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 - si totusi daca sa facut o recunoastere de ce nu sa facut un intinerar?adica daca sa facut o recunoastere sa se faca si un intinerar,care e cea mai buna varianta de a ajunge la Ocna Lotrului?chiar daca e sa vin din V tari vreau sa stiu o ruta asfaltata eu nu gasesc mare lucru nici pe harta clasica si nici pe internet. multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 - si totusi daca sa facut o recunoastere de ce nu sa facut un intinerar?adica daca sa facut o recunoastere sa se faca si un intinerar,care e cea mai buna varianta de a ajunge la Ocna Lotrului?chiar daca e sa vin din V tari vreau sa stiu o ruta asfaltata eu nu gasesc mare lucru nici pe harta clasica si nici pe internet. multumiri. salut, nu stiu exact din vestul tarii banuiesc ca vii spre sibiu. deci poti face dreapta in Sebes si sa urci spre lacul Oasa. si tii drumu pana ajungi la Obarsia Lotrului. uite si traseul. e chair simplu nu prea ai cum sa te ratacesti sau ratezi drumul: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=ro&msa=0&ll=45.496722,23.90213&spn=0.605476,1.454315&z=10&msid=200643862309692490261.0004a4a30bfaa9de87200 drumul aceste e asfaltat in proportie de 95% am facut rezervare pt 7 casute. mai sunt destule libere. in total sunt 34. daca se razgandeste cineva si vrea casuta se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare. Spuneti-mi va rog daca stiti drumul de la Brezoi spre Voineasa si Obarsia Lotrului cum e? E asfalt? E bun? NU am mai fost pana acum pr acolo si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare. Spuneti-mi va rog daca stiti drumul de la Brezoi spre Voineasa si Obarsia Lotrului cum e? E asfalt? E bun? NU am mai fost pana acum pr acolo si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine salut drumu ii bun cum a spus si cavaleru mai sus sunt portiuni mici neasfaltate atat am fost noi wekendu trecut...numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Cred ca vin si eu. Plec vineri pe la pranz (13:00), probabil spre valea Oltului. Mai este vreun loc liber la casute? Editat Iunie 1, 2011 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare. Spuneti-mi va rog daca stiti drumul de la Brezoi spre Voineasa si Obarsia Lotrului cum e? E asfalt? E bun? NU am mai fost pana acum pr acolo si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine este asfalt bun. foarte putin neasfaltat dupa lacul vidra pana la Obarsie. Nimic grav. Cred ca vin si eu. Plec vineri pe la pranz (13:00), probabil spre valea Oltului. Mai este vreun loc liber la casute? da, mai e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Atentie! E ultima strigare la tricouri! Cine nu se trece acum in tabel, va ramane de caruta (si fara tricou)! Haideti, efortati-va 5 minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) - daca stie cineva prin PETRILA sau PETROSANI cum e drumu ,e mai aproape pentru cei ce vin din V tari,deci daca se vine prin SBES drumul e asfaltat?ca am citit ceva posturi si se plangea lumea ca daca mai si ploua e aproape imposibil sa ajungi.respect. Editat Iunie 2, 2011 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 - daca stie cineva prin PETRILA sau PETROSANI cum e drumu e mai aproape pentru cei ce vin din V tari,deci daca se vine prin SBES drumul e asfalt?ca am citit ceva posturi si se plangea lumea ca daca mai si ploua e aproape imposibil sa ajungi.respect. Pe Petrosani e naspa drumul o sa mergi numai cu 20-30 la ora, asfaltul este prin de gropi, peisajul e marfa, dar sincer nu iti recomand. am facut week-end-ul trecut bucata asta dus-intors din greseala. nu as mai merge a doua ora pe acolo. vino linistit pe Sebes ca este foarte bun drumu si asfalt proaspat si numai bun de calarit. am fost si anu trecut si anu asta, sunt doar cateva portiuni de pamant batatorit sau pietruit. Pe Petrosani e naspa drumul o sa mergi numai cu 20-30 la ora, asfaltul este prin de gropi, peisajul e marfa, dar sincer nu iti recomand. am facut week-end-ul trecut bucata asta dus-intors din greseala. nu as mai merge a doua ora pe acolo. vino linistit pe Sebes ca este foarte bun drumu si asfalt proaspat si numai bun de calarit. am fost si anu trecut si anu asta, sunt doar cateva portiuni de pamant batatorit sau pietruit. sus la baraj la Oasa erau 4 nemti cu tourere pan-european, kawasaki 1100, bmw r1100rt chestii d-astea care merg numai pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 - ok merci pentru promptitudine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 - ok merci pentru promptitudine ... vii de vineri sau de samabta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 3. nu va fi o bucla cu efectiv vom urca pana la ranca si apoi inapoi, nu ai unde sa faci o bucla si nu prea ai ce vedea. m-am plimbat un pic duminica si m-am lamurit. probabil pe la ora 12-13 se va pleca. poate si mai tarziu. in functie de cheful participantilor. Ar fi misto sa nu plecati mai devreme de 13, ca sa putem ajunge si cei care venim de sambata dimineata. Asta si in ideea in care se intuneca oricum dupa 21 si timp ar fi berechet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ar fi misto sa nu plecati mai devreme de 13, ca sa putem ajunge si cei care venim de sambata dimineata. Asta si in ideea in care se intuneca oricum dupa 21 si timp ar fi berechet. iti dai seama ca nu bne grabim. oricum fiind multi dureaza pana ne urnim si sunt totusi vreo 80km dus intors. o sa ne tot oprim pt poze deci 2-3 ore tot facem pe drumu asta. sa zicem ca plecam pe la 15.00 cel tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Vreun TDMist bucurestean are de gand sa plece vineri pe la 5 din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Vreun TDMist bucurestean are de gand sa plece vineri pe la 5 din buc? ta taaaaaa http://www.dirtbikezone.ro/4446.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate