Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

super tare...vreau si eu la mare/// :moto: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 418
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aproape de Drajna, convoi de masini. Le depasim cat putem pe stanga, pana cand acelasi personaj, DDU, gaseste o alternativa viabila: drumul de carute paralel cu drumul national. Copiem ideea, ca de, asa se face cu ideile bune, nu se lasa se se piarda, si mergem frumos, ca regii, in timp ce pe asfalt masinile inainteaza cu viteza melcului lesinat.

azi la munca un coleg:

Bah era o coada de 10 km luni seara la intrarea pe autostrada si au trecut 4 nebuni pe camp cu motoarele, era si una de teren, restul nu s-au vazut la ce praf au ridicat, si noi stateam ca prostii in masina.......

 

faza la care :ok: :) :blink: :moto: l-am trimis afara sa vada una din eroine

 

una peste alta a facut pisi vre-o 650 - 700 km in we fara prea multe talente, dupa reglejele de rigoare a mers cu 90 tot drumul. Prezenta ei a fost binefacatoare pt ijul meu care m-a pus sa sug pe la tzatza pisicutei cu sticla de jumate, cu nici 10 km inainte de fetesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O astept la cotitura..... ..sa vaz ce scrie...ca fusei in spatele ei!!

 

Pai pe matale te cam facu praf DDule, te-a zis de faza cu pishpause, te-a turnat cu fetele cu stopul... ramane sa speri ca sotia ta nu vede ce-a scris Janel. :moto: Era ceva prin Biblie cu sarpele incalzit la san... :ok: Zidule, ce monstru ai eliberat pe sosele ajutand-o pe Janel cu Pisi a ei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Janel: ..."Un drum idilic inconjurat de lanuri de galben in lumina amurgului si sunetul baritonal al tobelor lui pisi (cel putin pentru mine, care nu auzeam si altceva)"...

 

:crack: Poi sa va zic io ca di auzit ....(io fiind in spatele Janelei)... nu-mi auzeam nici macar io caprita :lol: !! Doamne ce razboi e sub poponetul Janelei :crack: !!!! Da' tari dragalasa e cand o vezi din spate in plin elan stapinitor al Pisicelei :moto: Se vede o namila de motor de pe care rasare o juma de rucsac rosu si o caaaasscaaa mare ... si tot ansamblul asta simpatic topaie, flutura si scoate o galagieeee :moto:

Recunosc ca mi-a placut foarte mult grupul si va graiesc tuturor ca Olteanca Janel ,topaitoarea imblinzitoare a Pisicelei, mere foarte frumos in grup...dom'le !! :pow: mai nasol daca te nimeresti pe linia de mira a tevilor (ashelea nu-s tobe :crack: ) de esapament !!! :ok:

 

 

 

Pai pe matale te cam facu praf DDule, te-a zis de faza cu pishpause, te-a turnat cu fetele cu stopul... ramane sa speri ca sotia ta nu vede ce-a scris Janel. :D Era ceva prin Biblie cu sarpele incalzit la san... :D Zidule, ce monstru ai eliberat pe sosele ajutand-o pe Janel cu Pisi a ei?

 

 

Buey m-a dat gata la faza asta ! Ce mai! Da' adevaru-i ca fosta pretina(actuala sotie) s-a dat jos di pi Capra me si s-a urcat in masina de asistenta....uitand casca pe oglinda. :blink:

Io cand ma intorc de la aftertufish .. usurel, zburatacind catre motoreta observez ca am doo ceaunele ..normal ca m-am gandit si exprimat cum ca trebe sa-mi tina cineva a IIa casca (pi cap daca se poa!) !

Am gandit si io ca prefer pe cineva cu airbag-uri la spate si usor gen 90-60-120(dimensiuni standard ptr. pasagera), apreciind de jos in sus :haha: No mah, ce vina am io la faza aiasta?

Si Janel s-a oferit sa ma ajute la petromul din Fetesti caci a inteles bine problema me cu caratul castii!! :ok:

 

Da ashe la jeneral-graind m-a cam expus oltenca!! .. noroc ca mi-a picat de simpatica din prima clipa cand ma uitam ce vointa are si cat de insistenta era cand o incaleca pe PIsi !! :)

 

 

..... :P La faza cu accidentul baiatului,Razvan, cu un moto galben care s-a lovit de Loganul galben(taxi) am facut ceea ce era normal si omeneste sa fac ptr. a-i " usura " situatia .... Nu-mi place sa postez accidente, insa amanunte ar putea sa ne aduca prietenul din grupul lui (au venit dupa noi) si il cheama sau ii porecla BASS ! Sper sa aiba oole intregi, saracutu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Odata cu drumul din acest week-end la MotoRock III, s-a implinit un an - in paranteza fie spus, un an fericit (zic asta fara sa ezit si fara sa mint) - de cand pisi imi apartine. Un an de cand pisi a patruns in viata mea si mi-a schimbat-o. Un an de cand ea este copilul meu iubit. Un an de cand am facut primul "pas" impreuna, noi doua, doua pisicute.

 

Uitandu-ma in aceste 365 de zile in pisiland, pot face deja un top al celor mai frumoase "faze" in care m-a bagat pisi, al celor mai penibile incidente, al celor mai prostesti greseli pe care le-am facut in trafic, al celor mai emotionante momente, al celor mai hazlii situatii. Pisi mi-a adus numai clipe pe care mi le voi aminti mereu cu zambetul pe buze. Dragostea noastra cu nabadai nu a facut decat sa mi-o apropie pe pisi si mai mult. Au fost momente de cumpana in care am zis ca-i dau foc, in care am zis c-o donez; de n ori m-a facut sa injur, am maniat de multe ori pe Dumnezeu cu limbajul meu spurcat; am avut cateva nopti la rand fantezia ca o lovesc cu barosul pana nu mai ramane nici o forma din ea. Dar nu au fost decat ganduri impulsive, manate de temperamentul meu oltenesc si de focul ce-mi curge prin vene. Si de faptul ca niciodata nu am voi pricepe sa mesteresc cum trebuie la ea. Dar conteaza asta? Nu. Caci in acest an cu pisi am cunoscut foarte multi oameni altruisti, saritori care ne-au ajutat in diverse feluri, care ne-au dat un cablu de ambreiaj sau setul de garnituri si chiuloase, care ne-au ajutat pe drum ori de cate ori ni s-a defectat cate ceva, care ne-au instalat aprindere tranzistorizata, care ne-au imprumutat alternator ca sa ajungem acasa, care s-au oferit s-o scoata pe pisi din inactivitate de multe ori... Oameni minunati carora le multumesc. Lista e lunga, lista cu oamenii care au imbunatatit viata lui pisi si implicit pe a mea. Dar nu-i momentul. Voi, cei care urmariti topicul, stiti cine sunt ei.

In acest an de pisi am inteles ce inseamna solidaritate, am vazut ce inseamna drum cu probleme tehnice dar si drum lung fara probleme, am vazut cum este sa mergi prin noapte in ploaie fara lumini, am simtit rusinea in tot corpul cand am trantit-o in Obor in mijlocul negustorilor, am inteles ce-nseamna sa fii mandru de motocicleta ta, am inteles vorbele: "Ai grija de ea si ea va avea grija de tine".

 

Drumul la Ploiesti de anul acesta nu m-a imbogatit cu amintiri hazlii precum cel de anul trecut. A fost un drum fara incidente, fara probleme, deci fara povesti. Dar a fost relaxant, mi-a confirmat ca si pisi poate sa mearga fara sa ridice probleme.

Indiferent ce-o fi in anii ce vor urma, pisi va fi a mea pentru totdeauna.

Asa sa fie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos... Am citi tot topicu din "scoarta in scoarta". Asta am ajuns sa fac dupa ce nenorocitii nostrii de politisti m-au programat la examen peste mai mult de trei saptamani.

 

Am motorisca in curte de 2 luni si sunt super bolnav ca nu ma pot da cu ea. Am mai dat-o io de fo doua ori pe stradute, dar parca nu-mi vine a risca mai mult. Asa ca ma mai duc pe la ea ii mai dau drumu' sa nu mucezeasca, ma plimb pe langa ea, mi-am comandat kit nou de transmisie si bujie "iridium" de la Louis si fac chestionare de zor.

 

Abia astept 7 iunie sa dau blestematul ala de examen si sa vin si io la arc sa va cunosc personal...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce dezamăgire, când am văzut topicul în lista de New posts am crezut că a apărut Janel cu noi peripeţii. Când colo ... ;)

 

LE. Ieri a fost pe forum, deci e printre noi.

Editat de AdrianB1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce am stat 5 ore sa scitesc fiecare post de pe aces topic nu pot sa zic decat 2 lucruri

 

 

 

1) Janel rullzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 

2) Nu te opri pt ca multi din noi vom fi debusolati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce calda este apa, si ce valuri mari... Inca o tura pana la geamandura. Ups! Inca unul mare. Ma scufund, trec pe sub val. Mai inaintez... apoi inca unul. Inconjur vechea geamandura ruginita pe care s-au prins alge. Umbrelute multicolore, terase umbrite, nisip stralucitor... Toate se vad in departare. Se aud copii chicotind. Din ce in ce mai aproape. Sunt langa de mal. Am obosit. O sa ies pe plaja sa ma prajesc putin la soare. Un barbat dragut se joaca cu un setter irlandez pe fata plajei. Cat de linistitoare este imaginea asta. Ma face sa zambesc. Din difuzoarele de pe plaja razbate printre zgomotul valurilor sparte vocea sexy a Shakirei. Ajung la sezlongul meu. Unde naiba am pus lotiunea de plaja? Iat-o! Aici era, pe fundul rucsacului. Imi hidratez pielea insetata... intind lotiunea pe toata suprafata corpului. Cu miscari usoare, nu ma grabesc deloc... Imi este putin somn. Ma intind la soare pe sezlong. Ce bine e, vai, ce binecuvantare! Si adorm! Parca intr-o secunda incepe sa sune telefonul. Si suna! Nu se opreste! Deschid un ochi, intind mana dupa telefon, il apuc si mi-l apropii. Prin ceata vad un display care imi afiseaza sec: 07 am – Intrunire Cluj. Confuza total, deschid si celalalt ochi! Marea inspumata, plaja, barbatul dragut, setterul irlandez, copii chicotind, Shakira, toate, dar toate, au diparut! In locul lor, anosta mea camera. Dupa-amiaza insorita nu mai este. Pe geam zaresc o dimineata nu prea vesela, cu nori morocanosi pe cer. Imi reprim o injuratura surda! Trezirea la realitate! Bine ca nu ma trezesc totusi ca sa merg la munca! Paharul e pe jumatate plin. Am un drum tare frumos de facut cu pisi si Valea Ierii ne asteapta. Visul asta cu frecat menta la soare, pe o plaja aurie si cu o mare primitoare langa, ma bantuie de ceva timp. La dracu cu primavara asta ploioasa, la dracu cu Bucurestiul asta trist.

 

Vineri, 26 mai 2006.

La 9 ore trecute fix peste miezul noptii, ajung in parcarea de la Mc’Don Militari, iesire spre autostrada. Langa Vulcanul maiestuos a lui Harley, stau, nelinistite parca si cu dor de duca, niste naked-uri. Constienti ca in nici un vis noi n-am putea alcatui o formatie de drum lung, baietii cu bandit-uri/hornet-uri o intind in viteza spre Ardeal. Pisi sta linistita langa VN pana Draku reuseste sa razbata prin jungla citadina a capitalei. In ast grup, pisi, VN si Diversion, o pornim spre Pitesti. Sa fi vazut cum mergea pisi flancata! Parca era moto prezidentiala, nu altceva! Saracul Draku, in ce bubuituri fu nevoit sa mearga! Inchipuiti-va zgomotul pe care-l scoate pisi: puternic, gros, patrunzator si nemilos! Exact ca un tunet, dar unul multiplu, care nu inceteaza, care te rogi sa se opreasca dar care persista. Ei, acum ganditi-va ca acest zgomot va insoteste cateva ore. Fara sa va menajeze! Si va patrunde in urechi si in fiecare por al fiintei voastre. Ati inteles la ce ma refer? Daca nu, haideti la o plimbare in ariergarda lui pisi si veti simti.

Deci acest calvar a trebuit sa suporte Draku.

Pe autostrada cam inlemniram noi de frig. Simtiram aerul rece pana in maduva oaselor. Innorat, fig, ceva vant, presiune scazuta... hmmmm, urmeaza inrautatirea vremii, precipitatii chiar. Asta o spune nasul meu fin de meteorolog de serviciu. Cum ajunseram noi in Pitesti, soarele isi aduse aminte ca e mare si tare si poate face multe. Asa ca ne arata cateva raze, taman bune sa ne dezmorteasca.

Pitesti – Rm.Valcea e un drum frumos. Urcusuri usoare, viraje stranse, viraje largi... Unul dreapta straaaaaans, in ac de par, frana de moror, urmeaza altul la stanga, pisi incepe sa joace, ii cam fuge spatele. Ho asa, unde vrei sa pleci? Inebunisi? Pisica proasta!

La intrare in Rm.Valcea, convoi de masini, unu’ din fata vroia sa faca stanga. Eu deja fiind pe contrasens, in depasirea sirului indian, nu mai apuc sa franez si inteleg pericolul doar cand ma aflu la cativa metri de masina care dadea semnal stanga. Bafta mea fu ingerasul aluia cu masina. Tare vigilent ingeras. I-o fi zis: “Stai frate pe loc, trece o nebuna care se gandeste la zile insorite si nu la faptul ca e pe drumuri publice. Ia uita-te in oglinda? O vezi? N-o face tandari precum merita...” Ingerasul meu ce-o fi facand in ast timp? Dus cu sorcova! Sau nu, sunt prea aspra cu el. Cred ca il avertiza pe ingerasul conservarului ca io-s neatenta. Asta e! Cu siguranta! Ca in final scapai nevatamata, trecui de primejdie si trecu si Draku, care se angajase in aceeasi depasire. Cat ne-o mai injura saracul om... si acum cred ca ne blestema. Eu deja ma vazui intrata in masina omului, cu pisi cu tot, cu ghidonul ei, cu chiuloasele ei... cu capul meu, cu corpul meu... Ce clipa urata. Neatentia este o arma foarte periculoasa. Gandind acum, retrospectiv, nu am avut accidente niciodata nu pentru ca as fi fost atenta. Nu pentru ca as sti eu a prevede neprevazutul. Nu! Traiesc si sunt bine, fara oase frante, fara tije in mine, fara gat rupt... doar pentru ca Dumnezeu ma protejeaza. Pana cand, nu se stie...

Intram in Sibiu, oras care se misca in alte ritmuri decat asta mare si gri al nostru. E placut sa fii in traficul din acest oras medieval in radacini. Lume linistita, care nu are de impartit nimic cu tine, care nu iti face cadou claxoane la semafor... nervii nu-s acolo, ci undeva mai sus (in capul soferilor de autobuze, ca ce ne-a mai injurat unu’ ca nu poate sa treaca de motoarele noastre pe o stada mai ingusta... asta cred ca era venit din Bucuresti). Si cum sunt eu fericita ca e ora 14 fara ceva si suntem in Sibiu, ca ne incadram in program, ca nu ploua, pisi ia decizia, fireasca de altfel, de a nu mai porni. Rugata putin si injurata mai mult, toarse nitel, pret de cateva semafoare unde muri. Dinou resuscitata, ma mai duse 400 m. Aci pisi zise insistent sa ne uitam mai atent la ea, ca nu-i carburatia de vina. Dupa o scurta verificare cu niste fire la baterie, diagnosticul ma pali brusc: nu mai am curent, alternatorul n-a mai incarcat. Tineti minte, e vorba de alternatorul care mi-a facut probleme si in Vama Veche, si la Stefanesti (cheful Dac Motors), alternatorul mult plimbat cu microbuzul de la Bucuresti la Constanta... Cred ca astia de la autogara incepusera sa se intrebe: “Fata asta face trafic de cocaina intr-un alternator?!?”

Cu durere si dragoste, ma simtii nevoita s-o parasesc pe pisi in Sibiu si sa continuu drumul spre Cluj ca pasager pe Vulcan. Oricum, alte variante nu avusei: putinii nipristi care mai sunt prin Sibiu sigur au plecat deja spre Cluj. Deci, de unde sa imprumut un alternator functional?!? De bobinat actualul, nici nu se puse problema. Ne-ar fi decalat rau de tot programul, si noi doar plecasem spre Cluj, nu cu destinatia Sibiu.

Ii gasiram loc de odihna in garajul Titilukai, chiar langa DragStar-ul ei cel portocaliu si frumos. Bine ca nu m-a lasat alternatorul pe Valea Oltului, ca ce odihna vesnica si-ar fi gasit pisi in apele involburate ale Oltului... Ca fiti siguri ca i-as fi dat un branci la vale in apa, asa, sa se invete minte sa mai faca probleme. Dar cum ma aduse pana in oras, nu avusei cum sa-i dau foc cu martori, ca ajungeam la mititica si nu la intrunire.

Plictiseala mare ca pasager, cu perioade de motaiala alternate cu zvarcoleala de dezmortire... Ca ma mai si pomeneam din cand in cand cu cate o palma peste picior de la Harley: “Cand depasesc te gasesti tu sa te misti?!?!??!?!!!”

Ajunseram in Alba Iulia! De Alba Iulia ma leaga amintiri foarte placute: acum vreo 2 ani am mancat niste placinte cu cartofi cum n-am mai gasit nicaieri. Am ajuns sa le visez cu ochii deschisi. Imi ploua in gura doar cand imi vin in minte cuvintele: placinta cu cartofi!!! Asa ca acum, la atata timp de la prima degustare a faimoasei placinti, nu putui decat sa conving baietii sa dam pe la placintaria din cetate. Cand ajung acolo, ce vad: numai 2 placinte pe tava! “Doar pe acelea le mai aveti?”

“Da, sunt ultimele. Si nici cartofi nu mai avem sa facem altele!”

Cat ghinion pot sa am si eu: dupa atata timp, dupa atatea iluzii, dupa atatea vise, sa nu gasesc decat 2 placinte. Ce sa fac, le luai doar pe astea. Imi potolira pofta cat de cat. Le mancai in mers, normal, cu casca pe cap, ca doar eram pe drumuri publice. Casca mea pare mare, dar nu este. Este S si are captuseala multa... foarte multa. Asta imi tine maxilarul cam strans. Intelegeti cam cum mestecai eu placintelele.

Pe inserat, gasiram pensiunea de pe Valea Ierii la fel cum o stiam din poze. Impresii despre intrunire am scris in numarul de iunie al ML. Daca le vreti (impresiile), revista se afla la standurile de presa. Sau pot sa pun articolul aici, cum doriti!

Drumul de intoarcere fu putin cam plouat. De la Miercurea Sibiului pana pe autostrada, a plouat continuu. Cu oasele amortite, zisei sa ma fac mai comoda pe shaua din spate si sa dorm. Cum pusei capul pe spatele lui Harley, cum primii un ghion: “Nu cumva sa adormi!!!”

Pisi statu la Sibiu pana pe 4 iunie, cand trecui de la Satu Mare si putui s-o iau pe o platforma cu bunavointa lui Dan Popescu. Acum asteapta cumintica un alternator nou.

Pentru moment, atat din Pisiland!

Andreea?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

revenim in studio :D

nu stiu daca va puteti inchipui cum e sa mergi in spatele unui nipru cu tobe modificate (mai corect spus: fara tobe) pe distanta bucuresti-sibiu care oracaie ca dracu ...

foarte nasol....la un moment dat incepeam sa cred ca ma strange casca.... :banana:

a fost prima si va fi ultima data cand fac greseala asta....

ei, dar asta a fost..

ce va pot spune eu, din spatele lui pisi, e ca, pe la calimanesti, vad ca intr-un film derulat cu incetinitorul, cum se desprinde sticla rosie de la stopul pe frana a lui pisi si se face tandari in fata mea, pe asfalt....

hmmm, ma gandesc s-o anunt cumva pe janel...dar fiind destul de greu de realizat, aman comunicatul pana la prima oprire...ca doar merge si fara....

dupa cativa km de la incidentul cu stopul, eu opresc la benzinaria OMV sa fac plinul, in timp ce tovarasii de drum merg inainte. plec de la benzinarie, dupa putin timp vad 3 motociclisti opriti pe dreapta, ii salut fain frumos din mers si trag tare sa-i ajung pe ai mei...... imi vine un gand: mah, da' io parca stiu de undeva niprul ala, parca ...parca.... ia sa intorc

bineinteles, ei luasera o pauza, iar eu puteam sa-i "urmaresc" pana la sibiu fara nici o treaba...

dupa asta, evenimente demne de luat in seama n-au mai fost pana la "predare" lui pisi la sibiu si nici dupa, pana la valea ierii

drumul lung e f plicticos la viteza de croaziera de 80-90 km/h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Janel, multumim de povestiri dar Pisi :banana:

Cred ca n-as rezista, trageam platforma la Olt si vijjj,pa,pa, Pisi.

:D

Nici o shansa omule fata asta e asha indragostita de motorul ala si sa fiu al dracu daca inteleg de ce ..., ca doar o "insala" de atatea ori si pe unde poate , dar cine poate intelege cum gandesc femeile ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici o shansa omule fata asta e asha indragostita de motorul ala si sa fiu al dracu daca inteleg de ce ..., ca doar o "insala" de atatea ori si pe unde poate , dar cine poate intelege cum gandesc femeile ....

 

 

Il iubeste tocmai pentru ca o inseala,pentru ca e primul ei motor,pentru ca l'a achizitionat din propriile forte,pentru ca are amintiri placute legate de el,pentru ca este prietenul ei si chiar daca o dezamageste uneori,e singurul care n'o face intentionat.

Poate acum intelegi de ce ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ei, lasa, pt un alternator, sa arunci toata matza-n apa?? pai nu-i frumos.. pisicilor nu le place apa :banana:

 

in alta ordine de idei.... asteptarea a meritat.. janel ne-ai vrajit din nou cu povestirile tale, parca-s basmele cu balauri (sau..ma rog..pisici) pe care le citeam cand eram mic... merci! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...