jerry_mcrie Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Grija mare in oras ,din giratoriul de la dumbrava sunnt pirtiuni imense de ulei pe asfalt pe sub blocul cu plomba la trecere patinezi si cu masina . Si merge urma pana pe stefan cel mare. Grija mare . am vazut si eu... din ce naiba a curs atata ulei...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Motorul imi este incatusat de licenta... ajutorrr!!! Un mic chestionar, daca ai vitezan il faci sub 1 minut ) https://docs.google.com/forms/d/1E-qivLxCgXpI7e7PakzaqIP9tyi7atinRfdBN66Shm8/viewanalytics?usp=form_confirm merci, drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Ai pus linkul către rezultate, nu cel către formular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 imi e rusine https://docs.google.com/forms/d/1E-qivLxCgXpI7e7PakzaqIP9tyi7atinRfdBN66Shm8/viewform merci de heads up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 am raspuns... stii care ar fi o mare probelma? cine preda materia aia... daca preda t-varasa profesoara de "rit" vechi sau cineva "implicat" ... e fix degeaba sau mai rau. materia este una, formarea si felul in care este predata este alta. trebuia sa pui postul la timpul liber ca sa ai o expunere mai mare la 'mase"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 nu vreau sa par elitist sau nerealist dar in ziua de azi e nevoie doar de un pc, boxe si net. desigur pe limba romana/maghiara/germana (depinde de liceu), care explica statul roman de baza constitutiei si valorilor europene [putem sa scrie 10 carti depre ce trebuie sa contina si ce nu trebuie sa contina clipurile]. Nu are rost sa fie o materie cu teste si note in catalog, poate doar "admis" si "respins". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 nu vreau sa par elitist sau nerealist dar in ziua de azi e nevoie doar de un pc, boxe si net. si de inclinatie / interes. iar o materie scolara automat duce la pierderea interesului fata de subiect si la un antagonism in directia subiectului respectiv. nu ar strica sa constientizeze volgul haturile cu care este condus. dar nu cred ca va fi in interesul celor care iau decizii educarea in directia asta. ideea nu este rea, punerea ei in aplicare insa ar fi mai ... dificila. nu sunt contra. sunt prudent. scoala a fost si este o particica a sistemului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 nu ai chef sa discutam despre asta cu o bere in mana? Fac cinste ca ai completat chestionarul Cred ca poporul (intr-o democratie) este condus de slabiciunile lui... romania merge prost pentru ca doar 10% din oameni sunt implicati politic (vezi rezultatul chestionarului), iar din cei 10%, 90% sunt sunt slabi pregatiti profesional, urmaresc un stil de viata de oligarh rus, se preocupa excesiv de mult de jocuri politice si multe alte lucuri...astfel incat ... suntem unde suntem... in fine ... mai multe la o bere inca ceva... lumea e condusa de cine isi propune sa o conduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 De ce nu pot completa chestionarul ? Am selectat la întrebarea patru răspunsul "Ascult manele." şi nu mă lasă să trec mai departe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salutare. Anul acesta am de gând să ajung cu motorul la Artmania. Îmi puteţi spune o soluţie pt cazare? Eu mă gândeam la o pensiune decentă, cu curte interioară, prietena mă bate la cap cu apartament închiriat în regim hotelier. Poate vreunul din voi deţine o pensiune sau un apartament pe care-l poate închiria. Mulţam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salutare. Anul acesta am de gând să ajung cu motorul la Artmania. Îmi puteţi spune o soluţie pt cazare? Eu mă gândeam la o pensiune decentă, cu curte interioară, prietena mă bate la cap cu apartament închiriat în regim hotelier. Poate vreunul din voi deţine o pensiune sau un apartament pe care-l poate închiria. Mulţam mult ...recomand cu incredere http://www.la-padre.ro/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Ce parere aveti despre gs 650? Ma intereseaza intretinerea si fiabilitatea. Mi se pare cam ieftin?! http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=568504&selpic=4&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 eu stiu unul din 2004 cu toate bubele posibile ... la inceput (cumparat sh) a fost ok, dar dupa 15-20 mii ... avalansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 eu stiu unul din 2004 cu toate bubele posibile ... la inceput (cumparat sh) a fost ok, dar dupa 15-20 mii ... avalansa asa am auzit si eu....Ma orientez catre yamaha fz6. Asta daca imi vand viespea...Mersi de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 asa am auzit si eu....Ma orientez catre yamaha fz6. Asta daca imi vand viespea...Mersi de sfat te las o tura cu monocilindrul meu an 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Salut! imi puteti recomanda un instructor bun de moto pentru o cunostinta? vrea sa se motocicleasca si se pare ca eu nu mai cunosc pe cel cu ajutorul caruia am intrat in legalitate (pierdut-am numarul de tel).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Neatza, eu am facut cu Vio de la Combi si nu am sincer ca sa ii reprosez, e prietenos, are rabdare si se adapteaza la interesul "elevului",... in sensul ca daca vede ca te intereaseaza iti explica. Cat despre scoala, sala de curs (cu clima ) si profu e ok. http://www.scoaladesofericombi.ro/categoria-A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Salutare. Are dreptate AtlasWing , Vio de la Combi e un mare caracter. Eu am facut la Prima (pe care NU ii recomand nimanui) care au poligonul comun cu cei de la Combi. Isi da interesul foarte mult, sta langa tine, comunica cu tine, te invata are rabdare si cel mai important, nu are multi cursanti (m-a ajutat desi nu eram elevul lui). Calin de la Prima: vesnic plecat, grabit, plictisit (dar OK ca om). Am invatat singur si am privit cum altii au venit la scoala sa faca wheelie sau sa cada pentru ca se dadeau in stamba la poligon, nefiind supravegheati. Se ia permisul si la Prima, nu pot sa zic, dar totusi pe banii mei as vrea ceva calitate. Alegera o faci singur acum... P.S. 1: Cei de la Combi au un Hyosung Comet (destul de intretinut, dar aiurea prin constructie) iar cei de la Prima la fel un Hysoung si un TDM850 (foarte rablagite). P.S. 2: Bafta cunostintei tale Editat Mai 24, 2014 de Ovidiu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Salut! imi puteti recomanda un instructor bun de moto pentru o cunostinta? vrea sa se motocicleasca si se pare ca eu nu mai cunosc pe cel cu ajutorul caruia am intrat in legalitate (pierdut-am numarul de tel).. Salut, subscriu colegilor de mai sus si recomand pe Vio cu caldura. Administratorul de la Combi e la fel de treaba.Daca as fi sa mai fac o data scoala , la ei m-as duce fara ezitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Merci mult pentru recomandari!m-ati "convins" si o sa-l recomand viitoarei biker-ite!si eu tot la Combi am facut acum ceva ani dar cu un anume Sorin pe care nu-l recomand fiindca seamana cu cel de la Prima!sosele uscate! Editat Mai 24, 2014 de spidewar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AtlasWing Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Inca ceva... cand am facut eu scoala (2012) inintea mea la poligon era o tipa frumusica, nu am vazut sa se comporte aiurea si sa "se dea la ea" sau sa faca glume stupide. Sorin (sper sa nu gresesc) e patronul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 La Prima am facut eu si nu recomand, dezinteres total din partea instructorului la poligon. La teorie mi-a placut. Offtopic. Are careva de gand sa cumpere ceva de pe fc-moto ca sa ne combinam la transport? Parca n-as da 10 euro la cumparatura de 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 (editat) Si eu am facut cu Dumi, si mi-a aratat si lucruri pe care le aplic si acum legate de un mod de motociclit mai avansat. Recomand. Scoala e Medauto. Editat Mai 25, 2014 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Si eu il recomand pe Vio sau Dumi. Prima no f... way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Buna dragi motociclisti sibieni, Doresc sa achizitionez o motocicleta Yamaha xt660z Tenere si vroiam sa stiu daca sunt posesori in Sibiu al unui astfel de motor. Vreau sa cer cateva sfaturi cu privire la motocicleta si daca este amabila persoana poate ma lasa sa o "incalec" ca sa imi dau seama de inaltimea ei si pozitia in sa. Multumesc in avans pentru feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate