Meste Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Valea Muresului. A mai plecat dintre noi un motociclist. 26 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP Aveti grija oameni buni... cam multi... Detali?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 tot R1 ? Sa-i fie tarana usoara... 26 de ani...de varsta mea stie cineva detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP Dumezeu sa-l odihneasca. Aveti grija ! Ma intristeaza f. tare cind aud asa ceva. Condoleate familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) Daca e adevarat,atunci e trist e foarte trist. RIP Editat Mai 30, 2005 de Gabitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 imi pare rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca... cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bnoyz Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Odihneasca-se in pace....... R.I.P. Condoleantze familiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb_bike Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Condoleante familiei si prietenilor! Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 fraţilor, când postaţi la "accidente" daţi mai multe detalii, că nu cunoaştem persoana din relatarea locaţiei şi a vârstei...poate fi un prieten de-al nostru şi nu ne dăm seama cine este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 another one R.I.P In loc sa se inmulteasca motociclistii de pe sosele ei se imputineaza R.I.P Si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 R.I.P Dar ce s-a intamplat, de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Din pacate e adevarat. Nu prea cunosc nici eu multe detalii, stiu doar ca mergea pe un Kawa Ninja si s-a lovit de un cap de pod sau asa ceva. Viteza era mare si a mai trait doar pana la spital. Erau mai multzi motociclisti si am aflat de la unul care a fost de fatza. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Nu stiu mai multe detalii cel care mi-a spus ramase in urma lor a ajuns la cateva secunde dupa ce s-a intamplat si am vorbit putin cu el, poate vine cineva cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 sa-i fie tarana usoara.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 O.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP sa-i fie tarana usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Odihneasca-se in pace ! Viteza - bat-o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Dumnezeu si familia sa il ierte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Polenstein Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Se pare ca e vorba de Nelutu... E din Dieci (AR)... Fie-i tarana usoara.... Speram ca zvonu sa nu fie adevarat.......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate