Rocker Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 ta taaaaaa http://www.dirtbikezone.ro/4446.html Misto rau anuntul. Sa ne vedem cu bine maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 salutare...din pacate ma sare schema anul acesta sa vin si io la intrunirea TDM ,dar o sa fiu si eu pe la ranca aproape de locatie,vacanta anuala cu colegi de servici,o sa va fac cu mana din autobuz ,,,sa aveti vreme frumoasa si sa faceti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) bai tata sa vezi ce caucioace mi-am pus!!! pfoai ca sunt isteric numa cand ma uit la motor.... Glumesc. adica am un k76 spate si un k60 pe fata. ala de pe spate zici ca se transforma daca merg cu mai putin de 50 la ora. s-a inaltat bivolu. Diferenta e ca de la un peujout 207 la un toyota landcruiser. si ambele au costat 600, adica cu un mil juma mai ieftin decat prima optiune de cauciuc pe spate pilot road 3 Daca maine ploua ca acum nu vin de vineri. Cava! vreau si eu o casuta! Editat Iunie 2, 2011 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Cine mai pleaca sambata? ca sa stabilim o ora si un loc de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Cine mai pleaca sambata din bucuresti? Eu vreau sa plec pe la 8 din zona Titan pe bucuresti-pitesti. Daca mai pleaca cineva fixam un punct de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 vii de vineri sau de samabta? - momentan e vineri seara si nu sunt plecat din diverse divergente,si m-am trezit azi sa ma uit peste acte nu am nici asigurare...shit.sper sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 (editat) v-am vazut pe drum, pe unii din voi, mai exact 3, eu din pacate trebuia sa ajung acasa veneam.. de la cluj. in sfarsit am adus-o acasa, m-am dat si eu cu ea.(n-am mai mers pe tdm pana acum) da imi place la nebunie a reusit cineva sa faca suspensia fata mai tare la tdm? mi se pare prea sensibila la orice denivelare. Editat Iunie 4, 2011 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Salut, sunt un posibil viitor proprietar de TDM 900, motocicleta pe care am pus ochii, are anvelopa spate terminata, deci un set nou s-ar impune. Asa ca intrebarea mea este, ce anvelope folositi voi in special pt TDM 900, cu orientare spre touring 90% sosea (bagaje si de cele mai multe ori pasager, deci ceva greutate si pe spate). Pe fosta motocicleta(f650gs) am avut un set de Continental Trail Attack care mi-au placut foarte mult pe asfalt. Am reusit sa parcurg cu ele 10.000 de km si la ritmul in care se uzau cu siguranta ajungeam la 20.000, toate astea cu o aderenta superba pe asfalt, mult peste Metzeler Tourance de ex (in offroad- no comment ) Avand in vedere exp anterioara as merge acum pe conti road attack, dar poate reusiti sa ma convingeti ca am nevoie de altceva. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Pozele si filmele mele Eu am avut Dunlop D220 din fabrica si au fost bune. Acum am Michelin Pilot Road 2 si in primii 10'000 km am circulat ca pe patinoar. Acum par ceva mai aderente... Urmatorul va fi Dunlop Roadsmart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Am si io cateva poze https://picasaweb.google.com/117635788610344532488/IntrunireaNationalaYamahaTDM35Iunie2011# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Pozele si filmele mele Eu am avut Dunlop D220 din fabrica si au fost bune. Acum am Michelin Pilot Road 2 si in primii 10'000 km am circulat ca pe patinoar. Acum par ceva mai aderente... Urmatorul va fi Dunlop Roadsmart. Am si io cateva poze https://picasaweb.google.com/117635788610344532488/IntrunireaNationalaYamahaTDM35Iunie2011# Baieti, ceva link-uri de transfer direct? Eu unul as aprecia pozele in formatul lor natural, la mine pe calculator si de luat una cate una... oi merge eu incet da totusi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) Am facut o arhiva. Editat Iunie 5, 2011 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Am facut o arhiva. Nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) - mie personal imi mananca foarte mult tdm-ul si in oras si afara ,cred ca undeva in jur de 9-10 in oras cu carburatoarele curatate si sincronizate...nu stiu ce sa mai fac cu el,de mers merge impecabil,ce e drept ca ar trebui sa schimb bujiile si sa pun inapoi filtrul original(momentan am sport) si sa mai incerc un nou reglaj la carburatoare.noi sa fim sanatosi. Corect, nici eu nu inteleg ce e cu consumurile alea mici frate, dar si mie in oras imi ia 6.9%. Schimb la 4000 rpm, fara accelerari bruste. In primavara am schimbat clapetele de soc si toate garniturile/oringurile. Cuiele sunt pe pozitia 4, nu pe 3 cum vin din fabrica. Se simte ca nu trage asa tare de cand le-am coborat 1 pozitie. Sincronizarea la carburatoare am facut-o, e ok. iar tuburile nu sunt ovalizate. Bujiile sunt schimbate in primavara. Filtrul de aer schimbat anul trecut. Editat Iunie 5, 2011 de flavius.corhei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Poate se impune o schimbare a acelor/cuielor cu unele noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Nu merge. La mine o luat-o! Multam, Mariuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Si de la noi cateva poze http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM_isti_3-_5_iunie_2011-transfer_RO-05jun-da2c85.rar Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Si de la noi cateva poze http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM_isti_3-_5_iunie_2011-transfer_RO-05jun-da2c85.rar Numai bine adevaru e ca a fost cea mai tare chestie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 https://picasaweb.google.com/florin.gtr/IntalnireaTDMEditiaAIVAObarsiaLotrului2011# Baieti, ceva link-uri de transfer direct? Eu unul as aprecia pozele in formatul lor natural, la mine pe calculator si de luat una cate una... Pentru Picasa e foarte simplu... se instaleaza aplicatia cu acelasi nume si din linkul cu poze se alege optiunea "Descarca album" sau ceva de genul. Un avantaj ar fi si ca pozele uploadate la ei pe site beneficiaza de niste filtrari subtile dar foarte eficiente care fac imaginile sa arate ceva mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Poate se impune o schimbare a acelor/cuielor cu unele noi? Cristi, am postat pe forum poze cu cotele tuburilor, si nu sunt uzate. au valoarea nominala. Desi altceva nu imi dau seama ce poate fi. Ar mai fi eventual membranele de aer, o sa caut numarul reperului diseara cand revin de la servici, sa va dati si voi cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 https://picasaweb.google.com/florin.gtr/IntalnireaTDMEditiaAIVAObarsiaLotrului2011# Pentru Picasa e foarte simplu... se instaleaza aplicatia cu acelasi nume si din linkul cu poze se alege optiunea "Descarca album" sau ceva de genul. Un avantaj ar fi si ca pozele uploadate la ei pe site beneficiaza de niste filtrari subtile dar foarte eficiente care fac imaginile sa arate ceva mai bine. Nu prea ma ajuta - stau sa instalez bartai aplicatia lor pe care oricum nu o folosesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Nu prea ma ajuta - stau sa instalez bartai aplicatia lor pe care oricum nu o folosesc... vi la mine si ti le dau mura-n-gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 - intrebare:intalnirea ospatarilor sau taximetristilor TDM-isti se organizeaza ?asa cam cum se face si la revel ,imi pare sincer rau ca nu am putut veni,superba adunare va felicit pentru reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Va salut pe toti si-mi cam pare rau ca nu m-am repezit si eu pina acolo. Bravo baieti, frumoasa tura, cat mai multe tot asa !!! ...dar se vinde jucaria Banditului, Yamaha TDM 850, Motorul este \"gata de lupta\", pregatit de drum, dar nu i-am mai facut ITP-ul pt ca vreau sa-l schimb cu ceva mai mare. Pt. cei interesati , la cerere fac si ITP-ul . Kitt de lant in stare OK, pe fata etriere de R1 pt o mai buna eficienta, placute de frana cu 1000 de km pe ele (noi) ,cauciuc spate 98%, fata mai merge un pic.La pretul asta vine echipata cum apare in poze, cu trei cutii. Pret 1500 sau 1700 cu tot cu cutii si suporti, nu-i ieftin dar nici moca nu-l dau, cui ii place sa ma contacteze !! Tel. 0766464498 mircea1970@gmail.com Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate