syserror Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 am garaj la curte. zona piata resita. neincalzit. acolo-mi tin motorul. care sta in zona si n-are unde sa-si tina mobra sa se ia de mine. intra vreo 4 motoare. nu pretind nimic in schimb. doar ca stiu ca nu multi sunt sau au posibilitati pentru a inchiria. pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 pentru cei care inca nu au gasit un loc ptr a-si ierna mobra... mai sunt la mine in garaj 2 locuri. garajul e ok dar are o mare problema... proprietarul... (mai multe detalii daca sunteti interesant) Garajul este in regie... pret 50/luna 3 avans... Nu cu mine negociati... PM sau YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 caut sa inchiriez garaj sau loc pt motor in Crangasi - nu doar pt "depozitat" ci si trafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 caut sa inchiriez garaj sau loc pt motor in Crangasi - nu doar pt "depozitat" ci si trafic... regie-- stadion sportul si discutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Stiu si eu un garaj zona metro costin georgian e loc pt doua motoare ,pretul este de 500000 de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) caut un loc intr-un garaj sau un garaj interg de preferat intr-una din zonele: energeticienilor - p-ta bobocica fizicienilor dristor dudesti vitan id-ul meu de mess: crash00mx sau tel 0722742101 Editat Ianuarie 11, 2007 de crashmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Si eu caut inca garaj in zona Cora/SIR/Uverturii sau imprejurimi..de vreo 6 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Caut garaj in zona Colentina, Dna Ghica, Obor sau in apropiere.... Tocmai am fost daramat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 salutare! In zona Iancului / Pta Muncii nu are nevoie nimeni de un colocatar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) caut sa inchiriez garaj sau loc pt motor in Crangasi - nu doar pt "depozitat" ci si trafic... Salut , Si eu caut acelasi lucru tot in CRG . Spune-mi unde stai si daca stam aproape unu de altu putem sa mergem in cautari. sau poate ne spune moshulik daca are ceva ptr noi ca , banuiesc ca si-a gasit in timp:D Are cineva vreun garaj/curte in zona Crangasi-Giulesti (pe langa liceu) ? Mai stiu pe cineva cu o motocicleta, deci am fi doi deocamdata. Totusi, cu riscul de a dezamagi, am citit pe lista neagra ca ultimul furt s-a facut dintr-un garaj... deci cine vine hotarat sa fure, taie lacatul, fie el de la lantz sau de la usa garajului... Pana la urma nu cred ca sunt "ocazionali" hotzii de motociclete, adica o vede, o ia si pleaca. Avantajul cu garajul e ca nu prea are ocazia sa o vada... Editat Ianuarie 24, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 salutare! In zona Iancului / Pta Muncii nu are nevoie nimeni de un colocatar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 m ar interesa un garaj pt la vara...in zona berceni..spitalul 9 ..dak shtie cineva astept un pm sau cv.. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutare! In zona Iancului / Pta Muncii nu are nevoie nimeni de un colocatar??? din pacate in zona asta au inceput sa darame garajele asa ca nu stiu ce sanse avem sa mai gasim in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 din pacate in zona asta au inceput sa darame garajele asa ca nu stiu ce sanse avem sa mai gasim in zona Ma mai gandeam ca pe la Stadionul National ar mai putea fii ceva garaje la curti, dar pana acum n-am gasit nimic.... mai caut si daca gasesc ceva anunt aici, daca afli ceva da-mi de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ma mai gandeam ca pe la Stadionul National ar mai putea fii ceva garaje la curti, dar pana acum n-am gasit nimic.... mai caut si daca gasesc ceva anunt aici, daca afli ceva da-mi de veste. s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 un loc liber intr-un garaj sau macar in curte are cineva in zona Piata 1 mai B-dul Ion Mihalache? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 caut si eu un garaj in zona 1 mai (mai exact intre intersectia miciurin si piata domenii)...imi las si numarul de telefon pentru cine ar avea o oferta si m-ar putea ajuta --- 0740.798.330 merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 caut si eu un garaj in zona Lizeanu - Maica Domnului - magazin conex electronic astept un PM daca aveti vreunu loc si pentru mine la voi in garaj .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 salut eu sunt in cautare de garaj intre domenii si piata 1 mai. daca reusesc sa conving unul din moshii aia si este loc pentru mai multe, te anunt caut si eu un garaj in zona 1 mai (mai exact intre intersectia miciurin si piata domenii)...imi las si numarul de telefon pentru cine ar avea o oferta si m-ar putea ajuta --- 0740.798.330 merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Garaj: zona locotenent Nicolae Gaina ( fost Ho SHI MIN ) maxim 4 motoare. Nu conserva. 250 lei-luna. Eliberabil in 2 saptamani. Tel. 0723.084.800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altcamionagiu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Cumpar garaj in zona Iancului, Mosilor sau Eroilor. Chiar si mai mic decit o masina. Sau poate m-a lipesc de de vreo gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Caut garaj de inchiriat sau loc intr-un garaj, zona Gorjului-Armata Poporului.Evident pt. motor. spireanum@yahoo.com , ID spireanum pe messenger. sau 0747599331. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 locuiesc la curte in bucurestii noi langa piata 16 februarie...am un garaj in care imi tin eu motocicleta si ar mai intra cateva moto...daca e cineva interesat ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Garaj: zona locotenent Nicolae Gaina ( fost Ho SHI MIN ) maxim 4 motoare. Nu conserva. 250 lei-luna. Eliberabil in 2 saptamani. Tel. 0723.084.800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Am gasit un spatiu care poate fi transformat in garaj cu suprafata de 30 mp (5 x 6 m) in zona Blv Lacul Tei - Galvani. Este profitabil sa-l inchiriem cat mai multi si de aceea va rog sa-mi spune-ti cat sunte-ti de acord sa platiti si cati ne putem strange pentru aceasta locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate