CaptainBusa Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Eu zic sa ne intalnim prin primavara si sa vb atunci de moto gp.Eu ma duc sigur! Si Eu sunt Pentru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 ...si eu sunt PENTRU...merg 100% cu inca un prieten... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Nice... Ma tot bate gandul... sa-i sun pe bajetii de la Roaring Toyz... Editat Noiembrie 25, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 20 septembrie suna perfect ptr mine ..dar sa vedem pana la urma ce se decide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 20 septembrie suna perfect ptr mine ..dar sa vedem pana la urma ce se decide Cu 20 sept. cred ca a fost o neintelegere.Este un pic cam tarziu pentru intalnire. ...nu vreau sa ma bag de seama degeaba (ca sunt numai din aprilie pe acest topic) asa ca astept propunerile celor mai ,,in varsta" referitor la data.Sighisoara este dispus pentru adunare.(cu conditiile sus amintite) http://www.aquariscamp.net/foto.html -recomandarea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Cu 20 sept. cred ca a fost o neintelegere.Este un pic cam tarziu pentru intalnire. ...nu vreau sa ma bag de seama degeaba (ca sunt numai din aprilie pe acest topic) asa ca astept propunerile celor mai ,,in varsta" referitor la data.Sighisoara este dispus pentru adunare.(cu conditiile sus amintite) http://www.aquariscamp.net/foto.html -recomandarea noastra 20 Septembrie e vorba de cursa de la Balaton,nu intilnirea soimilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Pina stabilim cat mai exact intalnirea soimilor, cred ca a venit sezonul de discutii asupra upgrade-ului ce poate fi facut pe perioada iernii...ca si asa vaz ca va fi lunga so .... Si propunerea cu Aquariuscamp e chiar ok .. arata bine. Editat Noiembrie 26, 2008 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Nice... Ma tot bate gandul... sa-i sun pe bajetii de la Roaring Toyz... Pai ce sa faci cu busele alea? Iti trebuie cat C pe permis,ptr ca o sa iei curbele exact ca un camion cu remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Pai ce sa faci cu busele alea? Iti trebuie cat C pe permis,ptr ca o sa iei curbele exact ca un camion cu remorca ehhhh am vorbit eu cu Capitanul si este pasinoat mai mult de DRAG decat de racing si curbe cica e mai safe la liniutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Vorba de Cat C - am citit dimineatza ultima varianta de Univers Moto, unde este un articol despre XX ....bla bla bla "XX a pierdut mult la aparitia "TRENULUI TVR" Suzuki Hayabusa .... asadar Cat C nu este valabila propunere scolarizare la CFR de urgenta !!! Editat Noiembrie 27, 2008 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ehhhh am vorbit eu cu Capitanul si este pasinoat mai mult de DRAG decat de racing si curbe cica e mai safe la liniutze Safe la liniute? ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Pai ce sa faci cu busele alea? Iti trebuie cat C pe permis,ptr ca o sa iei curbele exact ca un camion cu remorca Cu Busa...aceea probabil ca o sa-i zic TAB... cat despre Safe... nu am notiunea asta... incercam doar sa ne mentinem pe linia de plutire. Pe drumurile noastre, probabil o sa fie un pic neobisnuit un pneu de 330... cam cat pneul de Porche Cayenne un pic mai lat. 285...330... o mica diferenta... Safe la liniute? Shit happen... Man. Editat Noiembrie 27, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) Poza aia e facatura. Uite aici de ce.... http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/k...ii_hot_rod.html Editat Noiembrie 29, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 pun si eu o intebare... cum e pozitia unui pasager pe busa? e comoda? omoara pasageru la drumuri lungi? multumesc si astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Poza aia e facatura. Uite aici de ce.... http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/k...ii_hot_rod.html Nu sunt facaturi Manu... ia vezi mai jos pe link... niste "produse" http://www.roaringtoyz.com/parts.html http://www.roaringtoyz.com/stock.html Exista si nu sunt imposibil de realizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 modelele oficilae 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) urmareste desfasuratorul de poze de pe link... la diferite modele de moto Nice... http://www.roaringtoyz.com/stock.html detalii super... custom busa rules Editat Noiembrie 29, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 pun si eu o intebare... cum e pozitia unui pasager pe busa? e comoda? omoara pasageru la drumuri lungi? multumesc si astept raspuns. salutare am facut vara asta Anglia Romania dus intors ,din partea prietenei nu am avut absolut nici un repros in ce priveste comfortul si pozitia in sa pe fosta motocicleta vfr se plangea de mijloc...uite si o poza cum aratau fetele pe la jumatea drumului la dus salutare am facut vara asta Anglia Romania dus intors ,din partea prietenei nu am avut absolut nici un repros in ce priveste comfortul si pozitia in sape fosta motocicleta vfr se plangea de mijloc...uite si o poza cum aratau fetele pe la jumatea drumului la dus prima din dreapta adica Ana si Cristi au venit pe Fz6 ,moto care sa tinut impresionant la drum cea din stanga ,Anda si Adi pe un Zx14 ...cea din mijloc desculta prietena mea pe Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 pun si eu o intebare... cum e pozitia unui pasager pe busa? e comoda? omoara pasageru la drumuri lungi? multumesc si astept raspuns. ....pt pasager nu e nici o problema la drum lung,e o pozitie foarte buna,comoda mai ales ca si seaua ajuta pt ca este lata,moale si comoda...acum depinde de pasager cat de obisnuit este cu drumurile lungi...inca un capitol la care busa sta foarte bine si nu degeaba este un super-tourer de exceptie....respect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Salutare, am si eu o intrebare...cum se poate repara o carena usor zgariata? merge vopsita partial(doar unde este zgariata), sau trebuie in totalitate? Cam asa arata carena... Editat Noiembrie 30, 2008 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Salutare, am si eu o intrebare...cum se poate repara o carena usor zgariata? merge vopsita partial(doar unde este zgariata), sau trebuie in totalitate? Cam asa arata carena... Re, daniele, sa nu crezi ca ma uitat cererea ta, eu am avut o problema si nu am mai plecat, restul sa rezolvat ? Pt carena incearca cu corectori si polish, daca nu iese si vrei, se revopseste carena. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Salutare Mihnea, am rezolvat cu capacul si maneta, deci nu mai e nevoie.Multumesc oricum! De unde pot lua corectori? Editat Noiembrie 30, 2008 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Salutare Mihnea, am rezolvat cu capacul si maneta, deci nu mai e nevoie.Multumesc oricum!De unde pot lua corectori? lasa-le asa mosu' ca nu's prea mari... nu prinde rugina pe ele... in plus iti aduc aminte prin ce ai trecut. Urmele se sterg dar amintirile nu... sau invers... Cand iei hotararea sa-i schimbi Look-ul o refaci complet. Eu zic ca nu-i rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 are cineva pus pe motor pompa de benzina aftermarket cu debit marit? ceva inbunatatiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Salutare, am si eu o intrebare...cum se poate repara o carena usor zgariata? merge vopsita partial(doar unde este zgariata), sau trebuie in totalitate? Cam asa arata carena... Aia nu-i mare lucru,parerea mea este sa o lasi asa are cineva pus pe motor pompa de benzina aftermarket cu debit marit?ceva inbunatatiri? Pompa de benzina?pai ce performante ar trebui sa aiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate