demostene Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) 15 – 16 Martie 2008 – ROMEXPO Bucuresti In premiera, organizate impreuna, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, pe o suprafata totala de peste 20.000 metri patrati: SMAEB 2008 Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti – a VI-a editie cel mai important eveniment din lumea moto la nivel national. Organizator: Motociclism srl; si 4TuningDAYS Expozitia de Tuning, Styling, Racing & Car-Audio – a III-a editie cel mai important eveniment din lumea auto-tuning. Organizator: 4Tuning srl. Pe durata a doua zile complexul Romexpo va fi in intregime rezervat pasionatilor de cai putere, Pavilionul Central destinat expozantilor SMAEB iar pavilioanele 15, 14 si 13 destinate expozantilor 4Tuning DAYS. Va fi organizata o succesiune de evenimente si demonstratii pe doua si patru roti, spre deliciul publicului. PROGRAM: Sambata 15 Martie: 10 – 20; Duminica 16 Martie: 10 – 20. INTRAREA LA EVENIMENT: Biletul de intrare va costa 10 ron (tva inclus) si va fi comun pentru ambele evenimente (intrari multiple in cursul zilei). Odata cu primavara vine si o veste foarte buna, sper sa ne vedem acolo! Editat Februarie 8, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 este expozitie cu vinzare???...la echipamente si accesorii moto ma refer!!!...as vrea sa imi iau citeva chestii si as vrea sa stiu, sa imi pun bani deoparte!!!!!!...sa dea Dumnezeu sa avem asfalt uscat, sa putem ajunge la expozitie.. 15 – 16 Martie 2008 – ROMEXPO Bucuresti In premiera, organizate impreuna, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, pe o suprafata totala de peste 20.000 metri patrati: SMAEB 2008 Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti – a VI-a editie cel mai important eveniment din lumea moto la nivel national. Organizator: Motociclism srl; si 4TuningDAYS Expozitia de Tuning, Styling, Racing & Car-Audio – a III-a editie cel mai important eveniment din lumea auto-tuning. Organizator: 4Tuning srl. Pe durata a doua zile complexul Romexpo va fi in intregime rezervat pasionatilor de cai putere, Pavilionul Central destinat expozantilor SMAEB iar pavilioanele 15, 14 si 13 destinate expozantilor 4Tuning DAYS. Va fi organizata o succesiune de evenimente si demonstratii pe doua si patru roti, spre deliciul publicului. PROGRAM: Sambata 15 Martie: 10 – 20; Duminica 16 Martie: 10 – 20. INTRAREA LA EVENIMENT: Biletul de intrare va costa 10 ron (tva inclus) si va fi comun pentru ambele evenimente (intrari multiple in cursul zilei). Odata cu primavara vine si o veste foarte buna, sper sa ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 este expozitie cu vinzare???...la echipamente si accesorii moto ma refer!!!...as vrea sa imi iau citeva chestii si as vrea sa stiu, sa imi pun bani deoparte!!!!!!...sa dea Dumnezeu sa avem asfalt uscat, sa putem ajunge la expozitie.. Da, vei putea cumpara cam tot ce tine de lumea moto, de la a te inscrie la o scoala categoria A pana la echipamente, piese, accesorii, motociclete noi sau second, atv-uri, scutere, etc. Si vei avea si de unde sa alegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Super !!!! Perioada este aleasa f. f. bine .... adica la inceput de sezon. Felicitari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Damn it! Nu o sa pot ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 hai ma ca e in Bucuresti, e aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da chiar asa, 2zile mi se pare foarte putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgio Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 super tare clatim ochii si golim bugetul (gand pe strans lovele) a dat domnul si la noi respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Sper ca o sa fie si preturi promotionale............ Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 da chiar asa, 2zile mi se pare foarte putin. Si asta nu ar fi nimic. Dar o sa se stranga tone de gura casca, care vin sa caste gura, ca in fiecare an, si o sa iti fie imposibil sa cauti / sa cumperi / sa intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 cam putin 2 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Eu am fost anu trecut la salon si nu prea m-a impresionat nu stiu cat!Desigur a fost una alta interesant dar nu am fost nici macar 75% impresionat, si am mai facut si 450 de km ca sa il vad!Au zis ca fac nu stiu ce tombola si alea alea si defapt nu a fost nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 anul trecut parca a fost prin mai. cum au ales o data asa de primavaratica anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 anul trecut parca a fost prin mai. cum au ales o data asa de primavaratica anul asta? anu' trecut am fost pe 1 mai, multi au mers la mare ca doar sa deschis sezonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 anul trecut parca a fost prin mai. cum au ales o data asa de primavaratica anul asta? Incalzirea globala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Daca tot dureaza numai doua zile, poate ca ar fi eficient daca cineva dintre organizatori ar pune pe forum o lista cu firmele participante, eventual cu linkuri catre siteurile lor. Am putea merge asa la targ cu lectia pregatita... ma refer la cei care intentioneaza sa iti achizitioneze echipament. Parerea mea, nu dati cu paru'... Editat Februarie 4, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutza_ninja Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Daca tot dureaza numai doua zile, poate ca ar fi eficient daca cineva dintre organizatori ar pune pe forum o lista cu firmele participante, eventual cu linkuri catre siteurile lor. Am putea merge asa la targ cu lectia pregatita... ma refer la cei care intentioneaza sa iti achizitioneze echipament. Parerea mea, nu dati cu paru'... De-acord, mai ales ca tine atat de putin va fi aglomerat fiind si 4 tuning-ul, or sa vina multi pasionati de 2 si 4 roti. Numai bine Editat Februarie 5, 2008 de micutza_ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 se stie de pe acum care sunt participantii la eveniment, ca ar cam trebui sa incep sa strang bani pentru echipamente si consumabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 cine a mai fost la editiile precedente .... sunt ceva reduceri ??? sa stiu daca mai astept pana atunci sa'mi mai cumpar echipament... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 cine a mai fost la editiile precedente .... sunt ceva reduceri ??? sa stiu daca mai astept pana atunci sa'mi mai cumpar echipament... ? data trecuta au fost reduceri dar nu te gandi la reduceri gen 70% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Domn'le da' ... bere la kil' au ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Data trecuta au fost reduceri, eu zic semnificative... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Usor nemultumit pe urmatoarele motive: 1. God damn, e cam repede man... Daca nu-s macar 15-20 de grade crapa chilotii cand trecem Valea Prahovei... plus ca incepe nevasta... ca e frig... ca raceste... adica pe scurt face urat... Nu mai zic ca luam tot kitul pe noi plus polar si izmene si la Bucale sigur o sa fie mai cald si ma car prin toate pavilioanele imbracat ca un urs si cu tot cacao-ul dupa mine.. not fun. 2. Probabilitatea de ploaie in perioada aia e peste 70%, adica sigur la dus sau la intors si foarte probail la ambele... nu ca am ceva cu mersul pe ploaie da pot sa traiesc si fara. 3. Presupunand ca e vreme calda, in martie mai trageam si eu matza un pic de coada ca daca trag asigurarea asa repede in august e deja expirata... OK, e simplu, pui curu in masina si gata! Da si anul trecut am fost cu masina si anul asta chiar vreau sa merg pe bike. Da' asta e... nu poti sa multumesti pe toata lumea! Una peste alta mergea mai bine in aprilie...ma rog, fiecare cu aia ma-sii... ciupesc si ei 5 lei in + / biker peste anul trecut, ca ne-o lipit de 4tunning... poate in vreo 2-3 ani platim 15 lei ca poti sa intri si la Salonul de Accesorii si Echipamente de Bebelusi. E cam pe fatza... Si va rog no comments ca sunt calic ca ma uit la 10 lei pe un eveniment anual... N-am zis ca e mult.... ca nu e... E DUBLU Trecand peste carcoteli, o sa fiu acolo... ca in fiecare an de cand a inceput Ride on! --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 15:18 -------------update: PUII MEI, NORMAL CA NEVASTA VREA CU MASINA !!! oh.. damn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate