Asociatia Motociclistilor Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) x5HihBOCADI Editat Martie 13, 2008 de Asociatia Motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Un filmulet foarte instructiv.Frumos ar fi sa fie primul dintr-un lung sir care ar putea continua cu: 1."Limitarea la cei 25 - 30 Kw in primii doi ani: necesitatea respectarii acestei legi" 2."Necesitatea inscrierii vehiculelor pe doua roti in vederea circulatiei pe drumurile publice" 3."Respectul in trafic: moto vs. auto'' 4."Ignoranta Politiei si a autoritatilor face victime'' 5.''Scoala moto in Romania si examenul moto sau dispretul pentru viata viitorilor motociclisti" Si tot asa ... Lista e foarte lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 educativ si ar fi bine sa invatam din acest film ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Foarte frumos, putea insa sa fie mai lung si sa nu se insiste atat cu camera pe mainile lipsite de manusi de la sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Foarte frumos, putea insa sa fie mai lung si sa nu se insiste atat cu camera pe mainile lipsite de manusi de la sfarsit De unde si zicala fa ce zice, nu ce face popa. Sper macar ca se ducea dupa paine si nu la alergat pe autostrada Altfel un filmulet interesat ca manifest pentru purtarea echipamentului insa nu poate fi considerat un adevarat ghid de alegere al acestuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Bravo. Educativ pentru cei ce sunt la inceput de drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 vedea-l-as la Motomagia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) Foarte frumos. Daca ar fi purtat si manusi cand a plecat pe moto la final era si mai bine later edit - s-a mai zis, mea culpa. Editat Martie 13, 2008 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Foarte frumos si educativ. Bravo AMR. Biggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 foarte multe informatii utile, mai ales pentru incepatori. Bravo AMR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) Educativ filmul. Eu as pune cateva intrebari pentru ca de curand mi-am achizitionat urmatorul echipament de protectie: 1.Combinezon dintr-o bucata Dainese Laguna Seca, protectii hard, protectii umeri din titan 2.Protectie spate Dainese 3.Short Protector Dainese pt bazin 4.Manusi de curse Dainese 5.Cizme Gaerne iar casca o aveam dinainte: Agv Airtech Pe viitor as vrea o casca Arai si cizme Sidi, iar la combinezon, manusi, protectii raman pe produsele oferite de Dainese. Intrebarea mea este: am facut o alegere portrivita? Mi-e imi este destul de incomod combinezonul deoarece sunt si la inceput de drum si ma acomodez cam greu cu el plus faptul ca sunt cam slab si ar trebui sa mai pun cateva kilograme ca protectiile la maini sa vina perfect pe corp, iar cand este cald innebunesc, dar vorba lui amr "mai bine sa mori de cald decat sa mori pur si simplu.". Safety comes first. No matter what. Ar trebui cu totii sa tinem cont de aceasta vorba indiferent de experienta sau de durata drumului. Editat Martie 20, 2008 de crossroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 am si eu o intrebare ..se poate spune in ce magazin s-a filmat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepynno Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 x5HihBOCADI www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3tr3an Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 x5HihBOCADI respect pentru cei din AMR si pentru faptul ca incearca sa faca ceva ! un filmulet care poate fi considerat un mic "abecedar" al echipamentului moto . . de asemenea apreciez ca mi-au facut piciorul "vedeta" ( minutul 2:41 - 2:42 din filmulet ) , insa ma vad nevoit sa mentionez ca plaga respectiva nu a fost o consecinta a lipsei echipamentului de protectie ( /index.php?...1436&st=360 postul 362 ) [...] de curand mi-am achizitionat urmatorul echipament de protectie: 1.Combinezon dintr-o bucata Dainese Laguna Seca, protectii hard, protectii umeri din titan 2.Protectie spate Dainese 3.Short Protector Dainese pt bazin 4.Manusi de curse Dainese 5.Cizme Gaerne Intrebarea mea este: am facut o alegere portrivita? din prdusele enumerate de tine , personal am "testat" doar 2. , 4. si 5. Din punctul meu de vedere si-au facut treaba foarte bine ! am si eu o intrebare ..se poate spune in ce magazin s-a filmat ? urmareste filmuletul pana la final ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Exact acest aspect imi doresc si eu. Sa isi faca treaba asa cum trebuie. Dar sper sa nu fie nevoie sa testez eficienta echipamentului de protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 foarte folositor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Bravo. Educativ pentru cei ce sunt la inceput de drum! educativ pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Felicitari pentru initiativa...foarte educativ...sper sa mai faceti astfel de filmulete si cu alte subiecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Super filmuletul, vreu sa-l revad dar nu mai gasesc link-ul, nici pe youtube... Imi poate da cineva link-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Super filmuletul, vreu sa-l revad dar nu mai gasesc link-ul, nici pe youtube...Imi poate da cineva link-ul??? uite linkul http://uk.youtube.com/watch?v=x5HihBOCADI ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte educativ filmulet,respect motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Foarte interesant filmuletul, si educativ. L-am folosit ca sursa de inspiratie pt. crearea unui articol despre casca de motociclist pe blogul meu. Puteti citi articolul aici. Sper sa il gasiti folositor! Editat Aprilie 30, 2008 de CapnJackSparrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 uite linkul http://uk.youtube.com/watch?v=x5HihBOCADI ! bafta ! Multumesc, este destul de reusit videoclipul, mai ales pt incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) www.scoalaautomoto.roAm terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor! bai nene...nu ca vreau sa injur dar..du-te frate si mai lasa-ne in pace..deja te-am gasit pe cel putin 3 rubrici diferite..ok e bun instructorul...f bine sa-ti traiasca...dar chiar asa?!? nu crezi ca exagerezi cu reclama??? incep sa cred ca instructorul ala esti chiar tu si duci lipsa de oameni..ce naiba?!?! Editat Mai 16, 2008 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate