constantin57 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Intrebare: de unde pot lua keder-ul care se pune intre cutiile de scule si filtru? Il faci singur. Niste piele sintetica neagra si un snur si ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) Il faci singur. Niste piele sintetica neagra si un snur si ai rezolvat problema. Sau aÂşa: cauți conductor de aluminiu izolat care să aibă cu totul vreo 5 mm diametru Âşi îl îmbraci în piele de 0,5 mm, pe care o lipeÂşti cu prenadez Âşi o presezi între două scândurele dedicate acestui nobil scop (vezi desenul). Conductorul de aluminiu are avantajul că odată ce i-ai dat forma exterioară a cutiilor laterale, o păstrează Âşi le montezi mai uÂşor. Editat Februarie 27, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) Sau aÂşa: cauți conductor de aluminiu izolat care să aibă cu totul vreo 5 mm diametru Âşi îl îmbraci în piele de 0,5 mm, pe care o lipeÂşti cu prenadez Âşi o presezi între două scândurele dedicate acestui nobil scop (vezi desenul). Conductorul de aluminiu are avantajul că odată ce i-ai dat forma exterioară a cutiilor laterale, o păstrează Âşi le montezi mai uÂşor. multumesc pentru idee amandurora Editat Februarie 27, 2012 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 In perioada cand se fabrica, legislatia rutiera(URSS) nu accepta un Nipru solo! Evident ca trusa de scule se afla in atas, nu erau necesare cutii suplimentare. Totusi unele modele mai noi cu seaua lunga exista o caseta sub aceasta in care puteai pune diverse.. In general la drumuri scurte(de oras) nu este necesar sa ai "atelierul" la tine, verificarile si intretinerea regulata te scutesc de necazuri. Superficialitatea in reparatii este cel mai mare dusman al posesorului de "comunista". La inceputuri aveam o teama cand plecam la drumuri lungi(citisem prea multe pe forum) caram cu mine un arsenal intreg de piese si scule, apoi usor am renuntat.. o cheie de bujie si inca cateva scule imi asigura linistea cu toate ca nu le-am folosit niciodata(la drum). confirm sub sea la Model 157 solo am o cutiuta de plastic, ea impreuna cu gaurile in cadru de prindere nu se regaseste si la modelele dedicate atasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Buna Dl-lor! foarte frumos asamblarea Calului Troian de''studenti'',vopsitul tot F.frumos prin''studente'' În urma unor insuccesuri aferente, mă văd nevoit să renunț la proiect pe termen nedeterminat. Adică până mâine. Off-topic MEGALOMANĂE, megalomanii, s. f. 1. Faptul de a fi megaloman (1). 2. Stare psihică patologică întâlnită în unele boli mintale și manifestată prin delir de grandoare, asociat cu delir de persecuție. – Din fr. mĂŠgalomanie. MEGALOMANĂE s.f. Grandomanie. (Med.) Nebunie care constă în obsesia măririi, a gloriei, a grandorii. [Gen. -iei. / < fr. mĂŠgalomanie, cf. gr. megas – mare, mania – nebunie]. Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au susținut în demersul meu. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. Editat Februarie 29, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 În urma unor insuccesuri aferente, mă văd nevoit să renunț la proiect pe termen nedeterminat. Adică până mâine. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. frumoasa jucaria,felicitari ce moto mai urmeaza?ca asta e boala grea..e greu pina faci prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 În urma unor insuccesuri aferente, mă văd nevoit să renunț la proiect pe termen nedeterminat. Adică până mâine. Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au susținut în demersul meu. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. Felicitari domnule.Urmatorul proiect care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Felicitari domnule.Urmatorul proiect care este? RT-ul. Mă mut la MZ, migrația politică, ce să-i faci, că e la modă! Sau poate un IJ 49. Editat Februarie 29, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 RT-ul. Mă mut la MZ, migrația politică, ce să-i faci, că e la modă! Sau poate un IJ 49. Rt cred,ij 49....sa cred? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 frumoasa jucaria,felicitari ce moto mai urmeaza?ca asta e boala grea..e greu pina faci prima va salut ,a iesit foarte misto simsonu dar tacanitul ala de la supape este enrvant rau mai strangeti supapepe alea ca la turatie da an nas,eu personal din cate simsonuri am avut nici unu nu tacanea asa de tare si mai exista riscul sa sara vrun arc prin chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 În urma unor insuccesuri aferente, mă văd nevoit să renunț la proiect pe termen nedeterminat. Adică până mâine. Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au susținut în demersul meu. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. 29 Februarie ...inseamna ca sa nascut in an bisect si va imbatrani mai incet ca celelalte si il veti sarbatorii o data la 4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 În urma unor insuccesuri aferente, mă văd nevoit să renunț la proiect pe termen nedeterminat. Adică până mâine. Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au susținut în demersul meu. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. Felicitari! sanatate si putere de munca ca sa mai puteti finaliza cat mai multe praiecte de restaurare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au susținut în demersul meu. Astăzi 29 februarie 2012, declar oficial închise lucrările de re-împiciorogare ale Calului Troian - Simson AWO 425 Sport din 1961. Faina treaba, succes pe mai departe...... Intrebare: Simson AWO-S poate sa aiba jante de aluminiu ? pentru ca o janta de-a mea de tabla la sablare s-a cam deteriorat si am cumparat alta de pe ebay dar este din aluminiu, are acceasi forma si vanzatorul mi-a spun ca este originala....!!!??? si nu stiu ce sa fac, sa caut alta de tabla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Ce e cu bujia aia pe cadru la minutul 1:40? Ca Simsonul meu nu are..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) O fi de la sirocou, si modelul tau nu are... Editat Martie 1, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Intrebare: Simson AWO-S poate sa aiba jante de aluminiu ? pentru ca o janta de-a mea de tabla la sablare s-a cam deteriorat si am cumparat alta de pe ebay dar este din aluminiu, are acceasi forma si vanzatorul mi-a spun ca este originala....!!!??? si nu stiu ce sa fac, sa caut alta de tabla.. Original erau din tablă. Pentru Calul Troian am vrut să cumpăr jante noi, cromate. Dealer-ul din Germania mi-a zis că cele cromate sunt de slabă calitate (italiene parcă) și mi-a recomandat de aluminiu. Și de aluminiu am luat. Ce e cu bujia aia pe cadru la minutul 1:40? Ca Simsonul meu nu are..... Simsonul meu are aprindere stereo sau duală. - o aprindere cu bobină ca la MZ (fișa care iese de sub rezervor) - aprinderea originală (fișa care iese din carter) Merg amândouă brici, dar nu simultan. Când merg pe bobină, fișa de la magnetou stă în stand-by pe bujia de rezervă de pe cadru, ca să nu intre mizerie în ea. Era acolo o gaură cu filet de 18 pentru priza de ataș și am vrut s-o umplu. Când merg pe apriderea cu magnetou, fișa de la bobină o spânzur undeva sub rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Original erau din tablă. Pentru Calul Troian am vrut să cumpăr jante noi, cromate. Dealer-ul din Germania mi-a zis că cele cromate sunt de slabă calitate (italiene parcă) și mi-a recomandat de aluminiu. Și de aluminiu am luat. Atunci o s-o pastrez, o s-o vopsesc ca si pe cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Atunci o s-o pastrez, o s-o vopsesc ca si pe cealalta... Spor la treabă. Eu am făcut deja o liniuță astăzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 De mult plănuiam o tură pe holurile Universitații. Astăzi s-a împlinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Super! Scârțâie anvelopele-alea de parc-au fost date cu sacâz ! Eu unul aÂştept să văd turele pe Âşosea Âşi să-l aud cum face la aer "verde". ÂŞi-acum îmi pare rău că nu l-am filmat sau fotografiat pe taică-meu, când eram în clasa a patra, cum făcea pe ATV-ul (pe-atunci zis "buggy" sau "002", că încă nu se inventase acronimul ăsta searbăd) făcut din fier vechi Âşi motor de Mobră liniuțe pe lungimea coridorului de la demisolul Clubului Copiilor 4. ÂŞi ce fum! ÂŞi ce gălăgie! Asta-i jucăria (pe care încă o am!), ăla e subsemnatul, pe terenul cu iarbă este acum o clădire mare Âşi urâtă, iar colțul de clădire din partea dreaptă a pozei este fostul Club. Azi nu mai Âştiu ce este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 ...Eu am făcut deja o liniuță... De doua zile ma uit la filmulet... pacat ca "stopcadrul" nu ma ajuta la detalii. Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 De doua zile ma uit la filmulet... pacat ca "stopcadrul" nu ma ajuta la detalii. Felicitari!!! Mulțumesc. Spune ce detalii vrei Âşi pun niÂşte poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Felicitări domn' profesor! A ieÂşit artă fină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 ...Spune ce detalii vrei Âşi pun niÂşte poze. Ha, ha... pai vreau tot, vederi de ansamblu si detalii! Si nu atat pentru mine, cat penrtu posesorii de Simson, cei care admira frumosul tau exemplar. Apoi poate o sa-l vedem aievea la vreo adunare de comuniste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Pe usa incapa, dar incapa si in lift? Editat Martie 6, 2012 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate