pantera Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Va multumesc baieti. Dar sa nu cobim..inca depinde de dosarul de leasing...nu vreau sa vb. prostii sau sa zic ceva intr-un ceas rau Intr-adevar, alba e superba...plus ca eu am o obsesie cu albul...o s-o numesc...salvarea ...sau ambulantza...: ..mai ales dupa ce o sa-i pun si semnul crucii roshii pe windshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Va multumesc baieti. Dar sa nu cobim..inca depinde de dosarul de leasing...nu vreau sa vb. prostii sau sa zic ceva intr-un ceas rau Intr-adevar, alba e superba...plus ca eu am o obsesie cu albul...o s-o numesc...salvarea ...sau ambulantza...: ..mai ales dupa ce o sa-i pun si semnul crucii roshii pe windshield Succes! Daca ai probleme, iti pot recomanda pe cineva de la Eurial leasing. Eu am fost refuzat peste tot, iar ei mi-au dat bani in 24 ore cu avans zero! Editat Ianuarie 13, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Succes! Daca ai probleme, iti pot recomanda pe cineva de la Eurial leasing. Eu am fost refuzat peste tot, iar ei mi-au dat bani in 24 ore cu avans zero! oK. Merci de ajutor. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 oK. Merci de ajutor. Tinem legatura. bafta maxima pantero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 Am incercat sa ies...pe zapada! Nici nu pot pleca de pe loc oricat de incet as da drumul la ambreiaj.Sunt nebun,nu?De suparare am scos toba finala si am terorizat vecinii!Somebody stop me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 bafta maxima pantero Sar'na --- Mesaj completat în 14 Jan 2008 15:32 ------------- Am incercat sa ies...pe zapada! Nici nu pot pleca de pe loc oricat de incet as da drumul la ambreiaj.Sunt nebun,nu?De suparare am scos toba finala si am terorizat vecinii!Somebody stop me! Nici tu nu ai toate tiglele pe casa. Foarte taree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Cine le are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Cine le are? eu .. cu siguranta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Domnilor si doamnelor(vad ca Pantera vine tare din urma,bravo ei),la Arad sunt 15 ° C si soare asa ca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 ia uite-l si pe asta asta e chiar misto sunetu cu yoshimura pe haya 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ala cu tigara infipta in bot trebuia sa se stearga de slanina pe maini,inainte sa se urce pe frumusetea aia.De yos himura...ce sa zic...confirma de fiecare data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Se pare ca Hayabusa si-a recastigat titlul la mustata in fata lui ZX14! http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...5796&Page=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Domnilor si doamnelor(vad ca Pantera vine tare din urma,bravo ei),la Arad sunt 15 ° C si soare asa ca...... Mda.....baga-mi-ash...ca mi-a trebuit bucuresti cand stateam in tm....si-acolo e cald...macar nu-mi mai spune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 la M-Ciuc sunt -15, totusi e bine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) La -15 nu ies nici cu cainele afara ...Vad ca si-aici a inceput sa se...dezghete atmosfera....Aseara la Ursu' a aparut primul motoretist ...Cre'ca scot si io XX-ul de la iernat Editat Ianuarie 19, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Se pare ca Hayabusa si-a recastigat titlul la mustata in fata lui ZX14! http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...5796&Page=1 0,02 tine de subiectivismul riderilor... in plus hayabusa e foarte iubita in america..era normal ca la un avantaj atat de minim sa fie declarata invingatoare am vazut aceeleasi teste in alte tari iar zx14 castiga acum luati-va dupa cine doriti in functie de motocicleta preferata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Asteptam o reactie! Trebuie in schimb sa recunosc, ca sunt de acord cu tine. Oricum, superbe amandoua. Cel putin fata si culorile "Kawei - Tarantula" m-au cucerit! Editat Ianuarie 19, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nCMwHQiBshM asa sa ne mai aducem totusi aminte ca traim intr-un colt de rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Misto ...dar c legatura are cu busa...sau cu busa vs zzr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 pai are... caci busa si zzr merg pe plaiurile mioritice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ura ! Prima Hayabusa 2008 ,a sosit aseara in Bistrita Este adevarat ca a venit din Germania pentru cineva din Bucuresti,insa cauciucurile au atins pamantul Romaniei pentru prima data in Bistrita ! Sper sa mai vad asa ceva !...si mai era si alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Nu eeeeeeeeu!!...nu inca ..incepusera telefoanele sa sune pentru programari Frumoasa e...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ura ! Prima Hayabusa 2008 ,a sosit aseara in Bistrita Este adevarat ca a venit din Germania pentru cineva din Bucuresti,insa cauciucurile au atins pamantul Romaniei pentru prima data in Bistrita ! Sper sa mai vad asa ceva !...si mai era si alba deci acolo era... eu le-am zis clar ORADEA!!! nu bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Ce caucioace are de serie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate