Drake Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Scuzati daca a mai fost dar acu nu am timp sa le citesc pe toate : -Gandeste-te intotdeauna ca tu esti singurul destept, iar restul sunt prosti...nu astepta ca ei sa se fereasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 "Cand incepatorul e constient de nevoile sale, sfarseste prin a fi mai inteligent decat inteleptul neatent" Paulo Coelho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 "Cand incepatorul e constient de nevoile sale, sfarseste prin a fi mai inteligent decat inteleptul neatent" Paulo Coelho 208492[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 NICIODATA SA NU RULEZI MAI REPEDE DECAT POATE INGERUL TAU SA ZBOARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Daca te-a sau ai accidentat pe cineva , NU INTRA IN PANICA ! Inainte sa treci de 100km/h gandeste-te cat a costat motocicleta si la cate rate mai ai de platit ! Cunoaste-ti motocicleta mai bine decat te cunosti pe tine insuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 nu alerga niciodata mai repede decat poate ingerul tau sa zboare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 BE THE FASTEST OR DIR TRYIN' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 nu alerga niciodata mai repede decat poate ingerul tau sa zboare IN primul rand... CITESTE CU ATENTIE, primul post al topicului, observati si data, si ca topicul nu mai e valabil, de vreme ce nu mai apare nimic sus pe banner. Si mai citeste INCA O DATA, tot cu ATENTIE topicul, de la cap la coada -cat de lung o fi- ca sa vezi ca s-a mai zis motto-ul asta (care mi se pare o tampenie, si nici prea sugestiva, apropos - doar o parere subiectiva) de tzshpe ori. Si: BE THE FASTEST OR DIR TRYIN' CITESTE CU ATENTIE ptimul post al topiclui. E vorba de un motto care are la baza ideea de a te opri sa-i dai gaz, pt ca nu esti singur pe sosele. Si pt ca ambulanta cosuma benzina, si doctorii timp aiurea pe curu tau jupuit de asfalt, (in cazul "fericit" in care "scapi"), cand ar putea salva pe altcineva care chiar are nevoie de ajutor. Doamneeeeeee, "ce uameni!" Cred c-ar cam trebui inchis topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 gandestete cand ii dai in goarna ai o viata de trait!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Poate a mai fost: sa nu conduci niciodata motorul cand esti prea fericit, prea suparat sau te gandesti la altceva! Eu am patit-o dupa ce am scos motorul din service la 2 ore am avut acciden, care cu toate ca nu s-a produs din vina mea pute fii evitat daca reactionam la timp! Un prieten se gandea la altceva si, fara sa fie vinovat a plesnit motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papalici Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Cred Ca cea mai buna exprimare ar fi : Protejaza-te, cu orice pret, chiar daca pentru aceasta trebuie sa renunti la anumite lucruri ( fumat, iesiri in cluburi, la sucuri, in orash, sumele de bani economisite le puteti investi in protejarea voastra. Eu asha am facut, shi akuma am costum de piele shi cizme Daytona. + protectii, shi evetual sa fii shi ceva ponderat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 1. Mai bine un echipament mai scump si o motocicleta mai ieftina decat una foarte performanta si costum+casca luate din second sau de calitate proasta. 2. Intodeauna mergi prea incet (la prima vedere) pentru cei care conduc "conserve" 3. Toti vor sa te depaseasca, chiar daca nu au cu ce. 4. Nu esti vazut niciodata. 5. Nu trebuie uitat ca drumurile noastre lasa de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 VIATA ARE PRIORITATE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ochii in oglinzi si mana'n clacsxon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 mersul pe 2 roti e cel mai scurt si sigur drum catre Cer, asigura-te ca ramai printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Eu spun ca nimic nu te poate proteja de cartela care-ti este perforata , cu ceasul rau care il astepti sau te asteapta ,indiferent cit de prudent sau cit de meserias esti cind e sa te ia popa te ia si de pe motoreta si de pe trotuar. SI DACA VREI SA AJUNGI UNDEVA , GINDESTE-TE NU CIND AJUNGI CI DACA MAI AJUNGI asa ca nu viteza ucide . TI S-A EXPIRAT CARTELA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 ASTAZI ESTE PRIMA ZI DIN VIATA PE CARE O MAI AI DE TRAIT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Sa nu uitam de vechiul dar foarte actualul "Fii atent si nu uita - cei dragi te asteapta acasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Cavaleri ai strazii Respect in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 GAME OVER RESTART? VIAĂA NU ARE BUTON DE RESET! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 GAME OVER RESTART? VIAĂA NU ARE BUTON DE RESET! asta din pacate asa e! Am postat mai mult pe regional, Ploiesti si daca va uitati si voi la topicul Accidente, o sa vedeti ca, cel putin in zona asta, e cam nasol cu accidentele in ultima vreme. Vezi Ploiesti - Accidente. asfalt uscat si ..fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micul viitor ghost rider:D Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 motto-ul meu este: ''REDUCETI VITEZA!!'' sfat valabil atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 eu merg pe : nu rula mai repede decat poate ingerul tau sa zboare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 adevarul ca si vorbele isi au rostul lor,dar faptele conteaza.sa trecem la fapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 sa fii motociclist inseamna sa fii de 3 ori sofer - anticipare manevre ale participantilor la trafic - ochi de vultur - fii ponderat ,mai e cineva acasa care te asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate