ZORRO Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Daca reusesti tu sa urci fata mea pe motor te premiez! Si nu din cauza greutatii! 201517[/snapback] Eu zic sa punem toate fetele intr-o masina (care vrea mai confortabil) si noi ii dam pe motorete. La rmg am inteles ca e mai greu de convins fata, dar pe buna dreptate. Probabil si eu in locul ei as face la fel. La Sibiu la intrunire merge careva. Ca eu dupa consumul de 3.5 la 100 am prins curaj, caci dupa cum se stie buzunarul e seful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Eu zic sa punem toate fetele intr-o masina (care vrea mai confortabil) si noi ii dam pe motorete. La rmg am inteles ca e mai greu de convins fata, dar pe buna dreptate. Probabil si eu in locul ei as face la fel. 201692[/snapback] O sa creada lumea ca-s periculos!!! Cand e intalnirea de la Sibiu? Eu pe 5.08 trebuie sa fiu acolo sa inchid leasingul! Si s-ar putea sa-l combin de strumfuadi sa mergem impreuna, sa urcam apoi la Cluj si sa coboram prin Tg Mures, Brasov, Bucale! Vreo 850Km total! Se mai baga cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Si s-ar putea sa-l combin de strumfuadi sa mergem impreuna, sa urcam apoi la Cluj si sa coboram prin Tg Mures, Brasov, Bucale! Vreo 850Km total! 201752[/snapback] Strumfu nu se baga ca n'are bani. Eu m-as baga dar nu am concediu in perioada aia, am la sf lui aug si inceputul lui sept. Sibiul e pe 29-31 aug, si eu ma duc ca am auzit ca e misto, si locatia si distractia. Si nu sunt nici prea multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Daca "e" bani, ma bag si eu si fata. Cat despre faza cu urcatul fetei pe motor (ca si eu am avut belele cu asa ceva ) , a se vedea topicul ASTA Dar daca gasim o masina pt bagaje... ce giugiuc ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Daca "e" bani, ma bag si eu si fata. 201795[/snapback] Pai tu te bagi la Sibiu la intrunire sau cu RMG si eventual cu Strumfu? Daca te bagi la intrunire, hai sa ne vorbim mai multi cu GS si sa mergem noi mai grupati caci in rest probabil vom fii gasca mare din Buc si se merge cam haotic si se intarzie mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 De intrunire vorbeam. Sper sa fie insa vremea buna, ca deja ajungem "Tara celor 1000 viituri" la cat ploua si cate drumuri si poduri pica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Sper si eu sa fie frumos. Oricum pentru luna iulie stiu ca anuntasera ca vor fi 12-13 zile ploioase din 31. Daca in restul sta sa ploo ne-am scos vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 lasa ca ne scoatem de revelion . vin si eu pe unde mergeti si voi ... weekendul asta sunt lost, ca ma duc pe litoral cu trenul de astazi ! " cu trenul da " !!!! ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 cu trenul? pai ie mai eftin cu suzi!!!!! 202918[/snapback] Asa e, si se mai si pleaca in gasca la mare, vezi ca are Bronto un topic. Off topic: Bai Strumfule vrei sa-ti Gixer si acu nu ma mai bagi in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Bajetii cu Jeseu: sa nu uitati sa cotizati la skullz cu banuti pt pliant!!! Cat aveti, numai sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 HELP!!! Mi-a venit parbrizul ala mare, ca al lui fanel si nu ma descurc sa-l prind. Fanel, daca ai cum, poate-mi faci si mie o poza la prinderea de la ghidon, sa vad al tau cum e prins! saru' mana! skullz, daca am drum azi-maine prin zona te sun sa-ti dau parbrizul ala mic. Vorbim la telefon. este vorba de parbrizul asta care nu stiu exact de ce se prinde, 10006553(www.louis.de) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Sa se mai intrepte vremea si ziceam sa mergem la Gura Portita, mai multi. Am fost anii trecuti pe-acolo. Stam un wk la cort sau la casute, dusuri, alea-alea. SIte-ul Gura Portitei P.S. D.p.d.v. al consumului, pentru cat trage, GS-ul e bijou' 201013[/snapback] eu am fost la Gura Portitei in ultimii 3 ani si m-am simtit extraordinar. Un loc departe de lume agitatie si stres. Insa anul trecut deja incepuse sa se schimbe cam mult - vile, casute, restaurante si manele adica exact lucrurile de care ma refugiam la Portita. Eu pana acum am fost numai cu cortul pe plaja unde te cunosti cu toata lumea din prima seara - o atmosfera similara celei din Vama Veche a anilor 95-98. Dar din pacate lucrurile se schimba si aici. Un lucru important care cred ca poate contribui la pastrarea farmecului locului pentru inca ceva vreme: nu se poate ajunge cu masina sau motorul. acestea trebuie lasate in Jurilovca dupa care restul drumului de face cu vaporasul (in functie de performante dureaza intre 45 min si 1.5 ore). Eu am avut suficienta incredere sa las masina in parcarea amenajata in Jurilovca (anul trecut din graba am lasat-o descuiata 9 zile si nu s-a intamplat nimic) dar motorul nu mi l-as lasa acolo. Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Merge cineva la Sibiu? Sa facem o gasca de GS-uri ca doar avem acelasi regim de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Salut! Vreau sa-mi iau si eu un GS500. Puteti sa imi spuneti unde anume trebuie sa fie seriile pansonate ?? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Pe cadru, in spatele farului! Scris de sus in jos, exact unde se termina cadrul, spre far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Pe cadru, in spatele farului! Scris de sus in jos, exact unde se termina cadrul, spre far. 212609[/snapback] Nu te referi la tablitza aceea(din partea dreapta de pe cadru, in apropierea farului) pe care schie mai multe chestii, nu ? Sa inteleg ca este pansonat pe coloana de directie ? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 si io am vrut sa iau, inro vreme erau preferatee mele, da nam avut banni destuli (pe mobile.de cel mai ieftib o fost 1700 E ) si asa ca miam luat etz, acum asta mie preferata va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Da, acolo seria e batuta! In lateral pe cadru este o tablita! Daca te uiti foarte atent in jurul tablitei ai putea descoperi (daca a fost facuta de mantuiala) urme de vopsea gri! Asta inseamna ca respectivul cadru a fost vopsit! Daca ai dubiul asta, si ca sa vezi daca a fost vopsit si cum arata starea generala a cadrului, ai putea sa-l pui pe proprietar sa dea rezervorul jos, sa vezi cadrul mai bine! Uite aici o poza cu toate detaliile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Va multumesc. Va anunt ca de ieri sunt posesor de GS. . Sunt foarte bucuros. si sper sa ma obisnuiesc cat mai repede cu ea. Sper ca bucuria sa tina mult, si sa nu am evenimente neplacute(ceea ce va doresc si voua). P.S. azi noapte nu am putut dormi, auzeam numai duduitul tobei la relanti. -> dimineatza la 6 eram calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ciao all ! Vrea un prieten cu gs (John) sa cumpere placutze frana de fatza rapid. stiti cine are pe stoc ? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Direct din magazine il costa cam 800.000-1.000.000 ROL. Autozone, Motoboom, astea au pe stoc. Daca mai are un pic de rabdare (cum am avut si eu) poate da comanda la Paula's si intr-o saptamana le are. Setul la Paula's e 14 E, deci zi-i sa se gandeasca cam cat ar scuti @cristian78, welcome to the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Cristiane, bine ai venit printre noi! Miercuri neaparat sa vii la Arc sa ne prezinti "prietena"!!! S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Eu mi-am luat de la Yamaha din Ghencea placute cu 850.000 perechea fata. Avea si la 800 da cica astea de 850 sunt mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 putem s'o calarim shi noi pe nooa ta prietena?? sa o stapaneshti sanatos shi fara evenimente! 213835[/snapback] , ne vedem la arc. Primele impresii: - este mai grea ca jawa - e naravasha rau (pentru mine, acum la inceput) - trebuie sa ma obisnuiesc deoarece ori o tin turata ori subturata. - framele sunt super bune, aproape ca imi este frica sa pun frana. - frana de motor e puternica (ma urca pe rezervor la inceput) - toba este sport (racing daca asta este termenul) si are un sunet foarte puternic. - nu scoate fum ca jawa (adica nu scoate deloc) Sunt super timid in manevre datorita faptului ca inca nu cunosc bine motorul, nu am mai mers de cateva luni, si in ultimul timp m-am cam ingrozit datorita rubricii accidente (mi-am luat armura + genunchiere si cand ajung la munca sunt privit ca un extraterestru ). Mai vorbim. P.S. nevasta si motocicleta nu se dau cu imprumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Sugestii: - Schimba si tu datele in Profil - vezi cu frana de fatza cum o folosesti, ca te da jos daca esti pe praf, curbe, etc - o tura nu moare nimeni (nu vb in numele meu acum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate