Sari la conținut

Motociclist "accidentat" De Politia Harlau


orestte
 Share

Postări Recomandate

atunci cand un ghost rider (fara nr de inmatriculare la motor) trece cu viteza pe langa un echipaj de politie,

 

-- inceput de misto --

Ba, esti prost? N-auzi ca mergea cu "50km/h"? ... N-auzi ca de fapt avea gaboru' Vasile ceva cu el si a angrenat toata polita din Harlau si de prin imprejurimi intr-o urmarire...numai ca sa-l faca pe motociclist ...

-- final de misto --

 

Si pentru cei cu "nu e normal sa intre cu masina in el" ...deci, daca ma intrebati pe mine, orice dezaxat care are o problema cu autoritatea & co ...trebuie scos de pe sosea...fie ca e prieten cu mine, fie ca mi-e ruda fie ce-o fi. Tata e taximetrist, daca ar merge cu viteza si n-ar opri la radar si n-ar avea nici numere, da, sa intre in el, sa traga dupa el, sa faca orice le sta in putinta pentru a opri autovehiculul...fie ca intra in el, fie ca trag in el etc.

 

Mi-ar parea rau ca ar fi tata, insa pana una alta, legea e lege si prefer ca oameni nevinovati sa nu moara din cauza momentelor unora de nebunie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 901
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Opiniile conservelor de moldova:

 

 

"de neculai (24 martie)

Rusine pentru pro tv la tratarea subiectului, motociclist=infractor. Si asta o stiu toti cei ce locuiesc in orasul harlau."

 

Acestora,dealtfel nici noua nu ne-ar strica o tura prin Moldova.........prin Harlau..............vreo 200 de bikeri,asa cand ar fi mai cald..................ceva decibeli,le-ar face chiar bine. :bow: Sa vezi atunci ce fatza face o conserva de "pitesti"............cand ai "desfacatorul" la tine. :bow:

 

Atentie pe ce banda circulati............poate ar fi mai bine pe stanga........pe dreapta circula "pateurile" din sens invers ;)

 

 

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/o-masi...a-oprit-la.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte bine ai facut dar o singura problema este. Ai spus ca ai dat copy/paste la ce le-ai trimis lor. Daca e asa, nu vor lua foarte in serios un mail in care nu sunt respectate semnele de punctuatie, in loc de cratima este folosit apostrof si unele ortograme. Sper sa nu iei in nume de rau postul meu dar o adresa oficiala catre organe abilitate trebuie sa fie perfecta din punct de vedere ortografic si gramatical. No offence ;)

 

Pai nu, ca ei uita ca in viata reala trebuie sa respecti anumite reguli, fie ele rutiere, fie ortografice fie ce-o fi :bow:...ei se cred in MotoGP pe strazi si au impresia ca pot da New Game cand se tavalesc...iar cand scriu documente oficiale au impresia ca-s pe forum :bow:

 

Mi-a placut raspunsul tau ...nu observasem ca a zis copy/paste :bow:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

desi nu aveam in intentie revin cu un nou post . multzumesc celor care au apreciat ceea ce am scris parca la pagina 40 si le transmit la rindul meu respectul cuvenit . revin asadar si trag un copy-paste la mailul pe care l'am trimis astazi inspectorului sef al ipj iasi , pe adresa de mail ipjiasi@is.politiaromana.ro . deocamdata atita am putut face eu astazi. dar mai sint zile.

 

către ipjiasi

arată detaliile 20:42 (acum 0 minute)

 

Inspectorului sef al IPJ iasi

 

domnilor politisti / stimati functionari platiti din bani publici !

 

este adevarat ca sint motociclist - deci pot fi acuzat de subiectivism - insa am fost 12 ani jurnalist iar acum sint avocat , ceea ce garanteaza , sper eu , obiectivismul meu in acest caz . in plus , nu maa sund in spetele vreuni pseudonim si va trimit acest mail de pe adresa personala . in cei peste 10 ani de activitate nu mi'a fost dat sa vad o comportare mai inconstienta si mai lipsita de profesionalism in rindul politistilor , decit a lucratorului politiei rutiere atunci cind , dind dovada de o cruzime si de o prostie ( va rog sa'mi scuzati acest ultim termen , nu ma reprezinta in comunicare insa fapta politistului poate fi incadrata fara probleme la capitolul prostia anului ) crasa a ales sa intre cu masina de serviciu ( platita din bani publici !!! ) intr'un motociclist pentru a'l opri in trafic . asa ceva nu mi'a fost dat sa vad niciodata ! este ingrozitor si nici o motivatie sau intoxicatie de presa- pe care sint convins ca o puneti la cale - nu scuza metoda aleasa de subordonatul dvs . sint sigur ca pregatiti o explicatie veridica pentru a acoperi INFRACTIUNEA ( caci este infractiune ) politistului in cauza si din alte motive . unul dintre ele ar fi acela ca , in cazul in care se va cerceta fapta politistului ( si va rog sa ma credeti ca bunul meu simt ma convinge cu greu sa acord celui in cauza aceasta calitate ) si dvs sau seful direct ve'ti fi cercetati . si asta pentru ca raspundeti in subsidiar de faptele subordonatilor dvs .

la fel de adevarat este si faptul ca motociclistului ai pot fi puse in seama unele contraventii . contraventii si nu infractiuni ! este absolut clar ca nu a procedat corect si legal .pentru faptele sale , probabil va raspunde . dar acest lucru nu justifica sub nici o forma actiunea criminala prin care subordonatul dvs a pus in pericol viata unui cetatean asupra careia dvs si colegii dvs ar fi trebuit sa vegheati si nu sa o puneti in primejdie . trecind peste modul in care a fost oprit motociclistul , mai grav mi se pare reactia agentului de politie dupa ce l'a trintit pe jos . sa te urci pe el cu genunchii , sa'i pui pistolul la tampla , sa nu chemi ambulanta mi se par atributele unei persoane care are in comun cu politia aceleasi lucruri pe care le au in comun cu armata soldatii americani vinovati de torturarea unor prizonieri de razboi . comparatia poate parea exagerata insa , va asigur ca se gasesc destule lucruri comune celor in cauza . va marturisesc ca sint socat . dar mai ales i'mi este teama . si va spun si de ce : pentru ca exista posibilitatea ca ceea ce s'a intimplat la harlau sa devina o practica curenta printre lucratorii politiei rutiere . iar acest lucru , si aici i'mi ve'ti da dreptate , este inadmisibil .

In spiritul unei libertati pe care o doresc sa caracterizeze traiul nostru si impotriva unor practici ce ne amintesc de vremurile in care militienii erau huliti nu neaparat din cauza meseriei ci din cauza unor practici ce faceau rusine uniformei - vremuri pe care cu totii le dorim uitate si ingropate - va rog sa da'ti dovada de echidistanta si de profesionalism atunci cind ve'ti ancheta acest caz . nici nu ma gandesc ca nu va fi anchetat - vedeti , sint totusi optimist si sper ca legea este la fel pentru toti . si ca dovada a bunei mele credinte ofer , asa cum ar fi trebuit sa procedeze si angajatul dvs cu motociclistul , prezumtia de nevinovatiei agentului in cauza . asa prevede legea si asa prevede si morala .

Va asigur ca in Romania comunitatea moto este formata in general de oameni ce fac dovada unor caractere deosebite si care respecta o persoana din principiu si nu in functie de contul din banca sau de pasiunile sale . pentru a fi fair play pina la sfarsit va mai comunic faptul ca am sa postez acest mail si pe forumul motociclistilor si am sa sfatuiesc si alti prieteni sa va transmita mesaje pentru a va convinge ca fapta colegului dvs merita si trebuie analizata cu mare atentie . de asemenea va asigur ca voi face toate eforturile pentru ca ceea ce s'a intimplat la harlau sa ajunga si la cunostiinta premierului Calin Popescu Tariceanu . Apropo : daca prim ministrul Romaniei nu oprea la semnalul echipajului radar , la fel s'ar fi procedat si cu domnia sa ? caci nu aveti de unde sa stiti cine se ascunde in spatele castii de protectie ?! in incheiere doresc doar sa subliniez faptul ca aceste opinii i'mi apartin si nu implica sub nici o forma ceilati participanti la trafic , motociclisti sau nu . va cer scuze daca pe undeva am parut ironic sau caustic . nu am avut in intentie insa atitudinea agentului m'a deranjat prea tare . tot ceea ce sper eu este ca acest gen de atitudine , atit cea a motociclistului cit si a politistului sa nu mai poata fi intilnita . va asigur de tot respectul meu si va doresc cit mai multe succese pe plan profesional si personal .

Cu aleasa consideratie .

 

cam asta a fost . daca am facut bine sau rau ... judecati voi

 

respect , kamarazi

 

Domnule Mihai , ati facut facut o treaba demna de toata stima si respectul meu !

 

Iar VOI TOTI ,incercati sa va aduce-ti aminte de ALEXX ,o situatie izbitor de asemanatoare cu marunte diferente ... va aduce-ti aminte ??? 8000 de motoare au defilat pentru el si dreptate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A trecut pe langa radar ... au pornit aia semnalele luminoase sau acustice ... ce (cuvant urat) mai vreti ma ?? Stia ca este in conflict cu aia, daca era baiat istet, oprea si gata, evita tot circul. Ce avocati ma ?? Ce destituirea politistilor ?? Politistii sunt vinovati doar de faptul ca l-au miscat, atat, nimic mai mult. Vor fi sanctionati (poate) pentru acest lucru si gata. Nu mai emiteti atatea teorii ca tastati degeaba.

Editat de claudiu nx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

claudiu zici ca politistii sunt vinovati doar ca l-au miscat ........ DAR daca motociclistul cadea si isi rupea gatul tot de asta mai erau vinovati????

 

oricum pe aici unele raspunsuri comentarii suna de parca nenea GARCEA ar fi printre noi........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traiesc intr-un oras mic in care sunt 3-4 motoare japoneze.In ultimi ani am avut meciuri cu politia locala pt motive de genul=de ce te plimbi aiurea prin oras,de ce ti=ai luat moto,ce ai furat de ti=ai luat moto,probleme la servici pt ca deranjez lumea buna a orasului cu soundul,tentative de luat permis si talon pe diverse motive puerile,comanda ca sa fiu executat si sa mi se ia permisul ca asa vrea primarul,prim procurorul,un anume doctor.In urma au ramas cauciucuri taiate,amenintari si multe amenzi.La ora actuala am obosit.Am renuntat si merg in tara sau in orasele apropiate unde nu se suna imediat la 112 cum trecii de 3 de ture cu un moto de viteza.Desi comandantul la circulatie mi-a fost coleg de clasa in liceu si adjunctul politiei coleg de echipa la handbal 4 ani si acum oamenii cu cascheta se uita urat la mine.Le doresc sa prindem impreuna pensia si sa ne batem in bastoane pe strada.Deocamdata am CEDAT eu.Cunosc insa gandirea limitata de militian.Suntem vai de capul nostru.Am intrat in UE doar ca sa facem legatura dintre Europa si rusi pt ca noi oricum suntem lanterna continentului si suntem pupincuristi.Un motociclist accidentat nu se misca pt ca poate avea leziuni la coloana si de acolo i se poate trage paralizia.Abominabil gestul foarte inspirat al politistului de a-i rupe coastele cu catusele si pistolul in mana-semne ale suprematiei unor inculti care sunt calare...pe situatie!Incalificabil gestul de a intra frontal cu Loganul in el.Orice ar face si nu este infractiune nu merita un om acest tratament.Acesta este rodul scolii de la Campina si Slatina,scoli in care se deschid usile doar cu...capul...la propriu ca figurat capul este cam gol.NU POT SA INGHIT MILITENII INCULTI,AI APRECIEZ PE CEI CARE AU CEVA IN CAP,URASC NEAM PROSTIA SI MI-E LEHAMITE DE CEI CE INCEARCA SA NE FACA SI APOI AU SPRIJIN DIN SPATE.SUNT LUCRURI CARE NU SE IARTA ORICAT AM VREA! :finger:Ce sa fac?Sa ma schimb?Dupa 20 de ani pe moto sa il las balta in garaj si din EMI MOTO cum ma are lumea in agenda sa devin Emi fara moto?Toate astea pt niste inculti?

 

 

 

FRATE....VREAU SA-TI SPUN CA CEEA CE SPUI TU SE REPETA LA NOI,IN HARLAU!!

si cred ca in multe dintre orasele mai mici ale romaniei..ceilalti sunt norocosi ca in orase ca bucuresti ,timisoara,oradea,iasi,bacau,galati si multe altele nu ajung sa simta pe pielea lor ,sentimentul de ura sau discriminare din parte locuitorilor unde stau ei asa cum se descrie de noi sau el mai sus ...dupa cum v-am mai spus mie in harlau mi sau prezentat la usa si iau reprosat mamei ,femeie de 70ani ca am devenit un golan si ca m-am inhaitat cu cei mai rai ca am luat-o pe cai gresite...ce raspuns le-a dat mama?:mars de la usa mea caini turbati si pupatori de kururi,barfitori si inapoiati ce sunteti...!!!! ;)

as vrea tare mult sa fim cati mai multi in oraselu ala,harlau cu moto,dar e o zona slab dezvoltata si resurse financiare nu exista...doar in vaara reusim sa le mai dam peste gura,dar toti ne blesteama si ne-au scris pe toaca in semn de protest sa ne faca sa nu mai existam.

dar vorba lui mircea badea...traim in romania si asta ne acupa tot timpul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok. Sa incerc sa explic intr-un fel. Baiatul asta nu a oprit la radar, nu a oprit nici la primul blocaj. Din acest moment el nu mai reprezinta un simplu motociclist, asa cum credeti voi. Inseamna ca el se sustragea unui control. Se pune problema care sunt motivele pentru care el facea acest lucru .... Acum, in aceste circumstante, politia are dreptul sa il opreasca pe motociclist chiar daca acest lucru poate presupune si vatamarea acestuia. Apoi, se tot spune ca ar fi fost un conflict intre el si politisti si ca politistii vroiau sa il lucreze. De ce nu a oprit cand a vazut a doua masina de politie? Sunt multe lucruri aici de spus. Si te asigur ca nu vorbesc din perspectiva unui politist pentru ca nu sunt politist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa fac un rezumat eu am inteles ca pe topicul asta se deruleaza simultan doua telenovele:

 

I. Punctul de vedere al politiei, care ar fi fost admirat de toata lumea daca se dadea pe Discovery Channel sau pe Reality Zone suna cam asa:

1. Cinci motociclisti mergeau linistiti in grup prin localitate cu 50km/h, dar radarul l-a prins pe unul dintre ei cu 106km/h si au observat ca nu are numar, asa ca au pornit in urmarirea lui si au anuntat colegii sa faca un baraj sa-l opreasca (altfel l-ar mai fi gasit cucu');

2. Ceilalti patru motociclisti au incetinit si tras usor pe dreapta sa lase masina politiei sa-i depaseasca, dar cel fara numar a sters-o bazandu-se e faptul ca Logan-ul nu are cum sa prinda o vitezana de 1000cc;

3. Vazand barajul politiei, motociclistul cel viteaz a intors si a incercat sa scape innapoi, dar echipajul care-l urmarea - cu un fler deosebit - i-a taiat calea posibilului infractor si dupa aia l-a arestat ca la carte;

4. Din cauza nervilor cauzati de posibilul infractor care nu avrut sa se opreasca la semnalul politiei (plus faptul ca le-a stricat bunatate de Logan de servici), la finalul fazei au rezultat niste brutalitati politienesti care s-au mai vazut si pe la altii;

5. Motociclistul ar trebui de fapt sa fie multumit ca traieste in Europa unde nu se prea face uz de arma, ca daca avea ghinionul sa traiasca in unele state din America poate il impuscau aia inainte sa ajunga la baraj.

 

II. Punctul de vedere al prietenilor, care e admirat de unii de pe forumul asta:

1. Cinci motociclisti mergeau linistiti in grup prin localitate cu 50km/h, dar radarul masluit l-a prins pe unul dintre ei cu 106km/h pentru ca cel care manipula radarul era intr-o dusmanie cu cel urmarit, si desi nu avea numar stia dupa motor, costum si dupa vibratia undelor ca sub costumul ala e dusmanul lui de o viata, asa ca a pornit in urmarirea lui cu scopul sa-l calce si a chemat niste colegi sa faca un baraj sa-l opreasca sau sa-l impuste;

2. Motociclistul rula in continuare linistit cu 50km/h, desi avea o motocicleta de viteza de 1000cc, dar viziera castii era prea murdara de muste asa ca nu a vazut girofarul, avea o casca prea buna si nu a auzit sirena, si kktul ala de Logan nu a reusit sa prinda mai mult de 50km/h ca sa-l depaseasca;

3. Vazand barajul politiei, motociclistul cel nevinovat - care atipise la ghidon ca mergea prea incet - s-a speriat de girofarul si sirena masinii din baraj si ca sa evite sa strice un bun public - masina politiei - a intors din reflex dar din cauza faptului ca idiotul de politist care il urmarea a evitat o gropapa si mergea ca boul pe contrasens s-a izbit de acesta din greseala;

4. Dupa ce i-a dat casca jos, politistul care l-a trantit a constatat ca de fapt asta era tipul care o violase pe bunica-sa, asa ca a inceput de ciuda sa sara cu genunchii pe el, sa-l muste de nas si sa spuna tot felul de chestii obscene, si in plus de asta i-a furat si mancat pe loc (ca sa nu ramana probe) numarul de inmatriculare;

5. Ar trebui toti motociclistii sa ne facem rost toti de pistoale de la rusi sau ucraineni si cum vedem un politist sa-l impuscam, ca astia sunt niste viermi care nu merita sa traiasca pentru ca singurul lor scop in viata e sa omoare motociclisti.

 

Ar mai fi si o a III-a varianta, daca avem un pic de fantezie si ne inchipuim ca respectivul nu conducea o motocicleta, ci o masina BMW, si ca stirea e "tradusa" in jargon de motociclist pe forumul asta:

1. Cinci conserve faceau liniutze printr-o localitate cand cel mai bengos dintre ei - evident cu BMW - le-a depasite pe celelalte in tomba cu "doar" 106km/h in localitate si mai avea si numarul din spate lipsa (furata?, numarul dat jos ca sa nu poata fi identificat?), dar noroc ca era un radar care l-a prins pe "meserias", asa ca a incercat sa-l urmareasca, dar din pacate era dotat cu un cacao de Logan asa ca noroc ca si-a alertat colegii prin statie ca oricum nu avea cum sa-l prinda;

2. Tembelul de conservar s-a facut ca ploua cand a vazut girofarul militiei in spate, a calcat gazul si i-a pierdut in oglinda pe nenorocitii aia cu kktul lor de Logan;

3. Kktul de conservar cand a vazut barajul militiei a tras un viraj "meserias" cu frana de mana si a intors 180 de grade si era gata sa scape, noroc ca meseriasul de militian care-l urmarea cu Logan-ul a avut o reactie buna - a tras stanga de volan si l-a pleznit pe nenorocit drept in bot - nasol ca si-a stricat masina dar bine ca l-a oprit pe bou;

4. Dupa ce l-au scos pe idiot din masina si i-au pus catusele politistii au avut bunul simt sa-i f.ta cateva suturi in glezne si niste bastoane pe cocoasa nenorocitului;

5. Sa-i f.tem in gura pe aia cu masini BMWi, ca astia sunt niste vitezomani criminali si ii doare drept in basca de motociclisti (chit ca in incidentul asta n-a fost implicat nici un motociclist, dar asa, preventiv, ca toti cei care coduc masini BMW sunt niste idioti, vitezomani si criminali).

 

Si ca sa nu ziceti ca sunt partinitor, eu am doar carnet categoria A. Dar oricum daca esti motociclist (desi eu personal as cataloga unul care umbla pe motor intentionat fara numar mai degraba la categoria cocalar decat la aia de motociclist) dupa parerea mea nu esti in nici un fel un zeu, ci mai degraba unul care e pasionat de risc undeva apropiat de ruleta ruseasca... Daca ai intre picioare un fier care paraie nu inseamna ca esti indreptatit sa-i calci pe fata pe ceilalti, ci doar faptul ca ai curajul sa mergi pe o chestie care nu are nici centura de siguranta si nici air-bag...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt aceeia dintre noicare sunt putin frustrati . Dragilor va doresc sa va opreasca politia exact in aceeasi maniera si atunci sunt curios cum o sa reactionati.

Acest scenariu este foarte prosibil sa se repete deoarece multe motociclete prind "suta" in treapta 1 si majoritatea de pe forum au mers cel putin odata cu peste 30 de km peste viteza legala, asa ca fiti pe faza pentru ca deja s-a descoperit cea mai eficienta metoda de a opri un motociclist.

 

in fine pt autoritati trupa vocal instrumentala Parazitii a compus o melodie foarte potrivita intitulata "vreau sa va doara". Va doresc auditie placuta.

 

acest caz vafi musamalizat si nu se va mai auzi prea multe despre el la fe cum au fost multe altele .. amintesc aici , chiar daca e complet diferit, cazul lui Traian

Editat de Sniky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema este ca un militian pt. a-l opri pe motociclist,a intrat cu loganul in el si chiar daca nu a intrat direct in el,a intrat pe banda lui a.i motociclistul nu a mai putut evita coliziunea ca doar nu era motociclist-kamikaze.

Nu cred ca daca nu pateste nimica militianul,se creeaza un precedent pt. ca oricum la noi e normal sa nu se intample nimic,poate doar sa se creeze un precedent in sensul ca politaiul sa o pateasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De 2 zile citesc threadul. In primul rand nu ma solidarizez cu "fratele" nostru. Si-a luat omu K7 de 1000, "o rupe ca ce plm, p*****e din comuna tre sa sara pe el, si fraierii sa moara de invideie". Asta consider eu ca gandeste raiderul cu pricina. :bow:

 

Dar militia/pulitia/muilitia romaneasca, institutie de stat, platita din banii nostrii e pusa acolo sa apere cetateanu. Si nul apara ca sa ia el o medalie. Are legea in spate. Dupa lege tre' sa faca ce face.

Omul neoprind la semnal a facut o contraventie.Nu infractiune. Uitati ce imi zicea un jurist pe messenger :

"gardul de pericol social al infractiunii este mult mare decat cel al unui contraventii.Pericolul social reprezinta valoarea sociala ,ocrotita de o dispozitie legala .Exemplu.:In cazul unei fapte de furt ,valaorae social ocrotita este dreptul de proprietate al fiecaruia ,care este un drept fundamental ,-= pericol social ridiact=infractiune ; cabd depasesti viteza legala,fapta este o contraventie ,dat fiind faptul ca pericolul social nu este atat de mare "

 

Sa fim seriosi mergea cu motocicleta cu 116. Cred ca un k7 opreste mai putin mai repede decat un logan ... (asta apropo de pericolul social. Regulamentul tot la incalcat.)

Am vorbit cu un fost coleg, care e la medicina. (tipu e la stomatogie). Dupa juramantul lui hipocrate, sau dupa terminarea faculatii, este obligat prin lege, sa dea primul ajutor oricarui ranit. Comform legii, el, (stomatolog, ma repet) daca era la fata locului trebuia sa ii acorde primul ajutor, daca nu inchisoare.

Si ca sa vezi John Wayne al nostru, sta el tzantzosh cu genunchiu pe bietul (inca odata retardatul) nostru "coleg". In loc sai acorde primul ajutor, sa cheme salvarea. Daca avea frate gatul rupt, coloana rupta? Murea. Gresise da ? Sa moara ? Sa moara dupa un proces. Si Sadam, si pe generalii lui Hitler iau omor tot, dupa proces.

 

Buuuun. Acum intreb eu pe nenea politistu. Ca mare bine a facut el societatii. De cate ori a oprit el, pustani de 18 ani pe gixxer de 600/r6/rr sa-i intrebe daca au motocicleta peste 25 KW ? Aaaa frate (cuvant urat) mea .. nush nam auzit de asta (citat dintrun militzian).

 

Trebuie sa ne solidarizam sa nu se faca un precedent din chestia asta. Mobra fara numar si cu 116 ? sa stea fara certificat de inmatriculare si pe dreapta 3 luni,

 

Ba "motociclistule" , tu te-ai gandit inainte sa scrii postul asta? Mi-e scarba de unul ca tine si decat sa am tovaras de drum un asa fenomen mai bine merg singur toata viata. ;) :bow: :bow:

 

oricum sa fi sanatos si sa ai si tu MA BIKERE asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Si pentru cei cu "nu e normal sa intre cu masina in el" ...deci, daca ma intrebati pe mine, orice dezaxat care are o problema cu autoritatea & co ...trebuie scos de pe sosea...fie ca e prieten cu mine, fie ca mi-e ruda fie ce-o fi. Mi-ar parea rau ca ar fi tata, insa pana una alta, legea e lege si prefer ca oameni nevinovati sa nu moara din cauza momentelor unora de nebunie.

 

Nu te supara, dar atitudinea ta este deplasata. Nu imi vine sa cred ca poti sa susti o asemenea magarie din partea politiei. Nu se poate sa tai calea unui motociclist pentru simplu fapt ca ii pui viata in pericol si nimeni nu are acest drept. Sa sti ca sunt un motociclist, membru in Transilvania Bikers, care sustine campaniile de constientizare a motociclistilor despre faptul ca EI, in primul rand, trebuie sa aiba grija de integritatea lor si abea apoi sa astepte de la alti sa ii fereasca. Dar de la asta pana sa zici ca bine ia facut cand i-a taiat cale este o cale foarte lunga. Sper sa intelegi ce am scris eu aici ca nu am chef de o polemica aiuria. SUBLINIEZ: NIMENI NU ARE DREPTUL SA DISPUNA DE VIATA UNUI OM. Prin asa zisa imobilizare a unui participant la trafic pe doua roti prin lovirea acestuia cu o masina este clar o situatie in care i se pune viata in pericol. Asa ca....verifica-ti inca o data rationamentul!

 

Cu respect fata de multi dintre motociclisti

Dan Morar Transilvania Bikers

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Auzi, banatene... eu nu vreau sa ma bat cu echipa voastra de motociclisti timisoreni vestici si civilizati, dar mi se rupe de corectiile gen 'dar este motociclist'. Imi mentin parerea: violetbiker este un mare kilometrist, culturist si motocicloturist, dar este un bolovan. Cand spui 'e manelar' se intelege 'individ care asculta manele' PLUS niste alte chestii mai mult sau mai putin simpatice. Cand spui 'e moldovean', se intelege ca e din regiunea Moldovei si mai ce? Prost, nespalat, lenes? M-am saturat sa tot aud chestii din astea de la te miri ce mare meserias care se da inteligent. Asa ca, asa moldovean cum sunt eu, iti urez un 'ciocu mic' pana cand o sa inveti sa nu judeci toti indivizii dintr-o regiune dupa cateva specimene.

 

LE: ca sa nu mai spun ca exista multi incepatori, mopedisti, scuteristi sau biciclisti, inculti, moldoveni prosti si nespalati care l-ar baga in buzunar pe violetbiker la capitolul bun simt.

 

Eu am terminat-o cu offtopicul pe aici. Daca vrea vreun banatean sa imi transmita ceva, sa o faca printr-un PM sau prin alta metoda privata.

 

Vreau sa imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit jigniti de postul meu.

 

Am fost foarte afectat de modul de actiune al Politiei din Harlau si de aceea,poate,nu m-am exprimat tot timpul coerent.

 

Adevarul este ca m-a intristat atitudinea unor colegi de-ai nostri,motociclisti,care cautau scuze Politiei pentru modul incalificabil in care au procedat,in acelasi timp gasindu-i motociclistului tot felul de greseli.

 

Intr-o acuta lipsa de inspiratie,am folosit un procedeu literar total nefericit si am incercat sa "ingros" asa-zisele defecte ale motociclistului care era atacat tocmai de alti motociclisti.Multi l-au facut infractor,l-au facut zmeu iar eu am supralicitat si am continuat cu alte chestii pe care unii i le-ar fi putut pune in carca.

 

@Puc:ai si PM

@motorangel:iti multumesc ca ai sarit in ajutorul meu atunci cand am fost "cazut".Chiar daca am gresit ai fost alaturi de mine.

 

Respect tuturor motociclistilor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau si rad in acelasi timp. Motive sunt destule:

1. Daca nu avea numar, si din fata nu se poate, cum il identifica radarul? Dupa ADN-ul cauciucului de pe asfalt?

2. Filtru de genul asta (adica masina taie calea motocicletei) nu exista si nu se intampla in Vest, adica UE, SUA, etc. Modalitatea de oprire a unui motociclist nu este cu banda de cuie, impacte laterale, frontale, etc. ci cu baraj format din mai multe masini.

3. Daca avea N dosare, de ce nu s-au dus la locuinta lui?

4. Daca nu are numar, de unde stii ca e el? Poate ii dadea la vreun prieten motocicleta in ziua respectiva.

5. La orice accident cu raniti, SE CHEAMA AMBULANTA PRIMA DATA!!!

 

Fiecare are partea lui de vina. Bikerul ca e wannabe SUPERMAN iar Politia ... well ... este rurala.

Modul in care au actionat politaii este INADMISIBIL. Placaje de genul asta se fac la rugby si cu alte masini, nu la motociclete. De ce a scos pistolul? Pentru cine? Se pune motociclistul sa fuga in echipament dupa un accident?

Nici Purtatorul de cuvant nici SEFU` de la IJP Iasi nu-s mai destepti. Ar fi o idee interesanta sa avem politai de la rurala inteligenti si sefi de departamente de politie cu spirit orator (nu va ganditi la prostii) pentru a se putea face intelesi.

 

Verdict?!

50% - bikerul

50% - politia

 

JUST MY 2 CENTS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pentru cei cu "nu e normal sa intre cu masina in el" ...deci, daca ma intrebati pe mine, orice dezaxat care are o problema cu autoritatea & co ...trebuie scos de pe sosea...fie ca e prieten cu mine, fie ca mi-e ruda fie ce-o fi. Tata e taximetrist, daca ar merge cu viteza si n-ar opri la radar si n-ar avea nici numere, da, sa intre in el, sa traga dupa el, sa faca orice le sta in putinta pentru a opri autovehiculul...fie ca intra in el, fie ca trag in el etc.

 

Mi-ar parea rau ca ar fi tata, insa pana una alta, legea e lege si prefer ca oameni nevinovati sa nu moara din cauza momentelor unora de nebunie.

...doar ca nu l-au scos de pe sosea ci l-au intins pe sosea ;)

 

legea e lege si pt. oamenii ...legii. cine era/putea sa moara la faza asta? nu motociclistul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...doar ca nu l-au scos de pe sosea ci l-au intins pe sosea ;)

 

legea e lege si pt. oamenii ...legii. cine era/putea sa moara la faza asta? nu motociclistul?

Si daca nu-l tranteau dat fiind ca nu avea numar cum il indentificau? Daca - cum scria altcineva cateva pagini inainte - era pe motorul ala Bin Laden?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-o acuta lipsa de inspiratie,am folosit un procedeu literar total nefericit si am incercat sa "ingros" asa-zisele defecte ale motociclistului care era atacat tocmai de alti motociclisti.Multi l-au facut infractor,l-au facut zmeu iar eu am supralicitat si am continuat cu alte chestii pe care unii i le-ar fi putut pune in carca.

 

@Puc:ai si PM

@motorangel:iti multumesc ca ai sarit in ajutorul meu atunci cand am fost "cazut".Chiar daca am gresit ai fost alaturi de mine.

 

Chestiunea a fost lamurita in private, in caz ca intereseaza pe cineva. Si eu am sarit un pic calul si am fost deplasat in afirmatii. Ramane sa ne cinstim cu niste beri cand ne-om intalni pe undeva prin tara si gata supararea ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si daca nu-l tranteau dat fiind ca nu avea numar cum il indentificau? Daca - cum scria altcineva cateva pagini inainte - era pe motorul ala Bin Laden?

bin laden nu umbla fara numar, ci cu nr. fals: B 11 WTC ;) . si daca era el, stirea ar fi fost ceva de genul: "masina de politie aruncata in aer de un motociclist fugit de la locul exploziei".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba "motociclistule" , tu te-ai gandit inainte sa scrii postul asta? Mi-e scarba de unul ca tine si decat sa am tovaras de drum un asa fenomen mai bine merg singur toata viata. ;) :bow: :bow:

 

oricum sa fi sanatos si sa ai si tu MA BIKERE asfalt uscat

Iar o dam in offtopicuri.

Care e sensul reply-ului tau ? Eu mi-am exprimat parerea. Cum au facut-o si alte sute de membrii. Cu ce anume nu esti tu de acord cu mine ? Da. Sa sti, ca m-am gandit mult, inainte de a scrie. Scrie si tu ceva care sa aiba sens.

Asfalt uscat si tie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum am promis ieri revin cu detalii despre activitatea AMR in cazul motociclistului de la Harlau.

 

Dupa ce dimineata a incercat sa ia legatura cu Inspectoratul Judetean Iasi colega noastra Purgi a primit raspunsul sec ca vom primi comunicat. In consecinta le-am facut si noi un comunicat. Asta asa ca sa comunicam prin comunicate fiindca altfel nu se poate. MA bucur ca presa a reactionat pozitiv.

Ramane sa vedem ce va urma.

 

Site PRO-TV :

 

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/motoci...stinte-mai.html

 

"Motociclistul care a intrat ieri în plin într-o maşină de poliţie, la Hârlău, vrea să-l dea în judecată pentru tentativă de omor pe agentul care era la volan.

Sunt şanse mici ca ancheta să-l declare vinovat pe poliţist, pentru că şeful Inspectoratului Judeţean Iaşi consideră că s-a acţionat corect. Imaginile în care subalternul său îl imobilizează brutal pe motociclist şi scoate pistolul de la brâu nu l-au convins că agentul a greşit.

 

Motociclistul continuă să susţină că agentul a intrat intenţionat cu maşina în el. Cei doi ar fi avut mai multe conflicte în trafic, din cauza vitezei cu care mergea tânărul. Totul ar fi culminat cu momentul în care acesta şi-ar fi găsit maşina lovită şi ar fi aflat, susţine el, că poliţistul a pus câţiva tineri să-i distrugă autoturismul. În decembrie anul trecut, a făcut plângere la judecătorie împotriva agentului. Tânărul se plânge că, de atunci, poliţistul îl tot şicanează şi chiar i-a promis că-l omoară.

 

Asociaţia Motociliştilor din România a transmis un comunicat oficial în care condamnă incidentul de ieri şi atrage atenţia asupra faptului că poliţiştii trebuie să fie atenţi atunci când opresc un motociclist, pentru a nu-i pune viaţa în pericol."

 

Atasez si comunicatul dat de noi.

 

 

COMUNICAT

 

 

Asociatia Motociclistilor din Romania (AMR) condamna modul in care a fost imobilizat motociclistul Ciprian Catargiu de catre reprezentantii Politiei Harlau, Iasi, in data de 22 martie.

Nu incurajam viteza cu care se deplasa motociclistul si nici modul in care acesta a evitat sa opreasca la semnalele repetate ale agentilor de politie, dar suntem de parere ca acesta trebuia oprit in alte conditii. De asemenea, dorim sa atragem atentia Brigazii de Politie Rutiera ca, in caz de accident, codul rutier prevede acordarea de prim ajutor victimei, iar din filmul prezentat de catre televiziuni nu reiese ca politistii implicati in accident au facut acest lucru.

In urma impactului cu masina de politie, motociclistul putea suferi leziuni interne, iar modul in care acesta a fost imobilizat si tinut la pamant (fiind apasta cu genunchii) putea duce la decesul acestuia, mai ales tinand cont ca in cazul special al motociclistilor este oficial recunoscut faptul ca posibilele leziuni nu prezinta intotdeauna simptome imediat aparente.

In acest sens, AMR solicita anchetarea agentilor de politie care l-au accidentat pe motociclistul Ciprian Catargiu, pentru faptele prezentate mai sus.

Atragem pe aceasta cale atentia reprezentantilor politiei ca motocicletele au numai doua roti si ca raspund la factorii exteriori in mod diferit fata de un autoturism, avand si capacitate mai mica de franare. De asemenea, modul de imobilizare al motociclistilor care savarsesc abateri asemanatoare trebuie revizuit, pentru a nu li se pune acestora viata in pericol in timpul operatiunii.

Comunitatea Motociclistilor din Romania este indignata de modul de operare al politistilor, care l-au imobilizat pe motociclistul in cauza cu brutalitate, ca pe un animal, cu toate ca acesta nu parea sa prezinte un pericol pentru cetateni.

 

Data: 24.03.2008

 

Cosmin Frasineanu

Responsabil pentru Relatii cu Publicul

Asociatia Motociclistilor din Romania

 

 

Am scos atasamentul si l-am editat in aceasta forma.

 

 

 

 

Si un link ce se potriveste cu acest caz. Nu are legatura cu AMR.

KZ3hFJeDSd8&NR=1

Nu va uitati la imagini ascultati doar melodia. Vedeti ca incepe mai tarziu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...