scamosu_gl Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 pfuuu...ziua romaniei..150 de km facuti la temperatura de maxim 2 grade...mi-au inghetat toate 2si vre-o 50 de oase cat are corpu omenesc...pfuu...da babutza sa comportat exemplar ....sa traiasca autostrazile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 Wow!! nu am avut placerea sa admira bijuteria ta pana acum... ce as putea sa zic... priceless Oricum ar fi, ai investit mai mult decat banii "jucariilor" enumerate mai sus, asa ca un pret este greu de stabilit, mai ales in perioada asta minunata - criza ma-sii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 imi pare rau ca nu mai vrei sa fii " captain busa"!! dar killy are dreptate ...lipasa banilor si mania de a avea superbike din 2013 fac busele destul de greu de dat... banii investiti sunt greu de recuperat....dar cum l-am sfatuit si pe rocristea...mai poti reduce din pierderi daca vinzi piesele separat si motocicleta stock!! bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Stiu la ce va referiti. Ideia e o evaluare reala...pret concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Este greu sau as indrazni sa spun, chiar imposibil sa recuperezi banii cheltuiti pe accesorii si/sau imbunatatiri la un motor. De obicei astfel de investitii se fac cand proprietarul intentioneaza sa tina motorul pentru el... pretul "corect" in acest caz fiind relativ. Ca sa-l vinzi probabil va trebui sa pierzi consistent... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Capitane, trebuie sa gasesti un fan inrait al modelului care sa si pretuiasca modificarile .. nu stiu daca lanoi ai noroc dar poti incerca in strainatate ... pui moto pe situri internationale si poate ai noroc ... adica noi mergem in UK, Germania si Italia dupa mandre, ei de ce nu ar putea veni p`aci ? am cunostinta care a vandut masina in Austria, deci se poate.... sau... cum zicea TATAIE ( ) reduci din pierderi daca vinzi separat .. Bafta la alegerea unei decizii cat mai potrivite/nimerite/propice/intelepte/etc. pentru ce iti doresti pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Capitane ca sa recuperezi "ceva" din banii investiti motorul trebuie vandut intre prieteni,cineva care cunoaste motocicleta si o apreciaza poate sa-ti dea un pret apropiat de cat ceri tu,in rest ... jale mare mare de tot vanzare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Nu se incumata nimeni sa zica un pret?... hai ca nu e bai... fac si eu o medie aritmetica a tuturor preturilor care sunt puse de catre cei care cunosc ce inseamna o Busa. Vroiam sa pun o diferenta de pret ptr un GS 1200 Adventure si chiar respect si pe tipul care a scos motorul lui din 2006 si 36k km... vreau sa fac un schimb si diferenta... dar nu pot sa ma decid la un pret din cauza ca respectivul GS e evaluat de respectivul flacau la aprox 10k eur... eu cat sa zic ca merita motorul meu?... Cat despre CaptainBusa o sa mai existe... probabil ca o sa abuzez si o sa mai iau o Busa 2013 in caz ca nu sunt satisfacut de GS... dupa cum imi zice inima... ea face regula aici Am uitat sa adaug la descrierea de mai sus, Capacul protectie carbon Alternator si filtru de evacuare a gazelor de pe cutia de viteze ca dhe... am eliminat epuratorul... si el e de soi asa ca mai sunt 100 iepuroi si pretul corect ajunge la aprox 5570. Probabil ca o sa o pun pe Ebay daca nu reusesc sa o schimb in tara... nu sunt presat de criza... sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 pune si 2-3 poze cu motocicleta ca eu sa-ti spun sincer sa nu te mint nu o cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 De pierdut... oricine mai si pierde in viata... ce sa faci nu le poti avea pe toate. Ma gandeam sa pun...o depreciere de 20% pe toata valoarea care am pus pe motor... deci cam 1114 se duce din total deci sa ramana vreo 4456. Hai ca parerea voastra conteaza... /index.php?/topic/685549-vand-bmw-1200-gs-adventurean-2006/ vezi ca sunt 3 poze pe acolo Si asta facuta de TNG cand am fost la el mda... cam asa arata. Am uitat de Xenon, bec LED in pozitii si Becuri LED pe frana ) iaca asa se aduna pretul corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Nu stiu cu cat sunt de ajutor, insa: Cand eu m-am hotarat sa cumpar busa mea (in urma cu doua luni sa zic), eram trei indivizi de discutam de achizitionare: - Eu eram hotarat sa cumpar orice peste 2008 si am dat 7.600 euro pe ea; - Al doilea a cumparat o busa din 2004 intretinuta la limita (nici pe departe din ce ai tu pe ea) si a dat 4.500 pe ea; - Al treilea nu vrea sa auda de nici una sub sau peste 2008 deoarece asteapta modelul nou; Ce vreau sa reiasa de aici, motorul tau eu consider ca merita, dupa parerea mea - undeva intre 5.000 si 5.500. Cel putin atat as fi platit eu pe ea. Insa cumparatori reali vor fi putini. Iti doresc mult noroc si imi pare rau ca nu am reusit sa rulez pe asfalt langa busa ta. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 eu am fost putin mai generos cu el insa cred ca daca gaseste pe cineva(prieten care sa o aprecieze)cu adevarat posibil cumparator 6k e un pret bun pt ambele parti ,sunt foarte foarte foarte putini cei care apreciaza si scot din buzunar in + pt o motocicleta cu imbunatatiri numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 eu am luat-o pe asta http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-gsx%201300r%20hayabusa-din-2000-344506.html in martie 2011 cu 3300, zic k 5500 e putin.bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Motorul merita mai mult clar. Daca este cumparat de cineva care cunoaste motorul cu atat mai mult va considera ca este de bun simt sa plateasca mai mult pentru ca stie ce cumpara. Mi-as fi dorit ca si eu sa cumpar de la un prieten ca sa stiu dincolo de orice risc detalii despre motorul cumparat. Insa cand eu am oferit o estimare, am analizat ce alte motoare. la ce ani, km, imbunatitiri sunt la vanzare. Ca motoarele isi pierd prea mult din valoare din cauza crizei... nimic de zis, este un mare pacat ca sunt niste bijuterii. Un alt mare pacat este ca Busa sperie pe foarte multi. Chiar si eu am fost sfatuit de toti sa iau orice, dar nu Busa ca mor in doua saptamani. Astfel, multi doritori de Busa, ajung sa cumpere altceva limitand astfel potentialul cumparatorilor de Busa second hand. Cred ca in locul lui CaptainBusa as gandi: "Mama lor... la banii astia, parca mai bine o tin ca este prea frumoasa." Eu iti doresc mult succes, iar printre prietenii mei ce nu intra pe acest forum, am sa precizez ca bestia ta frumoasa este la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Multumesc tutror care au postat... o sa ma mai gandesc si eu la o suma... in caz ca nu vrea respectivul... o sa imi tin motorul si o sa iau un GS nou in leasing cand vin din voiaj... undeva la anul in Martie. Asa ca pana atunci... Va urez tuturor Sarbatori fericite si La Multi Ani! de pe acum... Discutia poate ramane deschisa o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Vreamea buna sa te insoteasca Capitane!!! Sa ne auzim si sa ne vedem sanatosi in primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 eu am luat-o pe asta http://www.bikeshop....000-344506.html in martie 2011 cu 3300, zic k 5500 e putin.bafta la vanzare! hopa..inca o fata!!....tare....mai ales pentru super barbatii care cred ca busa e prea grea sau prea puternica!!! Un alt mare pacat este ca Busa sperie pe foarte multi. Chiar si eu am fost sfatuit de toti sa iau orice, dar nu Busa ca mor in doua saptamani. Astfel, multi doritori de Busa, ajung sa cumpere altceva limitand astfel potentialul cumparatorilor de Busa second hand. sfaturi de obicei trebuie sa ceri de la cei avizati....daca mergi pe scuter sau gs 500 ..normal ca te sperie busa ....!! busa are fix greutatea vfr-ului 800...care e considerat o super mobra de touring ( dupa mine e un xx lesinat )...iar acceleratia de obicei e la tine!!! asa ca ...pana la primavara...vise si skiuri!! sper sa ne vedem cu toti la o intrunire misto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Multumesc tutror care au postat... o sa ma mai gandesc si eu la o suma... in caz ca nu vrea respectivul... o sa imi tin motorul si o sa iau un GS nou in leasing cand vin din voiaj... undeva la anul in Martie. Asa ca pana atunci... Va urez tuturor Sarbatori fericite si La Multi Ani! de pe acum... Discutia poate ramane deschisa o vreme... Salut, daca zici ca nu te-a lovit criza, si visezi la GS, ia-l deindata, nu te mai strofoca sa vinzi Busa. Am un prieten nelovit de criza care i-si perite lejer sa tina 2 Varadero in garaj., ambele impecabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Vant in pupa Capitane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Absolut de acord Octavius, asa am facut pana la urma si pana la urma si acum constat ca am facut bine. De abia astept intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 hopa..inca o fata!!....tare....mai ales pentru super barbatii care cred ca busa e prea grea sau prea puternica!!! yap...va urmaresc de ceva vreme...din pacate nu am reusit sa ajung la nici o intrunire sa va cunosc...e deja al 2-lea sezon pe busa...ca despre super barbati,am luat destule bobarnace ...da noh probabil de asta mi-a crescut putin fundul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 ) Nu conteaza Mihaella, conduci o Busa, deci tot respectul si admiratia - indiferent de "genderul" fiecaruia. Nici eu nu am reusit sa-i cunosc, dar poate in sezonul viitor dam si noi peste ei, daca ne primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Va asteptam cu mult drag!! Eu astept cu mult interes vremea buna si sa ne vedem cat mai multi la intrunire ... dar avem de asteptat pana atunci sa tot avem conduri in toate culorile curcubeului pentru ninsorile ce urmeaza sa ne viziteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Multumesc ptr urari. Iarna usoara... Si ne auzim in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Multumesc tutror care au postat... o sa ma mai gandesc si eu la o suma... in caz ca nu vrea respectivul... o sa imi tin motorul si o sa iau un GS nou in leasing cand vin din voiaj... undeva la anul in Martie. Asa ca pana atunci... Va urez tuturor Sarbatori fericite si La Multi Ani! de pe acum... Discutia poate ramane deschisa o vreme... capitane eu cred ca cere mult pe mobra lui... e frumoasa dar e 12.000 nou ....pacat de mobra ta....si iti spun ca sunt trist ca vrei sa te desparti de ea...speram ca va ramane in garajul tau...inca pe mare nu a lovit criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate