R6 lover Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 multumesc ! ... daca mai stiti , mai puteti scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 depinde ce vrei. inscriptionari tricouri (varianta taraneasca, cu "cauciuc") se fac si la unirea. broderie am facut la magazinul de haine de protectia muncii de pe Traian si la Alai, pe Cuza. pentru sepci sigur borderie trebuie facuta. recomandarea mea e sa mergi la cel mai apropiat magazin de haine de protectia muncii si daca nu-ti pot face chiar ei broderia, sigur au pe cineva care se ocupa de asta. preturile sunt destul de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Cineva care se ocupa de facut desene cu aerograful exista in BraÂşov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Va salut, Unde se poate face sincronizarea la carburatoare pentru o Honda Hornet si cat costa aceasta operatiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myky Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Va salut, Unde se poate face sincronizarea la carburatoare pentru o Honda Hornet si cat costa aceasta operatiune? Poti face sincronizare la carburatoare la service moto. Se afla in spatele bisericii din bartolomeu in curte la icco.Nu stiu care este pretul pentru honda, dar poti merge si intreba. Baietii sint foarte de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Salut baieti . Am si eu nevoie de un site/program cu care sa marchez pe harta niste puncte , dar la localitati mai mici , nu judete .Sa fac un traseu , plecand dintr-un loc si sa ajung tot acolo . O mica plimbare . Multumesc Ceva gen poza asta , dar nu cu judetele. Editat Noiembrie 9, 2011 de alex.alexey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 http://maps.google.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Poate ai vrut sa zici nu cu resedintele de judet. Si da, poti dace si la localitati mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Stiti vreun magazin de suruburi in Brasov, vreau sa-mi cumpar niste imbusuri, vreo 3 marimi, duritate peste 10 preferabil. Am gasit pe net doar Fabory(vand pachete de 200 bucati) si Organe de Asamblare care fiind producator, probabil si ei vand cu 1000buc. Mie imi trebuie sa zicem 3 tipuri, 10 bucati/tip, deci cumparator minuscul. Hornbach si ceilalti nu au asa ceva, imi trebuie un magazin care vinde suruburi si ce nu are, aduce la comanda. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Mergi la Fabory direct la magazin si intreaba. Am gasit la ei tot ce am avut nevoie si am luat si la bucata. Si daca ei nu au, in Brasov nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 e un magazin de chestii din astea pe Mihai Viteazu, undeva intre loto si bisericuta...am inteles ca au toate ciudateniile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Mergi la Fabory direct la magazin si intreaba. Am gasit la ei tot ce am avut nevoie si am luat si la bucata. Si daca ei nu au, in Brasov nu exista La Fabory au tot ce vrei, vand si la bucata dar doar pe persoana juridica, daca nu ai o firma pe care sa cumperi nu iti dau nimic. Eu am cumparat imbusuri bune de la Gruvio de pe Pictor Luchian vis a vis de Salsa. Poti incerca si pe Mihai Viteazul la suruburi au acolo niste biti incredibil de buni si ieftini deci poate au si ce cauti tu. bafta la shopping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Multumesc pentru indrumari! Luni am sa dau fuga cu lista de necesar si am sa va spun daca am gasit ce imi trebuie. Nu ar fi fost buba mare ca un prieten din Baia Mare deja mi-a gasit de duritate 12.9 dar trebuie si un pic de patriotism local, rade curca de noi daca nu gaseam si aici un set de suruburi :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 La Fabory au tot ce vrei, vand si la bucata dar doar pe persoana juridica, daca nu ai o firma pe care sa cumperi nu iti dau nimic. Eu am cumparat imbusuri bune de la Gruvio de pe Pictor Luchian vis a vis de Salsa. Poti incerca si pe Mihai Viteazul la suruburi au acolo niste biti incredibil de buni si ieftini deci poate au si ce cauti tu. bafta la shopping Am mai auzit povestea asta, dar eu m-am dus personal de foarte multe ori la ei, si n-am cumparat pe firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 incearca la seda invest , http://www.sedainvest.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Stiti vreun magazin de suruburi in Brasov, vreau sa-mi cumpar niste imbusuri, vreo 3 marimi, duritate peste 10 preferabil. Am gasit pe net doar Fabory(vand pachete de 200 bucati) si Organe de Asamblare care fiind producator, probabil si ei vand cu 1000buc. Mie imi trebuie sa zicem 3 tipuri, 10 bucati/tip, deci cumparator minuscul. Hornbach si ceilalti nu au asa ceva, imi trebuie un magazin care vinde suruburi si ce nu are, aduce la comanda. Merci! mergi pe mihai viteazu , pana in my moto pe partea dreapta este o casa cu o reclama pe un stalp suruburi / rulmenti , intra ca au sigur ce ai tu nevoie , iar daca nu au aduc cam intr-o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Caut un electronoist care sa imi repare o tableta chinezeasca... (problema niste circuite rupte) Teoretic nu este mare lucru, practic fara omul potrivit nu merge... Sau poate stiti vreun service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 La Hornbach la raionul de lipiciuri Bison era un tubulet de argint coloidal. Solutia asta e folosita la repararea cablajelor foarte fine. Iei o pensulica fina si "vopsesti" traseu conductor. Vro 30 de lei era, solutia e f putina dar iti ajunge. Iei o votca inainte sa nu-ti tremure mana :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Multumesc mult! Te tin la curent cu rezultatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 salut ! unde pot face o cheie de Suzuki prin Bv ?? la Star nu face !! multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 salut ! unde pot face o cheie de Suzuki prin Bv ?? la Star nu face !! multumesc !! Vezi la Orizont,in galeriile Kronstadt mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 salut ! unde pot face o cheie de Suzuki prin Bv ?? la Star nu face !! multumesc !! yo mi-am facut duplicat dupa a mea la Bricostore, aveau si modelul de cheie de suzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 multam fain !!incerc la steagu dupa care brico ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) mergi pe mihai viteazu , pana in my moto pe partea dreapta este o casa cu o reclama pe un stalp suruburi / rulmenti , intra ca au sigur ce ai tu nevoie , iar daca nu au aduc cam intr-o saptamana Mihai Viteazu Nr. 146, Imediat dupa intersectia cu Str. Calugareni. Pe stalp scrie asa cum spui, si desupra usii "Organe de Asamblare" Am fost, am ajuns cu 10 minute dupa inchidere dar m-au servit, au avut cam tot ce mi-a trebuit, la duritate 10.7 Am fost inainte la Fabory, mi-ar fi dat si la bucata dar pe persoana fizica nu poate da, ii trebuie niste date de firma, ce nu am avut. Pentru cine are, gaseste si acolo. Multumesc tuturor pentru indrumari. Editat Decembrie 8, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate