dead_man_walking Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Haideti frati motociclisti si rockeri semnati aici care e pentru ROCK 4 LIFE !!! e ROCK 4 HEART :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_wheels_alex Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Da si mie rock-ul imi merge la inima cand il ascult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summerclub_blue Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 rock, drama rock, gothic metal, love metal, gothic rock, metal, college rock, alternative rock, gothic, punk rock, punk, ... si bineinteles muzica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 omul cu sobolani, ab4, luna amara nirvana, pearl jam, alice in chains, red hot chili peppers........................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 chillout, trance, brit-pop si rock intr-o oarecare masura. my favourite band: depeche mode in momentul asta ascult: Gnarls Barkley - Crazy... foarte tare melodia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) heavy metal,old school ani `80 Iron Maiden,Saxon,Manowar,Priest,Malmsteen,King Diamond,black metal Emperor,Immortal,black clasic,Celtic Frost,Possessed,Venom,Bathory,Mayhem,power metal,speed german,Grave Digger,Running Wild,metal in general,cam orice ,daca este pur sange. Editat Iulie 10, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Kestii grele in general (hip-hop, rock de tot felu) dar si jazz, reggae, blues, acid jazz. Orice muzica de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 La mine, rock mai cumintzel, muzica veche si buna... Si multa muzica stil Bregovic (inclusiv Bregovic). Observ ca sunteti majoritatea metalisti (si manelisiti ) dar, in cazul in care sunt si Bregovic-isti pe aici, va anunt ca vine in octombrie intr-un minitur in Romania cu "Karmen" care spre deosebire de un concert obisnuit in care se succed melodiile ca pe cd, va avea si o povestioara, un subiect si personaje. Am tinut sa va zic din timp.... pt ca stiti cum e cu preturile biletelor. De data asta, voi cauta sa iau cel mai bun bilet ci nu cel mai ieftin cum fac in cazul altor concerte... ar fi pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 La mine, rock mai cumintzel, muzica veche si buna... Si multa muzica stil Bregovic (inclusiv Bregovic). Observ ca sunteti majoritatea metalisti (si manelisiti ) dar, in cazul in care sunt si Bregovic-isti pe aici, va anunt ca vine in octombrie intr-un minitur in Romania cu "Karmen" care spre deosebire de un concert obisnuit in care se succed melodiile ca pe cd, va avea si o povestioara, un subiect si personaje. Am tinut sa va zic din timp.... pt ca stiti cum e cu preturile biletelor. De data asta, voi cauta sa iau cel mai bun bilet ci nu cel mai ieftin cum fac in cazul altor concerte... ar fi pacat. Rock, dar din cate stiu eu a mai fost un topic petema asta mai in toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 La mine, rock mai cumintzel, muzica veche si buna... Si multa muzica stil Bregovic (inclusiv Bregovic). Observ ca sunteti majoritatea metalisti (si manelisiti ) dar, in cazul in care sunt si Bregovic-isti pe aici, va anunt ca vine in octombrie intr-un minitur in Romania cu "Karmen" care spre deosebire de un concert obisnuit in care se succed melodiile ca pe cd, va avea si o povestioara, un subiect si personaje. Am tinut sa va zic din timp.... pt ca stiti cum e cu preturile biletelor. De data asta, voi cauta sa iau cel mai bun bilet ci nu cel mai ieftin cum fac in cazul altor concerte... ar fi pacat. da mai Bregovici....Super!!! Mai imi place Pink-Floyd, Dire Straits, Rage against the Machine si multe Rockereli .... Si din Romania imi face cu ochiul Omul Cu Sobolani Asa ca Roaker de cand ma stiu ... si pana la moarte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Hmmm... ar fi multe stiluri de zis, care depind foarte mult de starea in care sunt calm, furios, iritat, indragostit , dar toate stilurile trebuie sa fie cantate pe instrumente (muzicale) si nu generate de alt tip de instrumente (sintetizatoare), deci nu prea sunt de acord cu DJ-ii. Imi dau impresia ca nu au nici o legatura cu ceea ce se aude prin boxele alea, dar... that's only my opinion so, Sorry if I offened u DJ lovers . Anyway preferatii sunt Pink FLoyd si de aici pana la trupe dure dar totusi sa fie old school bands Cam atat spun... for now Good night Y'all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Old school underground metal(in mare parte Thrash Metal). De exemplu:MetallicA(cea veche), Slayer(God Hates Us All sucks), Exodus, Destruction, Kreator, Sodom, Moby Dick, Death Angel(cea veche), Tankard...Metale mai "grele". No hair metal, no "kindergarden" metal, no glam, no other commercial shit. Thrash 'till Death!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 e o melodie moldovenesca? de unde sa o iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 IA D-AICI __Jagajaga.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 IA D-AICI __Jagajaga.mp3 sarumana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Ascultare placuta!! Ca eu i-am terminat pe colegii de serviciu cu melod asta. La un moment dat devin obsesiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 super melodia...mergea la eurovision... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 (editat) Am ascultat-o in drum spre munte si inapoi, veneau cateva melodii, dupa care bagam iar asta, devine la un moment dat foarte iritanta daca o asculti mult ! Editat Februarie 6, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Asa zic si astia din birou de la bine - Da' nu-i ascult!!!! JAGGA JAGGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 de unde naiba ii gasesc astia? Asa au facut si cu Ternipe... da cum se numeste formatia? sau daca e formatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 daca sunt din basarabia ar trebui sa participe la eurovision cu ea,melodia de acum doi ani a celor de la zdob si zdub cu bunica bate toba a fost excelenta si a mai dezmortit un pic euro pop ul ,unul dintre cele mai enervante genuri ale muzicii dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 chiar nu o auzisem, dar pe toti ii auzeam "jaga jaga" si am crezut ca e vreo melodie ritmata, ceva. Si vroiam sa o iau de pe net, dar am uitat. Am luat-o acum de aici si nu mi se pare cine stie ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Versuri,cata fantezie... Versuri_Tudor_feat__amp.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 chiar nu o auzisem, dar pe toti ii auzeam "jaga jaga" si am crezut ca e vreo melodie ritmata, ceva. Si vroiam sa o iau de pe net, dar am uitat. Am luat-o acum de aici si nu mi se pare cine stie ce cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Va declar pe toti pierduti.....nu pot sa injur pe forum dar v-as umple frigiderul ....cum mama draq puteti asculta asa ceva fratilor? manelari cocalari ce sunteti mai ales cel care a bagat-o in topic...mai si sustine ca "i-a terminat pe aia la munca"....sunt prost si sunt mandru de prostia mea!uraaaaaaaaa mai aveti mai cocalarilor dastea?nu mai avem si noi de cine rade,nu de alta....Asfalt uscat si auditie placfuta! daca sunt din basarabia ar trebui sa participe la eurovision cu ea,melodia de acum doi ani a celor de la zdob si zdub cu bunica bate toba a fost excelenta si a mai dezmortit un pic euro pop ul ,unul dintre cele mai enervante genuri ale muzicii dupa parerea mea spre uimirea ta,zdob si zdub nu chiuie pe ritmuri din astea....si nu pot sa-mi dau seama cum compari tu aceste doua genuri de muzica.... am impresia ca ati sarit de pe scandura carutei in saua motocicletei... Sa moara dujmanii mei frate...ce motor marfa mi-am tras....sa moara masa cati cai are! Sa ma scuzati daca v-am jignit....dar mai am o intrebare:sunteti cumva de la tara? Adica de acolo unde nu urca tractorul.....ca mai sunt oameni de la tara,nu e o rusine,dar voi ati rupt bariera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate