The Mentalist Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Zice ca are cauciucuri special proiectate pentru Hayabusa, Bridgestone BT-015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Nu stiu daca le-ati mai vazut..... b king busa ...amandoua cu Micron.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 foai ce accelereaza busa aia se apropie de zxr ul meu nici cu spatele daca ar mere busa nu as ajunge-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Sergiu,esti obositor prietene...du-te cauta-ti ceva de lucru,te rog eu On topic : tobele sunt ...interesante,insa acceleratia nu ma impresioneaza pe dyno...mai bine uita-te aici si inca ceva Editat Ianuarie 23, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 da si cu ce ii asta mai impresionanta ca cealalta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Sergiu,esti obositor prietene...du-te cauta-ti ceva de lucru,te rog eu On topic : tobele sunt ...interesante,insa acceleratia nu ma impresioneaza pe dyno...mai bine uita-te aici si inca ceva Deci nu pot sa creeeeed...adica nu vreau sa cred ca omul care era in filmuletz a dat o inferioara sa intre in depasire...cu Busa Moah....nu ma omora, te rog.....si-asa sunt aproape ... Si acum sa va intreb ceva: cati dintre voi v-ati negociat salariul in functie de leasingul de la motoreta??? ..."Shefu, las mai jos, da macar sa-mi ajunga pt rate....si faci cinste si cu un leasin operational pt. asta" .Noro stieee . Later edit: mama cand ma uit cum sta ea asa, aplecata, cu cricul pe pamant...mi se rupe sufletul...numai pe jos o vad... Editat Ianuarie 23, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Hayabusa mi se pare facuta special pt amendă Pacat ca la noi nu prea sunt strazi ca sa mearga cineva cu ea la potentialul maxim... Motorul asta mi se pare destinat strict pt aia care vor doar viteza (top speed , etc), putin in defavoarea manevrabilitatii. Cea pe alb arata LETAL. Felicitari posesorului. Cat a costat noua? Editat Ianuarie 23, 2008 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Hayabusa mi se pare facuta special pt amendă Pacat ca la noi nu prea sunt strazi ca sa mearga cineva cu ea la potentialul maxim... Motorul asta mi se pare destinat strict pt aia care vor doar viteza (top speed , etc), putin in defavoarea manevrabilitatii. Cea pe alb arata LETAL. Felicitari posesorului. Cat a costat noua? Nu cred ca poti merge la noi cu vreun motor peste 600 cc la "potentialul maxim" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 foai ce accelereaza busa aia se apropie de zxr ul meu nici cu spatele daca ar mere busa nu as ajunge-o pustiulica ... cati km ai tu pe zx septe? nu suntem in 1993 http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750...ry/History.html mai ho! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Astazi am reusit sa-i dau si eu o cheie si sa o scot un pic la aer. Cu ocazia asta am si auzit cum "torc" noile tobe! Am montat si suportul si firul de alimentare electrica, pt. GPS. Din pacate, trebuie sa o mai las o luna cel putin la caldurica. Inca este mizerie mare pe strazi si imi este mila de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 pe strazi avem un soi de mocirla ..ai garantata o aderenta maxima ..atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 pustiulica ... cati km ai tu pe zx septe? nu suntem in 1993 http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750...ry/History.html mai ho! honder tu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 honder tu esti? raspuns concret. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) Astazi am reusit sa-i dau si eu o cheie si sa o scot un pic la aer. Cu ocazia asta am si auzit cum "torc" noile tobe! Am montat si suportul si firul de alimentare electrica, pt. GPS. Din pacate, trebuie sa o mai las o luna cel putin la caldurica. Inca este mizerie mare pe strazi si imi este mila de ea. Robert te rog frumos esti amabil a explica in cateva cuvinte cum anume ai montat firul(instalatia)pe motor de gps,ce gps folosesti de motor ?de masina?e un "stas" la toate motoarele cel putin la montaj ma refer ,te`ai legat la baterie direct sau spune exact care sunt acesti pasi ...ce? care? cum ai procedat sunt interesat si banuiesc ca ar dorii sa stie si altii care ar dorii sa isi instaleze singuri! Ms frumos o zi buna ! Editat Ianuarie 24, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Robert te rog frumos esti amabil a explica in cateva cuvinte cum anume ai montat firul(instalatia)pe motor de gps,ce gps folosesti de motor ?de masina?e un "stas" la toate motoarele cel putin la montaj ma refer ,te`ai legat la baterie direct sau spune exact care sunt acesti pasi ...ce? care? cum ai procedat sunt interesat si banuiesc ca ar dorii sa stie si altii care ar dorii sa isi instaleze singuri! Ms frumos o zi buna ! Am un Garmin Zumo 550, special pt. motociclete, dar poate fi folosit si in autoturism. Este waterproof si are toate accesoriile incluse: kit pt. ghidon cu sistem antifurt, kit pt. luneta auto, alimentator la bricheta si fir special de alimentare electrica pt. motociclete, cu sistem de protectie(rezistenta electrica pe +). Exista schite de montaj clare. Se poate lega direct de la baterie, sau dupa contact pt. a taia alimentarea cand ai oprit motorul. Oricum are si un acumulator bun inclus si un incarcator la 220v. Are hartile europei si a tarilor din est f.exacte. Inclusiv Romania, Bulgaria.... --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 09:16 ------------- Am un Garmin Zumo 550, special pt. motociclete, dar poate fi folosit si in autoturism. Este waterproof si are toate accesoriile incluse: kit pt. ghidon cu sistem antifurt, kit pt. luneta auto, alimentator la bricheta si fir special de alimentare electrica pt. motociclete, cu sistem de protectie(rezistenta electrica pe +). Exista schite de montaj clare. Se poate lega direct de la baterie, sau dupa contact pt. a taia alimentarea cand ai oprit motorul. Oricum are si un acumulator bun inclus si un incarcator la 220v. Are hartile europei si a tarilor din est f.exacte. Inclusiv Romania, Bulgaria.... ...sistem ventuza pt. parins pe parbriz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Am un Garmin Zumo 550, special pt. motociclete, dar poate fi folosit si in autoturism. Este waterproof si are toate accesoriile incluse: kit pt. ghidon cu sistem antifurt, kit pt. luneta auto, alimentator la bricheta si fir special de alimentare electrica pt. motociclete, cu sistem de protectie(rezistenta electrica pe +). Exista schite de montaj clare. Se poate lega direct de la baterie, sau dupa contact pt. a taia alimentarea cand ai oprit motorul. Oricum are si un acumulator bun inclus si un incarcator la 220v. Are hartile europei si a tarilor din est f.exacte. Inclusiv Romania, Bulgaria.... <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 09:16 -------------</small><br/> ...sistem ventuza pt. parins pe parbriz.... cam in ce pret intra astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) cam in ce pret intra astea? 700 euro la louis, dar atentie, fara harti din europa de est din cate stiu eu. http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...tnr_gr=10001429 Eu l-am luat de la Pipera nr. 44, Motomania care il aveau la vreo 17 milioane parca, nu mai stiu exact. Editat Ianuarie 25, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Si mama are un Garmin si este foarte incantata de el...ma bate gandul sa-mi iau si eu unul, sau poate o conving sa mi-l..."imprumute" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 700 euro la louis, dar atentie, fara harti din europa de est din cate stiu eu. http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...tnr_gr=10001429 Eu l-am luat de la Pipera nr. 44, Motomania care il aveau la vreo 17 milioane parca, nu mai stiu exact. Bai Ro dar daca cumpar un de car ca e mai eftin:Dstiu ca nu e waterproof .... si suprotul sa zicem ca nu ar fi o problema...cum anume l`as monta ??!! ma refer la parte electrica..la fel cum ai facut u ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Bai Ro dar daca cumpar un de car ca e mai eftin:Dstiu ca nu e waterproof .... si suprotul sa zicem ca nu ar fi o problema...cum anume l`as monta ??!! ma refer la parte electrica..la fel cum ai facut u ?! Pai cel mai usor e sa montezi o priza auto(bricheta) si ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) sau /index.php?showtopic=168601 Editat Ianuarie 26, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 nenea?? cat baga?? just kidding!! draguta busa asta, am vazut'o dar nu alba. s'o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Mai copii !Am mai scris aici ca frumusetea asta alba nu-mi apartine.Este a unui tip din Bucuresti.Eu am tot Busa dar de generatie mai veche Oricum ,multumesc ptr urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate