GINO_xxx Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Si noi am ajuns cu bine . Sa ne revedem cu bine si cu alte ocazii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Hai ...sa recunosc ca toate sunt foarte frumoase...! Mai putin a mea...care e superba! Are 16 ani...peste 2 intruniri fac mare chef...ca devine majora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Concluzia ultimelor intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Concluzia ultimelor intalniri Corect! » Post actualizat in 12 Jun 2015 19:38 Poate este cineva in cautare de incaltari noi sau are un prieten care cauta ... va rog un mic share /index.php?/topic/726213-cizme-forma-mirage-44negre/ Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 /index.php?/topic/728131-sfantu-gheorghe-mortal-150615/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 /index.php?/topic/728131-sfantu-gheorghe-mortal-150615/ Boti (Botond) era colegul...... era vorbaa ca vine si el la Petrosani la intrunire......, joi seara m-a sunat ca nu mai ajunge.... acum nu o sa mai ajunga ever...... RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 RIP.DIN pacate nu l am cunoscut.Asta se poate intampla oricui din pacate.Aveti grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 salut! ce cauciucuri recomandati pt hayabusa 2007? mersi! ma gandeam la pirelli angel gt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Merge si pirelli,sau pilot road 3 sau 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 salut! ce cauciucuri recomandati pt hayabusa 2007? mersi! ma gandeam la pirelli angel gt Ai cumparat-o pe asta? /index.php?/topic/683304-2007-hayabusa/page-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 nu, nu pe asta. e un prieten fara cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 (editat) ce uratenie de hayabusa ... i-a mai si modificat decal-ul la bord sa arate 360 )) http://olx.ro/oferta/suzuki-hayabusa-ID4d3FY.html#fee4063ad4 http://olx.ro/oferta/suzuky-hayabusa-ID4d4Gv.html#fee4063ad4 asta vinde Suzuky chiar asa specimene ? Editat Iunie 30, 2015 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Astăzi am avut ocazia sa fac un test drive cu modelul 2015 de busa cunoscut sub numele de Hayabusa Z...hmmmm....o adevarata curiozitate cum se comporta frânele brembo cu ABS....plăcut impresionat.....chiar mi-a plăcut....iar sunetul....Yoshimura Hepta Force "titanium" carbon tipped silencer......f plăcut.....nu deranja deloc la drum....temperatura motorului nu a crescut deloc...iar senzația aia de picioare fripte de la caldura motorului complet dispăruta...singura chestie e ca nu prea am simțit mare diferența in modurile A..B..C...pt mine mi sau părut toate la fel.....singurul minus...culoarea....chiar îmi era dor de ea.....si mai nasol e ca vreau alta (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Cat de cald era afara? Generatia 1 are un ventilator iar generatia a 2-a, doua ventilatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Gen 2 are 2ventilatoate comandate de ECU Gen 1 un ventilator comandat de termocupla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Gen 2 are 2ventilatoate comandate de ECU Gen 1 un ventilator comandat de termocupla. Mi se pare sau a ta are doua ventilatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 A mea a fost 2007 este ultima din gen1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 (editat) A mea a fost 2007 este ultima din gen1 Mi s-a parut din foto ca ventilatorul care se vede este poozitionat excentric de unde am concluzionat ca sunt doua. "a fost" , deci ai vandut-o? Editat Iulie 5, 2015 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) 1. Este doar 1, asa cum am spus. 2. Da,s-a vandut.."in familie" Editat Iulie 6, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 felicitari! sa vina berile in .....beciul domnesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Week-end asta se plictiseste careva pe acasa si are chef de un Veliko Tarnovo Bulgaria la festivalul MotoRock Fest ? Plecarea vineri dupa masa si intoarcerea duminica tot in jurul pranzului, cazarea la cort sau in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Salut Andrei! Multumim pentru invitatie! Noi nu suntem "disponibili" ... distractie placuta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Asteapta modelul 2016 si fa cu ala testdrive, acolo sa vezi senzatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate