elm Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salut as avea nevoie de o sea se ij 56 (aia de guma)pe bani s-au la schimb am in plus un rezervur tip lacrima ,roata pe 19 de ij,telescoape spate ,cric laba de gasca,suport sa de planeta etc s-au bani berea o dau oricum ca adalmas multumesc Salut! Vreau eu cricul laba de gisca! Zii un pret Idem suportul pentru sa Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Salut!Vreau eu cricul laba de gisca! Zii un pret Idem suportul pentru sa Numai bine imi pare rau dar de vandut nu vand ma intereseaza numai schimburi cu alte piese pt a-mi complecta piesele ce-mi lipsesc ceea ce dau le am dubluri scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 eu l-am luat nou si nu avea...am pus de jawa/cz din anii '60, merge la fix! si d-asta de unde iau?!?ARE CINEVA?!?bere bani la schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 salut , are cineva o casca in plus... ca a mea e varza........... Salut uite si pozele pe care doreai sa le vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 cat e casca Nazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 cat e casca Nazi?Salut .Este marimea S c-am 56 cm dar eu cred ca este mai mare 60,62 cm si costa 150RON.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 un ambielaj de mobra are cineva ? am nevoie urgenta va rog credetima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 imi pare rau dar de vandut nu vand ma intereseaza numai schimburi cu alte piese pt a-mi complecta piesele ce-mi lipsesc ceea ce dau le am dubluriscuze Cam greu asa, sa gasesti pe cineva sa aiba exact piesa de care ai tu nevoie si sa aiba nevoie exact de piesa pe care o ai tu Bafta la cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Cam greu asa, sa gasesti pe cineva sa aiba exact piesa de care ai tu nevoie si sa aiba nevoie exact de piesa pe care o ai tu Bafta la cautari nu neaparat ce imi lipseste orice alte piese dar sa fie de ij 56 de ex cutiile laterale care cred ca pot sa fie si de jupiter dar n-us sigur cu ocazia asta am sa enumar piesele ce le am disponibile: tobe minsc in stare buna 2 buc 3 roti pe 19 de ij 56 cadru atas ( nu cunosc provenienta) rezervor lacrima cric laba de gasca suport sa planeta (saua cu doua locuri) aprinderea originala cu platina si releul de incarcare original ij 56 (scrie pe el) telescoape spate 3 buc un far o boasca de far o aripa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 cutii laterale iti ddau eu, dar sunt de jupiter3, din cate am vazut eu sunt identice ma intereseaza farul si releul de incarcare nu neaparat ce imi lipseste orice alte piese dar sa fie de ij 56de ex cutiile laterale care cred ca pot sa fie si de jupiter dar n-us sigur cu ocazia asta am sa enumar piesele ce le am disponibile: tobe minsc in stare buna 2 buc 3 roti pe 19 de ij 56 cadru atas ( nu cunosc provenienta) rezervor lacrima cric laba de gasca suport sa planeta (saua cu doua locuri) aprinderea originala cu platina si releul de incarcare original ij 56 (scrie pe el) telescoape spate 3 buc un far o boasca de far o aripa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 3 roti pe 19 de ij 56 aprinderea originala cu platina si releul de incarcare original ij 56 (scrie pe el) telescoape spate 3 buc Salut vere, uite cu ce as putea sa te ajut: aprindere originala de IJ 56 am eu,roti pe 18 are un mosnegut dar nu mi-a spusdaca sunt pe butuc de AL s-au tabla spunea ca are si ataj ,spune-mi ce si daca vrei si vrb cu el. Cred ca am si un far de Dnepra si unul lacrima dar nu stiu de la ce motor provine.Amortizoare tot mosu are. C-am asta ar fi. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 aprinderea originala cu platina si releul de incarcare original ij 56 (scrie pe el) telescoape spate 3 buc Salut vere, uite cu ce as putea sa te ajut: aprindere originala de IJ 56 am eu,roti pe 18 are un mosnegut dar nu mi-a spusdaca sunt pe butuc de AL s-au tabla spunea ca are si ataj ,spune-mi ce si daca vrei si vrb cu el. Cred ca am si un far de Dnepra si unul lacrima dar nu stiu de la ce motor provine.Amortizoare tot mosu are. C-am asta ar fi. Numa bine. multumesc pt intenti dar daca citesti m-ai bine o sa vezi ca astea le am de dat daca anm nevoie de ceva te anunt salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Te rog sa ma scuzi,am interpretat eu gresit,numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 un ambielaj de mobra are cineva ? am nevoie urgenta va rog credetima Am un ambielaj de Jawa TS 350. Nush daca se potrivesc. Am si eu nevoie de o carena spate de Jawa TS 350 din 92. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Am un ambielaj de Jawa TS 350. Nush daca se potrivesc. Am si eu nevoie de o carena spate de Jawa TS 350 din 92. Pai sigur ca se potriveste... daca isi mai ia Adi vreo 6 mobre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Pai sigur ca se potriveste... daca isi mai ia Adi vreo 6 mobre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Inca ceva, caut tot pentru TS chiuloasa. Pe bani binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 URGENT CUMPAR CEAS COMPARATOR!!!!!!!!! pm sau messenger dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Tovarasi, am si eu mare mare si urgenta nevoie de o furca de Ij Jupiter 4, cit mai completa (de la juguri si amortizoare, pina la roata, aripa, suruburi, etc). Nu moca, bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreau si eu o maneta de ambreiaj de Minsk va rog. Nu ma trimiteti la Tunaru sau Gaspar/Dany, ca am luat deja, dar cum piesele rusesti sunt ca cele de dacie (le pui una langa si nu-s la fel), maneta noua este "BY DEFAULT" proasta, cum sunt toate (adica "dealerii" n-au vina) si nu-mi intra bine cablul in ea, nu trece "motzul" de la "nuca" calumea cum trece la meneta veche pe care o am, dar care are varful rupt. So... aranjam de-un schimb, sau bani daca aveti vreunii asa ceva!! (PM, daca e, ca de postul asta parca vad ca uit). Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Salutari!!nevoie de: -chiuolase ij jupiter 4 -ambielaj ij jupiter 4 -segmenti ij jupiter 4(cota 0,1,2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 URGENT CUMPAR CEAS COMPARATOR!!!!!!!!!pm sau messenger dns7ate am eu... de 3mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Tovarasi, am si eu mare mare si urgenta nevoie de o furca de Ij Jupiter 4, cit mai completa (de la juguri si amortizoare, pina la roata, aripa, suruburi, etc).Nu moca, bineinteles iti dau eu ceva piese de furca fara juguri si jambe este completa. inclusiv aripa Salutari!!nevoie de:-chiuolase ij jupiter 4 -ambielaj ij jupiter 4 -segmenti ij jupiter 4(cota 0,1,2) un motor complet nu te aranjeaza? acum nu stiu exact daca e jupiter 3 sau 4, poate stii tu. poze sunt la topicul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Tovarasi, am si eu mare mare si urgenta nevoie de o furca de Ij Jupiter 4, cit mai completa (de la juguri si amortizoare, pina la roata, aripa, suruburi, etc).Nu moca, bineinteles iti dau eu ceva piese de furca fara juguri si jambe este completa. inclusiv aripa Salutari!!nevoie de:-chiuolase ij jupiter 4 -ambielaj ij jupiter 4 -segmenti ij jupiter 4(cota 0,1,2) un motor complet nu te aranjeaza? acum nu stiu exact daca e jupiter 3 sau 4, poate stii tu. poze sunt la topicul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu sunt cu elm! ,man cat zici ca ceri pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate