silverpistons Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 MotoRRock II- Un festival unic. Spun acest lucru cu usurinta si incredere, fiind mai mult decat convins de el. Da, Mototrrock II o sa fie un festival unic, atat prin numele participantilor, cat si prin desfasurarea si anvergura sa, si nu in ultimul rand prin logistica. Astfel MotoRRock II odata cu instaurarea traditiei unui astfel de eveniment in Ploiesti, acesta sa însemne pentru fiecare motociclist cel putin unul din urmatoarele lucruri: mai Mult: 24 de trupe in 48 de ore mai Organizat: peste 24 ore de muzica, concursuri, parada, mai Tare: 50.000 Wats, lumini, efecte pirotehnice si surprize mai Outlaw: Punk Riot - ITALY mai Rock: de la monstrii sacrii PHOENIX â la new school revolutin mai Revolutionar mai Original mai Concentrat mai Kool mai Liber Esti un spirit Liber? Te asteptam cu drag pentru sarbatoarea spiritului liber! Intrarea â o Jucarie pentru copii care nu au. Campanie de ajutorare a caselor de copii prahovene organizata si desfasurata de Silver Pistons Free Spirit. http://www.silverpistons.ro/mr2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Eu voi veni cu sigurantza pe la voi ! Nu am fost anul trecut, dar mi-a povestit frate-meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 E clar: iar beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 sa ne vedem cu totii plini de chef ... si sa curga berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 io vin mai lent 45 km/h sa-mi pastratzi loc de cort!!! off topic: iar bea otomanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Si noi venim sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Venim! Eu o sa plec cu Tataie, Bogdan (CZ-relu) si Emilia de aici , Radu probabil ca o sa vina cu shpanu lui direct din Curtea de Arges, nu cred ca mai trece si prin Bv. see yaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 prognoza meteo pe perioada festivalului in ploieshti sursa www.accuweather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Vin si eu, poate cu putin noroc cu un motor nou, mai serios. Poate plecam gasca mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 si eu daca nu intru in faliment pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 si io,si io...... miam dat nipra azi si miine ma duc sa iau un DR 650.... VIN SI FARA ACTE ORICUM!!! JUCARIA E PREGATITA...motocicleta cu telecomanda...he he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 pentru fii ploii se anunta mare gasca de la iasi asa ca pregatiti berea si un gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Care e problema? Ne-a plouat la Ploiesti Ne-a plouat la Brasov Ne-a plouat la Iasi Ne-a plouat de ne-a spart si la Bucuresti Am fost la toate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Cu ploaie sau fara ploaie , daca stapanu zice (Mielu) sunt de acord. Asa ca ne vedem avolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 hop şi Ares, am de onorat promisiuni vechi (Bioeru' şi Dan, el presidente)... poate pe jos, poate călare, oricum... SIGUR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 bă , da nu zice nicăieri că plouă..zice parţial soare şi cer acoperit--înnorat, da nu zice că plouă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Ne-a plouat la PloiestiNe-a plouat la Brasov Ne-a plouat la Iasi Ne-a plouat de ne-a spart si la Bucuresti Am fost la toate!!! Daca primul fetival din acest an va incepe fara ploaie si se va termina la fel atunci asa va fi tot anul la toate festivalele Doamne ajuta !!!!! Noi venim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Multumim celor ce si-au anuntat deja prezenta! Daca vreti sa vedeti exact ce trupe vor canta intrati pe www.silverpistons.ro...o sa gasiti un link catre MOTORROCK II ! Speram ca berea sa va placa si mai mult, mancarea sa fie mai gustoasa, premiile la concursuri mai mishto, surprizele mai surprinzatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Shi eu o sa vin ... trebuie sa fac rost de cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 pentru cei ce nu vor sa stea la cort, la 2 km de locul intalnirii este un hotel. Hotel Forum, Ploiesti, str. Gh Doja nr 215A email: hotelforum@ploiesti.astral.ro tel 0244/595628 0244/406600 daca aveti nevoie de alte relatii privind locatii de cazare, ne contactati si va putem ajuta. Dan Popescu 0721415154 smileyzulu@yahoo.com sau orice alt membru SILVER PISTONS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocos Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 am o intrebare se pleaca in grup din bucuresti sau fiecare vine cum poate si cand poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Pina acum propunerea ar fi sa se plece de la Arc pe grupuri. Daca se face altfel, sper sa se anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Cel mai misto ar fi sa plecam gasti cat mai mari de la Arc. Care cum scapa de scarbici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Asta ma gandeam si eu.. Plecarea de la arc dar pe la ce ora?! Tinand cont ca drumul e scurt merge plecat si in gasca mai mare. Nu incomodeaza. Dar pe la ce ora?!! Vineri dupa-amiaza, asta e clar. 4-5?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate