atw Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) sa vi sa imi explici cum poti sa convingi un adolescent major (20 de ani) ca tati nu e bine Ii arati topicuri de pe forum cu adolescenti majori (20 de ani) care au murit exact din cauza asta - nu au respectat o lege de bun simt. Editat Aprilie 30, 2008 de atw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 din partea mea sa moara toti inconstientii atata timp cat nu ranesc/omoara fizic pe altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Putere familiei de a trece peste acest necaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Prietene, te rog eu sa te duci sa le spui parintilor lui treaba asta sa sunt curios cum vor reactiona, desi nu cred ca doresc sa fiu prin preajma, si dupa sa vi sa imi explici cum poti sa convingi un adolescent major (20 de ani) ca tati nu e bine, el a luat motorul aproape din bani lui si daca asta a fost pasiunea lui nu cred ca putea sa se opuna cineva....asa ca sfaturi si de sfaturi sunt satul si oricum cand esti pe motor sau la volan nu mai e nimeni care sa iti spuna ce si cum......esti doar tu si faci ce gandesti in momentul ala. alex, ai partial dreptate. eu am 3 baieti si nu va trece mult pana cel mare imi va cere bani de motor sau sa zicem ca strange singurel banii si doar imi spune ca isi ia motor. asta nu inseamna ca nu voi putea face nimic in a schimba decizia lui de a lua o racheta si nu ceva docil. si daca totusi isi ia racheta, in prima zi cand vine cu ea acasa (ca la 20 de ani nu sunt multi sa fie capabili sa se intretina singuri, deci tot la tata acasa vine) ii fac plinul si ii dau foc. si ii cumpar un motor pe care sa invete. deci sigur voi face ceva sa nu se dea cu racheta din prima. la 20 de ani pasiuni poate face pentru o blonda, o bruneta sau o roscata - asta pot intelege si nu ma voi opune (poate sa fie si curva de bordel, daca asta ii place). mai este un aspect pe care multi il desconsidera: incepator pe sportiva pe drum public; pe acel drum mergem toti - si copii mei, si parintii vostri, toti. daca din viteza, in procesul accidentului, dispare cineva dintre acesti toti? eu, ca tata, care l-am lasat pe fiul sa isi ia sportiva, nu am nici o treaba (in contextul in care la 20 de ani este inca partial sau total in intretinerea mea)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Sunteti cretini ma si fara pic de bun simt, de la unii moderatori pana la ultimul om al forumului! Rusine voua! Zace pe patul de moarte lumea il judeca si in ultima clipa ca si cum ei i-ar decide soarta ar vrea sa il mai impinga un pic catre lumea cealalta. As vrea sa va vad cum va judecati apropiatii cum ati facut-o cu Marius. As vrea sa va vad pe voi judecati de ai vostri cand sunteti in situatia lui. As vrea sa va vad cum va perpeliti de pe o parte pe alta auzind cuvinte care va taie inima in doua de durere. Am avut placerea sa il intalnesc inopinant in oras de fiecare data cand ieseam seara, am avut placerea sa stam la masa impreuna si sa radem si sa ne simtim bine, am avut placerea sa cunosc un om care a ales un drum sfant spre a-si gasi linistea sufleteasca departe de gurile pacatoase! Om ce va trai vesnic in inimile noastre desi el isi plimba motocicleta acum alaturi de alti amici, cunoscuti, prieteni, copii sau rude ale noastre sau chiar ale lui. A plecat spre un drum in care viata ii va fi vesnic linistita , un drum spre o lume fara alte pericole! Plangand noi pentru pierderea lui, in acelasi timp ar trebui sa ne bucuram ca Marius este acum alaturi de Tatal nostru ceresc si va avea grija de noi in timp ce privirile ne sunt furate de cate o fata frumoasa sau gandurile noastre sunt tulburate de probleme. Dar judecata Domnului a fost dreapta si daca l-a chemat la el a facut-o pentru noi , noi oamenii!! A facut-o pentru a nu lasa un om beteag pe Pamant pt ca noi sa il privim cu dispret si sa zicem: Asta e ala care a picat la Flora! ci pentru ,a mia oara,ca sa deschidem bine ochii si sa ne ferim singuri de pericole! Pt ca Domnul ne priveste apoi ne judeca si apoi rasplateste! Da rasplateste , pentru ca e o rasplata a ajunge Sus ci nu un privilegiu! Fie ca el sa ne lumineze caile cu Farul De Sus si sa va ierte pe voi cei ce nu ii dati pace! Marius nu lasa ca durerea sa continue mai departe si in alte suflete caci tu stii mai bine decat noi ce inseamna! Odihneste-te in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) I-am zis ca motocicleta e prea mare pt el si s-a uitat la mine ca la un dusman. N-a inteles ca nu-l iau de sus, ci ca-i vreau binele. Eu am parasit asfaltul din toamna si, ca baiatul de mai sus, ma indrept catre enduro. Dumnezeu sa te aibe in paza lui Marius. Odata si-odata tot o sa venim si noi la tine Nu stiu daca te referi la mine, dar te asigur ca te-am auzit, si nu m-am uitat la nimeni, cu atat mai putin la cineva care-mi da sfaturi din propria experienta, ca la un dusman. Ba din contra, multumesc ca am de la cine sa invat. O sa ma abtin sa comentez pe dinafara subiectului... Pana la urma ne strangem maine? La ce ora? Fara scandal, cu/fara motoare?.. Buna, Numele meu este Simona. Sunt prietena cu parintii lui Marius. De astazi Marius este la capela de la Chibrit. Desi la inceput rudele nu au agreat ideea sa veniti cu motocicletele .... parintii au luat hotararea ca puteti sa o faceti pt ca motorul a fost pasiunea lui Marius. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Editat Mai 1, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbn Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) Daca vreti sa mai faceti ceva pentru el, pentru noi, pentru voi..INVATATI DIN GRESEALA LUI. Nu mai incercati sa gasiti vinovati, e prea tarziu...invatati-i pe cei care nu stiu ce sa caute, ce sa isi ia, cum sa mearga. Un copil care isi ia motor o sa va asculte pe voi mai repede decat isi asculta parintii, asa ca ajutati-i cu sfaturi. Dumnezeu sa ne apere. MARIUS, ESTI INTR-UN LOC MAI BUN. DACA NOI NU AM AVUT GRIJA DE TINE, SA AI TU GRIJA DE NOI DE ACOLO. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA. Editat Mai 1, 2008 de nbn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 din partea mea sa moara toti inconstientii atata timp cat nu ranesc/omoara fizic pe altcineva. esti cam cruda ... sau mi se pare mie ? rip pt baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Sunt incepator pe sportiva(un CBR 600F4i Rossi),duminica cand ajung in Bucuresti il pun la vanzare......mai astept un an sau poate doi pana sa revin la sportiva.M-a terminat cazul lui Marius.....ma cutremur cand ma gandesc la parintii lui....Dumnezeu sa ne apere.R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYL Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Haideti sa ne concentram doar pe ziua de maine si sa lasam alte probleme existentiale deoparte. Ne putem strange maine la ora 12 la biserica, fara motoare, fiecare cu cate o floare alba, simpla, ca simbol comun al prieteniei noastre cu Marius. De acord toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDygital Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Pana la urma nu motorul a fost de vina asa ca cred ca puteti veni cu motoarele si o sa vb si cu parinti lui ....... de la biserica si pana la cimitir sunt 4-5 KM , iar daca asta a fost pasiunea lui cu sunetul motoarelor si al claxoanelor sa plece de pe lumea asta, nu e primul si nici ultimul caz in care pasiunea si daruirea s-au terminat nefast dar acum sa il conducem pe ultimul drum asa cum se cuvine si sa ne gandim la toate momentele speciale cu el ....deci maine la 12 slujba la biserica de la chibrit , Str Dornei vis-a-vis de benzinaria agip e un lafourmi si in spatele blocului (de 12 etaje, cel mai inalt din zona) e biserica.... si dupa slujba la cimitir..... la straulesti 2 ....de la capatul troleibuzului 97 se tine drumul drept si dupa 2 km se face o intersectie (unde e si o benzinarie MOL) acolo se face dreapta si se mai merge approx 500-1000 M pana cand pe dreapta se face gardul din beton al cimitirului ...... aduceti o floare alba si lumanari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYL Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Multumesc, Alex, cred ca este in regula asa, ii voi vizita azi la capela pe parintii lui si ii voi pregati si eu putin. Pe maine. Liliana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 R.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Dumnezeu sa il ierte.... pacat sa moara un baiat atat de tanar,cu toata viata inainte...nu cred ca exista dreptate divina....cocalarii aia care merg pe scuter si trec pe rosu nu mor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Sa va invatati copiii sa respecte legea - sa nu conduca motoare mai puternice de 25kW (34CP) in primii doi ani.Multi copii, inclusiv Marius, ar fi fost in viata acum daca ar fi respectat aceasta prevedere de bun simt a legii. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care au murit, dar vina nu este nici a motocicletei, nici a legii. Din pacate nimeni nu mai respecta prevederea asta, nici politia nu mai controleaza, nici motociclistii nu tin cont de ea si nici parintii nu o cunosc. Si pana la urma fiecare alege ce conduce. Asta e. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte! Pana la urma care a fost motivul accidentului? A pierdut controlul, a facut pana?... Aveti grija de voi! Chiar nu merita sa alergati catre moarte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Maine, Vineri 2 Mai 2008 ora 12:00 la Biserica “Sf. Împărați – Podeanu” (Str. Dorna, nr. 70, Piața Chibrit, vizavi de Agip, capătul lui 300, Metrou “1 Mai”, In spatele magazinului "La Fourmi") , familia ,prietenii, rudele, cunoscutii se vor aduna pentru a conduce pe ultimul drum pe, cel ce le-a fost timp de 20ani ... ... iar pentru noi prietenul nostru, Marius. La funeralii sint asteptati sa ajunga si motociclisti pentru a lasa o floare si varsa o lacrima pentru un suflet nevinovat care a ales ca la nunta sa, sa cada o stea ... Domnul sa te aiba in pace Marius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul de copil .Sincere Condoleante familiei lui, sa le ofere Dumnezeu linistea sufleteasca de care au nevoie in momentele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 DUMNEZEU sa-l odihneasca.Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) va salut. ar fi frumos din partea noastra sa fim in nr cat mai mare. am vb cu tatal lui marius si ne asteapta cat mai multi. asa ar fi vrut sa fie si marius. azi 02 mai la ora 12 la chibrit la biserica. le : a fost speriat de o masina care venea din dreapta, care probabil nu s-a asigurat. se pare ca a intrat in bordura. impactul a fost foarte puternic, a fost "catapultat". totul e vag. Editat Mai 1, 2008 de Luc1f3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Pacat.... R.I.P! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubbed Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 toate au rostul lor, pacat ..mare pacat ... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ati umplut 42 de pagini de pareri si vesti false...de certuri si contraziceri apoi de RIP'uri...dar cati din voi ati venit la inmormantare???sa va numar pe degetele de la o mana? a...nu...ca eu inca am degete si 0 nu pot numara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ati umplut 42 de pagini de pareri si vesti false...de certuri si contraziceri apoi de RIP'uri...dar cati din voi ati venit la inmormantare???sa va numar pe degetele de la o mana? a...nu...ca eu inca am degete si 0 nu pot numara Adevarat ... rusine voua scriitorilor de forumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate