Emanuel Iancu Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Placi de ambreiaj de mz rt 125/2 gasim?si un cauciuc 2.75/3.00-19.Multumesc. Se mai adauga un ambreiaj de mz 175.Mai exact partea aia de ambreiaj care se imbina pe con.Celelalt sunt bune si nu ma intereseaza.Pret si poze.Restul detaliilor discutam pe PM.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Ce alte maruntisuri mai ai domnu'? Dom" doctor uite pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 salut caut o sticla de far pt jupiter 3 sau ceva adaptari daca se poate poate arfe cineva si vrea sa o transforme in bere sau bani. m-ar aventaja chiar si farul (sticla + oglinda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Dom" doctor uite pozele Roata este in stare buna?Ce pret are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 salut caut o sticla de far pt jupiter 3 sau ceva adaptari daca se poate poate arfe cineva si vrea sa o transforme in bere sau bani. m-ar aventaja chiar si farul (sticla + oglinda) Gasesti la mine : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1034385 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Roata este in stare buna?Ce pret are ? Se interesa Doctoru de ia, daca nu o mai vrea e libera la vanzare. Janta e cadmiata,deci nu are luciu,spitele ,mai putin vreo 3-4 sunt din electrozi de inox de 4. Starea, e asa cum o vezi ,nu tin minte sa fie descentrata. pret 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Gasesti la mine : /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1034385 salut pe mine ma intrereseaza sticla + oglinda ca oala am. daca ai si asa , k sa nu descompletezi farurile aste faine, fa un pret si trimite pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 salut pe mine ma intrereseaza sticla + oglinda ca oala am. daca ai si asa , k sa nu descompletezi farurile aste faine, fa un pret si trimite pe pm Uite o sticla de far, insa nu stiu daca e de IJ sau MZ es. Diametrul total e 17,3 iar cel ce se imbina cu rama cam 16,5-16,7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 caut stop Mobra , modelul din foto de mai jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am FR230 noi, echivalente. Daca vrei suna-ma, nu am ce face cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am FR230 noi, echivalente. Daca vrei suna-ma, nu am ce face cu ele. salut la cine faci referire?la ce post? » Post actualizat in 18 Jun 2014 21:21 Uite o sticla de far, insa nu stiu daca e de IJ sau MZ es. Diametrul total e 17,3 iar cel ce se imbina cu rama cam 16,5-16,7. salut mercii mult dar astazi am masurat oglinda si imi trebuie o sticla cu diametrul maxim de 14,3 oricum ramane deschisa cererea si iti multumesc inca o data » Post actualizat in 18 Jun 2014 21:24 Daca afli pe careva de aduce piese bune de Voshod da de stire! salut daca te intereseaza cred ca pot sa iti fac rost de un cilindru si piston, ambele noi, dar nu stiu pretul. daca te intereseaza contactez omul si iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Cumpar oala de ambreiaj pt Hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Un bec pt far de mobra se gaseste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Caut urgent cablu ambreiaj mz es 175/250.Mai caut pentru cineva un capac de la cutia de baterie.Pentru asta sunati la 0762683191.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Se interesa Doctoru de ia, daca nu o mai vrea e libera la vanzare. Janta e cadmiata,deci nu are luciu,spitele ,mai putin vreo 3-4 sunt din electrozi de inox de 4. Starea, e asa cum o vezi ,nu tin minte sa fie descentrata. pret 50 lei. Poate merge spre celelalt domn iteresat.Mersi pt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Multumesc , dar am rezolvat cu roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Caut urgent cablu ambreiaj mz es 175/250.Mai caut pentru cineva un capac de la cutia de baterie.Pentru asta sunati la 0762683191.Multumesc. Valabil! inca mai caut cablu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cumpar releu semnalizare 6V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Pozele pentru @edyneagu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmicus Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Are cineva de vanzare amortizoarele de la atas de la un IJ planeta 5? Daca are cineva sa dea semn pe bmicus@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Caut urgent cablu ambreiaj mz es 175/250.Mai caut pentru cineva un capac de la cutia de baterie.Pentru asta sunati la 0762683191.Multumesc. Valabil.Sau sa se potrivesca,nu trebuie sa fie neaparat de mz.Daca se poate folosi e deajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Valabil! inca mai caut cablu! inca 100 de ani. cine are cablu nou si bun, il tine pe motor, din ala vechi rupt si ruginit nu o sa vrei, iar cablu original NOS anii '60 sper ca nu te astepti sa primesti sau sa gasesti Mergi pe topicul MZ si sapa, o sa gasesti post de la dom' profestor Petcu, cu dimensiunile cablurilor de ES, le iei in brate si te duci la un service de scutere si iti faci pe dimensiune. Sau cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 inca 100 de ani. cine are cablu nou si bun, il tine pe motor, din ala vechi rupt si ruginit nu o sa vrei, iar cablu original NOS anii '60 sper ca nu te astepti sa primesti sau sa gasesti Mergi pe topicul MZ si sapa, o sa gasesti post de la dom' profestor Petcu, cu dimensiunile cablurilor de ES, le iei in brate si te duci la un service de scutere si iti faci pe dimensiune. Sau cumperi. Buna ziua.Credeam ca voi gasi noi,stiam ca pe site-uri se gasesc dar am cautat si nu prea am gasit.Am zis sa incerc.Vreau sa va multumesc de interventie.Ma voi duce cu cablul vechi dar care este blocat si cu fire rupte si voi cauta inca o data pe la piese de scuter.Am mai cautat dar fara succes dar voi incerca iar.Multumesc mult din nou.Cu respect Emanuel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cumpar releu semnalizare 6V. gasit la magazin de piese de scutere... nou 6V pentru 10W la 25 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacalu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Buna ziua, Caut cilindrii + pistoane + segmenti pentru jawa 350 TS, model cu 4 prezoane/cilindru. nu sunt sigur dar cred ca e model 638. Multumesc, Stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate