Sari la conținut

severoprisan

Membru
  • Număr conținut

    219
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de severoprisan

  1. Mulțumesc celor care mai împărtășesc din experiența cu crf300. Abia aștept primăvara, poate mă însor cu una
  2. La mulți ani și mulți km în 2022! Să ne ferească îngerașul păzitor de evenimente neplăcute, așa încât atunci când nu suntem plecați cu motoarele noastre să fim sănătoși alături de cei dragi.
  3. severoprisan

    Re-entry

    Eu la scuter am înlocuit becurile standard cu LED C6 (marca C6). Foarte bune și s-au și nimerit, fără să disperseze lumina aiurea.
  4. Cam așa și eu, kg și bătrânețe . Acum doar să vând scuterul. Dar te rog, mai împărtășește impresii. Eu te urmăresc. Mulțumesc.
  5. Salut. Bun review. Și pe mine mă bate gândul la un crf300, dar încă mă mai gândesc. Ce greutate ai, de zici că ești la limită cu suspensia? Mai scrie impresii pe măsură ce vă împrieteniți, poate mă conving(eți). Aventuri faine să aveți!
  6. WC oltenesc : o groapă în pământ și două bețe pentru a alunga câinii. No offense.
  7. Este semnul pentru POLIGON de trageri. Trebuie sa tragi viziera de la casca jos, pentru a nu lua in fata eventualele "gloante" ratacite. Urmeaza dupa semnul acela cu un disc negru in triunghi rosu - Atentie ! Urmeaza o zona cu GAURA NEAGRA .
  8. Fa 5 pasi spre motor....fa 5 pasi inapoi = 10 pasi simpli Fain film, BRAVO si .... curaj la mai multe !
  9. Are o saiba in variator care limiteaza deschiderea sa la maxim. Scoti saiba. Mai e o "tevusca" pe esapament, chiar la iesirea din galerie. Taie tevusca si sudeaza gaura ramasa. Asa prinde vreo 65/ora.
  10. Așa e cu inginerii... Sunt ca și câinii lupi. Au privirea inteligentă, dar nu se pot vorbi. Încearcă Swiftkey în loc de autocorrect. Așa lumea va fi mulțumită și de gramatică. Nu e critică deloc, citesc cu nerăbdare fiecare postare a ta, e mai mișto decât un site de review-uri moto. Aștept "episodul" următor.
  11. 1992 Jawa Babeta 49cc noua 2003 Cielo moștenit de la tata 1995, prima serie, luată pe pile
  12. Asa este. 16km e cam mult sa mergi la servici pe bicicleta.
  13. Eu am trecut la două roți....pe bicicletă. Și nu mai am probleme de range, plus că am scăzut și eu în masă și astfel s-a mărit și range-ul...
  14. severoprisan

    SMAEB 2020

    Eu am dat skip anul trecut. Anu' asta merg sa vad, poate, ceva electrice
  15. Am X10 nou 2016 - 13000km. Nu are nici o problema (sa bat in lemn ). Sper sa ma mai tina. Dar ce ziceti de Sym TL500 (parca TL500) ?
  16. Poate ai vreun fir ros, dezizolat și se atinge de cadru. Verifică prin apropiere pe unde iese fum.
  17. Nu am prins atmosfera de seară pentru că a trebuit să vin acasă, dar am prins ride teste cu BMW 400GT, 850GS, cu DUCATI Multistrada 950 și Beta Alp 4. Pentru mine numai și pentru această ocazie a meritat MAN.
  18. Mulțumesc. Am crezut că aici în țară. Și pe mine mă tenta, dar citind pe forumuri din Italia, parcă nu sunt așa mulțumiți de el.
  19. De unde era să iei AK550? Adică ar fi fost nou, că diferența de preț nu este chiar mică?
  20. În zona Siriu, adică atât cât mergi pe lângă lac e drumul peticit și cu câteva hopuri peste care zbori dacă nu ai grijă. Mai sunt și vreo două semafoare unde stai ceva. În rest drumul este bun, am fost săptămâna trecută la Vulcanii noroioși și a fost OK. DRUM BUN!
  21. Felicitări! Un model superb. Drumuri faine cu el!
×
×
  • Creează nouă...