ilarionciobanu Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 Acum 5 ore, therocketscientist1 a spus: am pus inaltator de ghidon de 40mm, am coborat scaritele vreo 20mm pentru a creste confortul si tot nu prea e ce trebuie Pentru ca nu e ce trebuie. Acum 5 ore, therocketscientist1 a spus: Merg cam 1-1.5 ore, dar dupa trebuie sa fac o pauza - mers in regim de touring. FJR, GTR, K16, Goldwing. Pentru restul exista mastercard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 5, 2021 Share Postat Decembrie 5, 2021 Acum 10 ore, ilarionciobanu a spus: Pentru ca nu e ce trebuie. Da. Asta am descoperit si eu. Este ce trebuie mai mult decat era cu setupul standard. Acum 10 ore, ilarionciobanu a spus: FJR, GTR, K16, Goldwing. Pentru restul exista mastercard. Da, da, cunoastem si avem, dar incercam ture mai mari si cu Hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 5, 2021 Share Postat Decembrie 5, 2021 Eu am 1.89 si intre 115-130kg, depinde de sezon Dar eu vin de pe sportive, ma simt relaxat pe Busa, fac 500-700km pe zi fara probleme. Un secret e daca tot ai Busa sa mergi un pic mai tare. De la 150 incolo te tine si vantul, nu mai e presiune asa mare pe statul in maini. La fel pe curbe, daca te misti dintr-o parte in alta pe viraje si mergi mai sportiv uiti ca nu e asa confortabila. Daca stai drept ca un par si mergi incet, ajungi rupt acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 5, 2021 Share Postat Decembrie 5, 2021 In general merg cat sa raman cu permisul indiferent cine m-ar surpinde . M-am gandit ca e vorba si de obisnuinta, turele mai mari le dau pe enduro touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Acum 18 ore, The Mentalist a spus: Un secret e daca tot ai Busa sa mergi un pic mai tare. corect, bine punctat!! Acum 18 ore, The Mentalist a spus: 115-130kg, orice om sanatos are 3 cifre la greutate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 LMA, multa sanatate, sa ne revedem cu bine in 2022!! PS. Si bineinteles, tarie in Putz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 La multi Ani si un An Nou cat mai bun! Daca nu puneti intrunirile alea in sezon de frig si ploi poate vin si eu anul asta sa ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 LMA tuturor colegilor!! sigur va fi si o intrunire de vara cu motoare prin iunie PS, ....urmeaza intrunirea de Martisor, cam pe weekendul de 25-27 februarie, locatia o vom anunta din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Eu azi am ieșit la o tură prin Snagov....că a fost o vreme tocmai bună prin București. Începem sezonul? Întrebare: dacă voi cumpăra tobe Akrapovic de la Suzuki, aceștia sau RAR-ul îmi vor trece ceva în carte sau în talon pentru a nu avea probleme la filtrele RAR? Sau ăștia verifică o serie de pe ele? Ori cum funcționează treaba asta? M-am săturat de duduiala de la toba la motorul de dinainte și mai ales nu mai vreau stres la filtre, deci fără scos site, silencere sau alte minunății. Tobele originale sunt niște tulumbe uriașe dintr-un aluminiu deja pătat. Arată chiar nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 17, 2022 Admin Share Postat Februarie 17, 2022 Salut, Nu-ți vor trece nimic în carte. Singurul aspect de care trebuie să ții cont este ca producătorul tobelor să ofere omologare E CE stradală pentru produsele sale. Akrapovic oferă la un preț pe măsură, dar este bine să verifici dacă tobele pentru anul tău de fabricație sunt omologate. La achiziționare iei și acel certificat de omologare, pe care îl ții tot timpul cu tine. Acel certificat + seriile evacuărilor + DB Killer instalat te scutesc de Rice problemă la oricare control în trafic. Atenție, DB killer ul se poate scoate, dar fără el omologarea nu mai este valabilă! PS: așa arată omologarea pe care o vei primi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Mulțumesc! Deocamdată doar mă uit la evacuările din catalogul Suzuki că parcă nu mă îndur încă să arunc atâția bani pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Yoshimura e ce-ti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Yoshimura nu aveau pe negru sau carbon încă, așa cum îmi doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 mai asteapta un pic, nu-i concurs, sigur o sa apara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 28, 2022 Share Postat Martie 28, 2022 Salutari , am o hayabusa gen1 2005-2006 nici nu mai stiu , care a patit o buba , biela prin carter . Asa ca as avea nevoie de un motor . Are cineva ceva cunostinte despre un motor ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Ce fel de silencere au tobele astea? Incorporate? Sudate? Sunt 4 db killere? Aveți careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Patru sunt prinse în șurub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 18 ore, Tornada a spus: Ce fel de silencere au tobele astea? Incorporate? Sudate? Sunt 4 db killere? Aveți careva? Sudate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Am avut ceva asemănător pe Kawasaki. Din poza postată de Tornada par a fi cele dedicate modelului H2 SX. La mine le puteam da jos fiind prinse în șuruburi. TNG poate cunoaște mai bine acest model și știe că sunt sudate. https://www.tradeinn.com/motardinn/en/akrapovic-slip-on-line-titanium-ninja-h2-sx-18-ref:s-k10so21-hraabl-muffler/136992211/p?queryID=93bec0231e33d9c528e9a81400e88ab2&buscador_search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Sunt cele dedicate Hayabusei gen 3, din catalogul Suzuki! Oi vedea când or veni că le-am comandat oricum pentru că îmi plac cum arată, inclusiv cu protecția aia de carbon pe țeavă până aproape sub scut și mai puțin pentru boost-ul declarat de performanță. Și pentru că sunt mai puțin butucănoase decât cele stock. Cât despre silencere, oricum nu cred că le voi scoate. A mai contat că sunt omologate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Salut, pt cei interesati anul acesta intrunirea posesorilor de Hayabusa are loc pe clisura Dunarii (pensiunea Mirific, Dubova) in perioada 3/4/5 iunie Am fost azi si am vizitat mai multe pensiuni cu diferite oferte si in final am ajuns si la propunerea initiala iar in urma discutiei cu ei lucrurile stau in felul urmator: Capacitate: 40 de persoane la Mirific cu posibilitate de cazare langa, la altcineva Camera dubla - 300 mic dejun inclus/noapte Camera tripla - 400 mic dejun inclus/noapte Apartament - 650 mic dejun inclus si incap 5 persoane/noapte *copiii vedem cum rezolvam la fata locului cred ca fara extra la cazare Avansul o sa fie 100ron/persoana pt cei care venim regulat si plata integrala pt cei pe care nu ii cunosc Ordinea este primul venit, primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Prezent ca de obicei! O dubla la baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Si eu o camera dubla. As fi luat tripla, dar apoi zice apriliacluj ca vreau sa ma dau mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2022 Share Postat Aprilie 11, 2022 tu macar vreo doua apartamente ar fi trebuit sa rezervi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 Modurile A, B, C sunt cele predefinite din fabrică, iar U1, U2 și U3 sunt cele pe care le poți seta după bunul plac. Voi vă jucați cu astea? Deși am citit prin carte, nu m-am prins de exemplu la EB (engine break) in ce constau EB1, 2 sau OFF și în ce situații se folosesc unul sau altul... Voi v-ați customizat ceva anume în funcție de ieșeală? Eu am mers lejer pe modul B sau A când am vrut să...alerg (după Niko) . Altfel, U1 l-am făcut destul de similar cu modul standard A (pentru alergat), dar cu ce a însemnat pentru mine niște setări de siguranță gen: TC3 (din 10), LF (anti wheelie) 3 (din 10), EB off, QS nici nu îmi dau seama de diferența dintre cele 3 setări dintre care poți alege. La voi cum e? Sau îmi bat capul prea mult..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate