tora onna Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Eu tocmai am terminat cursul si ma declar multumita. Mi-am corectat manevre pe care le invatasem gresit in scoala sau din auzite de la prieteni( de ex. franarea ). Inveti sa iti cunosti motorul si sa-i testezi limitele intr-un mediu controlat fara stresul traficului (masini,gropi,pietris...). Sunt oameni cu ani buni de experienta care vin si fac cursul de 2-3 ori. E ideal pentru incepatori, mai ales ca la scoala se invata doar cat sa poti trece examenul practic. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Programul pe care il au , din pacate pentru mine , nu este unul care sa imi convina . Incep munca la ora 9.00 si termin la 17.00 . Daca ar putea schimba intervalul orar , macar intr-una din zile , ar fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora onna Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Cred ca daca vrei cu adevarat sa faci cursul, ai putea ajunge la o negociere cu sefu' sa intarzii 1h 30' dimineata si sa stai peste program. Sau ai putea sa iti iei niste zile libere, recuperari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Desi cred ca s-a lamurit cam toata lumea unde se afla Amckart, uitati o harta, poate ajuta sa va faceti o idee mai clara: http://www.wikimapia.org/#lat=44.5357587&a...amp;l=0&m=b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Deci...ne poate spune cineva unde au disparut instructorii acestui curs? Am sunat la nr. de tel indicate si sunt inchise tel...iar la Amkart la 8.30 nu era nimeni...si nici n-a venit dupa aceea. Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Am si eu o intrebare in ce zona este amcartul?Si daca nu ai motor gasesti acolo la cineva de inchiriat Editat August 29, 2009 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora onna Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) uite locatia : Desi cred ca s-a lamurit cam toata lumea unde se afla Amckart, uitati o harta, poate ajuta sa va faceti o idee mai clara: http://www.wikimapia.org/#lat=44.5357587&a...amp;l=0&m=b daca nu ai motor, mai astepti un pic pana iti cumperi . nu se inchirieaza de acolo. Editat August 31, 2009 de tora onna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 pana cand se pot face inscrierile? m-ar interesa sf lui septembrie, sau primele sapt din oct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliosha03 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 cand se mai fc inscrieri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free-rider Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Normal scolile se inchid prin noiembrie spre sfirsit ,dar asta este valabil pentru Bucuresti ca am vazut ca ilfovul lucreaza si iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 (editat) Anul asta se mai fac cursurile pe amkart??? Si daca da incepand de cand? Editat Februarie 23, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Anul asta se mai fac cursurile pe amkart??? Si daca da incepand de cand? Cred ca in aprilie! Ca anul trecut, din ce am citit eu, in aprilie a inceput! Oricum, la cum se anunta vremea, cred, ca o sa mai asteptam nitel!........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Anul asta se mai fac cursurile pe amkart??? Si daca da incepand de cand? Nu mai bine dai un telefon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Nici daca te duci pana acolo pe la 10 dimineata nu ai nimic de pierdut. Daca nu au fost cursuri in ziua respectiva (la un moment dat erau luni, miercuri si vineri) iti iei 10 sau 20 min si Ps obligatoriu echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Nici daca te duci pana acolo pe la 10 dimineata nu ai nimic de pierdut. Daca nu au fost cursuri in ziua respectiva (la un moment dat erau luni, miercuri si vineri) iti iei 10 sau 20 min si Ps obligatoriu echipament. Care sunt preturile ? Pe ora ...pe minute .... pe tururi de pista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Care sunt preturile ? Pe ora ...pe minute .... pe tururi de pista ? 20 ron 10 minute. Se alterneaza intrarile de moto si karturi deci in general nu apuci sa legi doua intrari, si nici nu e indicat. 10 minute pare putin dar daca te duci sa tragi este exact momentul in care oboseala te poate impinge la greseli. Mai mult de 3 intrari de 10 minute nu prea duci oricum decat daca te duci sa stai toata ziua pe acolo. Exista terasa, in we cel putin se poate manca pizza si salata. Oricum cel mai bine e sa faci intai cursul si pe urma sa te antrenezi singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex.R Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Salut, Si eu sunt interesat de curs. A vorbit cineva cu baietii anul asta? Stiti daca au inceput si cam care e pretul? O sa dau si un telefon dar pana atunci speram sa aflu cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Pauza de mult timp pe aici ...Cursurile astea ar trebui sa fie numite ,,cursuri de indemanare si perfectionare ""..Cursurile ,, Practice de SIGURANTA pe drumurile publice" (pt ca aici DOARE)nu se pot face decat in trafic ..si sunt Scoli care organizeaza asa ceva ..(ElitMOTO..de exemplu ..).. Editat Octombrie 21, 2010 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 are cineva vreo idee cat mai costa aceste cursuri si de cand incep?? Pauza de mult timp pe aici ...Cursurile astea ar trebui sa fie numite ,,cursuri de indemanare si perfectionare ""..Cursurile ,, Practice de SIGURANTA pe drumurile publice" (pt ca aici DOARE)nu se pot face decat in trafic ..si sunt Scoli care organizeaza asa ceva ..(ElitMOTO..de exemplu ..).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Pauza de mult timp pe aici ...Cursurile astea ar trebui sa fie numite ,,cursuri de indemanare si perfectionare ""..Cursurile ,, Practice de SIGURANTA pe drumurile publice" (pt ca aici DOARE)nu se pot face decat in trafic ..si sunt Scoli care organizeaza asa ceva ..(ElitMOTO..de exemplu ..).. A facut cineva cursul asta? Din cate am citit din prezentarea de pe site, e un fel de "mers in grup pe Cheia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Nu stiu cum este cursul de la Elitemoto pe strada dar pe amckart poti vedea poze si video in linkurile de mai jos: http://www.facebook.com/#!/profile.php...4&sk=photos http://www.tvr.ro/inregistrari_tvr2.php?id=MOTOMAGIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 salutare, stie cineva daca se mai fac aceste cursuri si cand incep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 salutare, stie cineva daca se mai fac aceste cursuri si cand incep. Salut, Am primit mesaj de la cei care il fac ( Razvan si Victor ) ca de pe 03.04 au inceput. Asa ca poti da o fuga la Amckart intr-o dimineata pe la 9-10,00 si sa vorbesti cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 salut presupun ca majoritatea care a-ati facut cursurile aveti motoare in 4T? sunt incepator si sunt f interesat de aceste cursuri dar eu am o aprilia rs 125 in 2 T,si franarile sunt mult mai diferite decat la 4T neavand frana de motor ,ce ma sfatuiti sa mai astept sa imi cumpar un 4T si dupa sa ma duc la cursuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niwi Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Ma intereseaza sa fac acest curs (sau altul de genul asta) dar caut o forma mai "comprimata". Daca aici faci doar o ora jumate pe zi atunci cat dureaza? nu sw poate face in ficare zi? nu am ce face in Bucuresti 1 luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate