Pandy Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Nefiind urgenta am pus mai in coada prioritatilor. Ok, BADI nu vinde persoanelor fizice, dar trebuie un anumit profil de firma? Pot lua pe firma mamei prietenei sau pe cea de la munca, doar ca nu au treaba cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Salut. Am nevoie de un sfat. Am nevoie de renumitul cdi ptr un transalp din 93..la dezmembrari nu am gasit. In schimb sunt noi pe ocazii sau pe unimotors in varianta DZE. Am nevoie de un sfat despre calitatea acestor produse aftermarket..si daca a ti mai folosit. Nu s tocmai ieftine si de aceea intreb. Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Am dat o cautare pe ebay si am gasit cateva originale. Arunca un ochi si pe acolo daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Septembrie 1, 2018 Share Postat Septembrie 1, 2018 Buna seara. Stiti de unde este aceasta piesa? Transalp 1998. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibiker Postat Septembrie 1, 2018 Share Postat Septembrie 1, 2018 Stie cineva de unde imi pot cumpara un parbriz mai inalt si fumuriu pt modelul 2008 ??? Ms5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 Buna seara. Stiti de unde este aceasta piesa? Transalp 1998. Multumesc. Saiba sau plasticul? L-ai demontat si nu mai stii de unde, sau ne incerci perspicacitatea? E ghidajul de cablu din carcasa manetei de acceleratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 (editat) Emircea, multumesc ptr raspuns. Motorul este al nasului meu, a desfacut mai multe componwnte si nu mai stie de unde este piesa respectiva. (Nu saiba) Dupa forma am banuit ca este de la maner acceleratie dar nu i-am gasit pozitia corecta. Editat Septembrie 2, 2018 de Radovan_eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 (editat) N-ai de ce. Este reperul 17 din foto de aici: https://images.cmsnl.com/img/partslists/honda-xl600v-transalp-1993-p-italy-switchcable_bigecm9h42f__0300_5e92.gif P.S. Invata-ti nasul sa faca poze inainte de fiecare pas de demontare, asa stie ce are de pus la loc si in ce ordine. Altfel ar fi bine sa se lase de mesterit. Editat Septembrie 3, 2018 de emircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemanftg Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Stie cineva de unde imi pot cumpara un parbriz mai inalt si fumuriu pt modelul 2008 ??? Ms5 Eu folosesc http://www.carpimoto.com/en-RO/40534_H117LS-Fabbri-Windscreen-for-Honda-Transalp-700.htm La 1.79 ai mei, am simt vantul directionat deasupra vizierei. Pasagera nici ea nu s-a plans pana acum ca ar fi deranjata de curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 (editat) Spuneti-mi va rog unde sa fac o copie la cheia cu cip pentru Transalp-ul meu, cea originala incepe sa dea rateuri iar rezerva se pare ca nu are cip ( nu vrea deloc sa stinga becul ) si eventual un pret informativ daca stiti. Multumesc anticipat. » Post actualizat in 05 Sep 2018 17:57Oare la cheia fara cip se poate monta unul ? Editat Septembrie 5, 2018 de nano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 (editat) Si eu la fel patesc. Cheie uzuala mai face figuri, in special cand e caldura, iar cea de rezerva nu merge deloc. Spuneti-mi va rog unde sa fac o copie la cheia cu cip pentru Transalp-ul meu, cea originala incepe sa dea rateuri iar rezerva se pare ca nu are cip ( nu vrea deloc sa stinga becul ) si eventual un pret informativ daca stiti. Multumesc anticipat. » Post actualizat in 05 Sep 2018 17:57Oare la cheia fara cip se poate monta unul ? Editat Septembrie 6, 2018 de bezaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemanftg Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Salut, anul trecut cand cautam eu , in buc doar Honda de pe expozitiei faceau pachet complet:blank + taiat + codat, restul nu faceau taieri, te punea pe tine sa mergi sa o tai. Preturile erau CHEIE CONTACT 35121-MFJ-D00, PRET 35.91 EURO + TVA TAIAT + CODAT CHEIE 300 RON CU TVA INCLUS Asta in mai 2017, acum au mai crescut. Spuneti-mi va rog unde sa fac o copie la cheia cu cip pentru Transalp-ul meu, cea originala incepe sa dea rateuri iar rezerva se pare ca nu are cip ( nu vrea deloc sa stinga becul ) si eventual un pret informativ daca stiti. Multumesc anticipat. » Post actualizat in 05 Sep 2018 17:57Oare la cheia fara cip se poate monta unul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Azi am fost in BricoStore baneasa ( au un centru pt copiat chei ) si baiatul a verificat ambele chei si mi-a spus ca amandoua au cip asa ca am inlaturat capacul lucios pe care scrie Honda si am dat de cip ( vb de cheia care credeam eu ca este de rezerva ) tot el mi-a spus ca poate inlocui cip-ul contra sumei de 170 roni sau poate face o cheie noua cu cip cost total 250 roni, asa ca am dat comanda pt o cheie cu cip ce va veni in 3-4 zile. Va tin la curent dupa ce o fac si o probez cateva zile. Editat Septembrie 11, 2018 de nano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemanftg Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Merci de info dau si eu o fuga pe la ei. Azi am fost in BricoStore baneasa ( au un centru pt copiat chei ) si baiatul a verificat ambele chei si mi-a spus ca amandoua au cip asa ca am inlaturat capacul lucios pe care scrie Honda si am dat de cip ( vb de cheia care credeam eu ca este de rezerva ) tot el mi-a spus ca poate inlocui cip-ul contra sumei de 170 roni sau poate face o cheie noua cu cip cost total 250 roni, asa ca am dat comanda pt o cheie cu cip ce va veni in 3-4 zile. Va tin la curent dupa ce o fac si o probez cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Caut jiglerele de pe modelul 1987-1995. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 (editat) O vand! Vand Honda transalp 650. An 2000. Singur proprietar in ro. 70000 km. 2 chei cu cip, cate 2 chei la coburi, manual intretinere. Echipat full. Top case 46 litri cu led pe frana si doua coburi in culoarea motocicletei de 46 l. Crash bar, proiectoare, bricheta, parbriz inaltat, bricheta cu USB si voltmetru, baterie noua, disc spate nou si placute frana noi fata-spate. Schimbat ulei telescoape fata si burdufe noi. Bujii noi, radiatoare noi puse in primavara , sa retapitata. La fel si cauciucuri cu camere noi de 4 mm, scotolier(ungator lant) manual. Mai am si un cadru bord nou nout. Nu consuma gram de ulei. Pret 2450 euro. Telefon 753280486 . Bonus camera video de pe el Editat Octombrie 21, 2018 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Va salut. Am desfacut oasele si bascula si vreau sa curat si sa ung rulmentii. Cu ce spal rulmentii? Ma gandeam sa ii spal cu motorina, apoi diluant pentru a se usca mai bine, sa nu ramana ramana vreun pic de motorina pe acolo care sa contamineze noua vaselina. O fi bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 hai la piese calde ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) In caz ca este un coleg interesat vand o aripa de TRansalp 650 . Mici julituri superficiale precum se vede un poze. Nu are rupturi / crapaturi. Pretul este fix 100 lei . Pentru info va stau la dispozitie. O74O163397 Editat Noiembrie 24, 2018 de pepito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 La 18.10.2018 la 22:00, kato_arad a spus: O vand! Vand Honda transalp 650. An 2000. Singur proprietar in ro. 70000 km. 2 chei cu cip, cate 2 chei la coburi, manual intretinere. Echipat full. Top case 46 litri cu led pe frana si doua coburi in culoarea motocicletei de 46 l. Crash bar, proiectoare, bricheta, parbriz inaltat, bricheta cu USB si voltmetru, baterie noua, disc spate nou si placute frana noi fata-spate. Schimbat ulei telescoape fata si burdufe noi. Bujii noi, radiatoare noi puse in primavara , sa retapitata. La fel si cauciucuri cu camere noi de 4 mm, scotolier(ungator lant) manual. Mai am si un cadru bord nou nout. Nu consuma gram de ulei. Pret 2450 euro. Telefon 753280486 . Bonus camera video de pe el Vanduta, a plecat la Timisoara :)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKDragos Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Simbata am văzut-o în treacat pe la casa cu lacăt Pleca spre noua casa?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 La 08.08.2018 la 20:13, varg-voshod a spus: Ai incercat sa cauti la BADI? eu am gasit si rulmenti SKF si simeringuri pe stoc. Multumesc pentru sugestie. Am fost astazi la BADI si am gasit aproape tot, la un pret foarte bun. 79 lei rulmentii si simeringuri, mai putin simeringuri pentru fata. Mai exact. 6203 - 4.78 lei bucata 6303 - 14.27 lei 6304 - 15.9 lei 30*52*7 - 7.85 lei 30*47*8 - 8.47 lei. Am luat SKF, vad ca sunt facuti la bulgari. Exista si varianta mai ieftina cu 1 leu, metal, eu insa am luat si cu cauciuc. Trebuie sa caut simeringuri pentru fata si aia e :). Oricum pe fata nu am probleme. Atentie! Singura problema e ca trebuie firma, eu m-am folosit de cea de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 (editat) Acum 14 minute, Pandy a spus: Multumesc pentru sugestie. Am fost astazi la BADI si am gasit aproape tot, la un pret foarte bun. 79 lei rulmentii si simeringuri, mai putin simeringuri pentru fata. Mai exact. 6203 - 4.78 lei bucata 6303 - 14.27 lei 6304 - 15.9 lei 30*52*7 - 7.85 lei 30*47*8 - 8.47 lei. Am luat SKF, vad ca sunt facuti la bulgari. Exista si varianta mai ieftina cu 1 leu, metal, eu insa am luat si cu cauciuc. Trebuie sa caut simeringuri pentru fata si aia e :). Oricum pe fata nu am probleme. Atentie! Singura problema e ca trebuie firma, eu m-am folosit de cea de la munca. Ultima data acum mult timp m-au intrebat 'persoana fizica sau firma'. Am raspuns 'persoana fizica' si le-am prezentat buletinul si aia a fost, am cumparat. Simeringuri, merg si alea vechi daca le ai... Editat Noiembrie 28, 2018 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 Si tipurile rulmentilor unde le-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 de exemplu transalp 600 din 96 ce am eu https://www.wemoto.com/bikes/honda/xl_600_vt_transalp/96/picture/front_wheel_bearing_kit Kit Contains: 2 Ball Bearings (15x35x11) astia sunt rulmenti 6202 dacă cauti pe google dupa dimensiuni sau aici http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=index&cPath=3248_344_2928_283 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate