condamned18 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Seara buna! E vreun holtei pe-aici dispus sa-si piarda maine dupa-masa o ora ajutand un frate motociclist? Sunt proaspat mutat in Sibiu si trebuie sa mut un dulap si nu am la cine sa apelez :| ma gandeam sa incerc aici, poate poate. Dau o bere! Ps. E din PAL, usor, nu lemn masiv Editat Iunie 9, 2015 de condamned18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Vreun posesor de Aprilia Pegaso pe aici ? Vreau sa vad cat de bine mi se potriveste la inaltimea pe care o am.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Salut! De ceva vreme imi face cu ochiul motocicleta asta. Din pacate nu am reusit sa o vad live. E vreun posesor in Sibiu care sa aiba chef sa ne intalnim sa o vad? Nu vreau sa vad cum merge, doar sa ma sui pe ea sa vad cat de ok stau pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 La indemnul colegilor din brasov am spus sa va intreb si pe voi daca stie cineva ceva de motocicleta asta care este la vanzare in brasov dar inscrisa in sibiu. http://www.pro-bike....ha-r1-din-2008/ si daca credeti ca merita sa merg pana acolo pentru o verificare, e bine ca sunt din bacau si nu as avea decat 200 km dus si 200 intors pentru o vizita, dar si asa tot nu as vrea sa merg degeaba. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 da bun.... mersi de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Salutare sibieni, Intentionez sa fac o tura in curand pe Transfagarasan, si m-am gandit sa o iau de la CJ inspre Sighisoara, dupa care Agnita, de unde ar fi mai multe variante, una inspre Arpasul de Jos (pe google street view pare drum neasfaltat, deci cam pica), sau Agnita - Voila prin DJ 105 care pare mai ok, sau Bradeni - Fagaras (fara sa mai trec prin Agnita), si acesta pare asfaltat, dar mult mai rau. Puteti sa ma ajutati careva cu starea actuala, care varianta este mai ok pt un cruiser? Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMF Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) Vreun posesor de Aprilia Pegaso pe aici ? Vreau sa vad cat de bine mi se potriveste la inaltimea pe care o am. Multumesc. E o aplicatie care iti poate da o idee despre ce vrei tu. Poate iti ajuta alta data: http://cycle-ergo.com/ Editat August 6, 2015 de BMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Salutare sibieni, Intentionez sa fac o tura in curand pe Transfagarasan, si m-am gandit sa o iau de la CJ inspre Sighisoara, dupa care Agnita, de unde ar fi mai multe variante, una inspre Arpasul de Jos (pe google street view pare drum neasfaltat, deci cam pica), sau Agnita - Voila prin DJ 105 care pare mai ok, sau Bradeni - Fagaras (fara sa mai trec prin Agnita), si acesta pare asfaltat, dar mult mai rau. Puteti sa ma ajutati careva cu starea actuala, care varianta este mai ok pt un cruiser? Mersi anticipat! Agnita-Voila, dar este asfaltat proaspat si Agnita-Arpas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Agnita-Voila, dar este asfaltat proaspat si Agnita-Arpas ok, mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 salutare stiti ceva de http://olx.ro/oferta/vand-honda-transalp-xl600v-ID3YmVa.html#014f1db4ae ? e din Sibiu ma intereseaza si poate o stie cineva din zona multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Nu o cunoaştem, dar dacă ai nevoie de cineva care să o vadă, pot merge eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Salut, Nou pe aici si in Sibiu. Imi puteti recomanda va rog un instructor bun? Am "scolarizarea" facuta in alt oras si doresc sa fac doar pregatirea practica. Multumesc! Toate bune! T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Nu o cunoaştem, dar dacă ai nevoie de cineva care să o vadă, pot merge eu. sarumana frumos , deja am luat un transalp din alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 care stie pe cineva in SB care sincronizeaza injectoarele la un R6, vreau sa vad de el sapt viitoare cel tz miercuri si vreau sa fiu de fata la reglare multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Mie mi a fost recomandat Cristi din Selimbar ca fiind un mecanic bun, tel contact (0745) 262 471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 La indemnul colegilor din brasov am spus sa va intreb si pe voi daca stie cineva ceva de motocicleta asta care este la vanzare in brasov dar inscrisa in sibiu. http://www.pro-bike....ha-r1-din-2008/ si daca credeti ca merita sa merg pana acolo pentru o verificare, e bine ca sunt din bacau si nu as avea decat 200 km dus si 200 intors pentru o vizita, dar si asa tot nu as vrea sa merg degeaba. Mersi anticipat. Iti recomand ASTA.Cunosc proprietarul si a fost cumpatata NOUA!!!http://olx.ro/oferta/yamaha-r-6-rossi-replica-ID4qIAm.html#499680dd77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 (editat) il stiu, am fost pe la el sa-mi zgarie gentile Editat August 16, 2015 de maiermarius85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Ai incercat la Jo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 se pare ca-mi trebe leak-down tester, dar lasa-mi nr sa-l sun sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Salutare ! Ma intereseaza sa inchiriez pe termen lung si foarte lung o camera la o pensiune in Sibiu. Pretul il discutam la telefon/ prin PM. Stiu ca nu sunt prea mari sanse sa gasesc ce caut aici pe forum dar daca cunoasteti pe cineva proprietar de pensiune, as aprecia daca ne-ati pune in legatura. De asemenea ma intereseaza si alte oferte de cazare decente. Daca aveti vreo propunere, astept PM Tel: 0766657960 P.S. Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 La saliste te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 La saliste te intereseaza? Din pacate nu. Doar in orasul Sibiu. Mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora-Valeria Tolan Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 In primul rand, SALUTARI TUTUROR! In al doilea rand, indraznesc sa va cer o mana de ajutor intr'o chestiune ce ma sacaie de o vreme. De vreo 2 luni dau "buna dimineata!" , "buna ziua!" , "buna seara!" si toate cele, unei mobre (Suzuki gsxr600 rosie cu nr de SV) , zic eu "PARASITE" in fata blocului unde de tot atata timp m'am si mutat - Sibiu , pe str. Maramuresului (precizez adresa pt ca nu mai stiu cum sa dau de propietar). Saracuta e amarata tare, sifonata putin, plina praf si zau ca ma tenteaza sa ii ofer un culcus dar nu am cu cine sa vorbesc. Geamul bucatariei mele da fix in fata copacului de care e rezemata si se vede clar ca nu e miscata de mult (ditamai stufarisul crescand in jurul ei) - ma tot uit periodic la ea, dar nu se vede nimic, nicio miscare, nimeni nu o "viziteaza". De o sapt m'am hotarat clar ca trebuie sa fac ceva asa ca si mai frenetic ma perindez pe la geamul bucatariei si mereu imi gasesc scuza sa trec pe langa ea (imediat o sa fac ditamai cararea pe langa ea), dar nu am dat niciodata de nimeni. Ba i'am lasat si un bilet galben lipicios pe ea cu mesajul "Ma intereseaza mobra! 07XXXX.." - si nimic. Biletul a disparut in aceeasi zi (fie l'a zburat vantul, fie l'a luat propietarul, fie altcineva - chiar langa fiind o scoala). O cunostinta mai in gluma mai in serios mi'a spus sa ii schimb pozitia cativa m mai in dreapta sau stanga, astfel poate atrag atentia propietarului si apoi sa ii las iar un bilet pe ea. Bine inteles, ca ideea nu mi se pare cea mai stralucita, eu fiind proaspat mutata aici, deja imi inchipui cum sunt urmarita de vecinii mei (majoritatea >60 ani) in timp ce o mut ca o zapacita. Imaginati'va cum o sa mai dau eu "buna ziua!" pe aici, o sa ma trezesc si cu porecla "cleptomana de la 4" . Acum, pastrand aceeasi nota tragi-comica, ma intreb daca are ceva dintre voi o idee mai stralucita de cum as putea da de individul asta ce e mai invizibil ca The Invisible Man - sau poate individul e cumva pe aici? Sau poate il cunoaste careva? Cu respect ma inchin, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Poti face o vizita la sectia de politie si le spui ca ai in fata blocului o motocicleta care pare furata si abandonata si le ceri sa verifice daca apare ca furata; daca ai noroc, afli cine e proprietarul, daca nu, macar stai linistita ca proprietarul e contactat. Mai exista si metoda "am un amic politist si verifica el cine e proprietarul", dar nu functioneaza decat in anumite cazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate