Vizitator goe 75 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Servus! Am o intrebare pentru cei care au modelul dupa 2009 . Caldura degajata de la motor si evacuare la viteza mica sau pe loc e mai rea sau la fel ca pina in 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 sal'tare! aveti idee de unde pot cumpara o acceleratie scurta pt r1 2002? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) sal'tare! aveti idee de unde pot cumpara o acceleratie scurta pt r1 2002? merci! Gasisem eu pe ebay.co.uk pt a mea(2002) dar pretul m-a pus pe fuga,ceva gen 150eur.asa ca urmeaza un mic tuning romanesc:acceleratie de cross adaptata:) Editat Februarie 24, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 @crazy:la ce bani le mai dai acum? 500lei le am. dar mai scad. oricum, nu le-am dat niciun gram de mancare » Post actualizat in 24 Feb 2015 22:53 Eu le-as fi vrut da' cum n-ai lasat neam la pret cand am tot discutat anul trecut iar pretul il vad de-abia acuma... intre timp mi-am luat altele. Da' cine stie, daca imi iese pasenta financiara poate le iau si pe-ale tale pana la urma. nu-mi aduc aminte, dar moca nu le dau, ca nu mor de foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Gasisem eu pe ebay.co.uk pt a mea(2002) dar pretul m-a pus pe fuga,ceva gen 150eur.asa ca urmeaza un mic tuning romanesc:acceleratie de cross adaptata:) La banii astia cand o zbura porcul. Nu merita. Nu merge sa pui acceleratie de R6? Pentru SV650 este o modificare populara pe care o voi face si eu. N-am incercat. E o chestiune care merita studiata. 500lei le am. dar mai scad. oricum, nu le-am dat niciun gram de mancare » Post actualizat in 24 Feb 2015 22:53 nu-mi aduc aminte, dar moca nu le dau, ca nu mor de foame. N-are nimic ca nu-ti aduci aminte, eu imi amintesc si nu se punea problema atunci sa le dai moca. Bafta cu vanzarea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 La banii astia cand o zbura porcul. Nu merita. N-am incercat. E o chestiune care merita studiata. Un gaz de cross e 50ron sh,merita mai bine decat azul de r6.castigul e nesemnificativ din punctul meu de vedere.cat despre pretul de nou pt gaz scurt,de banii aia se pot lua multe alte chestii,tocmai de aceea am renuntat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Nu zici rau... sa cercetam subiectul. Adica sa vedem de unde luam gaz de cross Editat Februarie 25, 2015 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Gazul de cross e on-off, nu o sa puteti pilota ever la iesirea din viraj.Daca era asa simplu, nu mai cumpara nimeni acceleratii rapide de 150 euro. Acareturile bune, costa. Editat Februarie 25, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Si iata cum aflam informatii noi Merci! Editat Februarie 25, 2015 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Gazul de cross e on-off, nu o sa puteti pilota ever la iesirea din viraj.Daca era asa simplu, nu mai cumpara nimeni acceleratii rapide de 150 euro. Acareturile bune, costa.Man,stii ce nu pricep?cun poti tu sti ce pot unii sau nu pot face,fara nici macar sa stii despre cine e vorba?daca tu nu poti,sau unii nu pot,asta nu inseamna ca nimeni nu poate.Cat despre:de ce cumpara unii "bun,cu 150eur"...are sens discutia?stim amandoi prea bine ca 99% dau bani multi pe ceva,pt ca pot,pt ca e la moda si sa nu ii la la misto vreu "expert" ca au cofetareli ieftine pe motor. Editat Februarie 25, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 N-are nimic ca nu-ti aduci aminte, eu imi amintesc si nu se punea problema atunci sa le dai moca. Nici acum nu se pune. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Tubul de acceleratie de R6 e 10-12 euro. Yep,ideea era ca in aceeasi bani iei si de cross,diferenta fiind relativ mica intre cel de r1 2002 si r6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Nu zici rau... sa cercetam subiectul. Adica sa vedem de unde luam gaz de cross Am avut eu tub de R6 pe R1. S-a schimbat putin, dar nu suficient. Personal, tind sa cred ca gazul de cross/enduro s-ar putea sa fie prea scurt pt o motocicleta de 150-180 cai. Dar suntem diferiti ca motociclisti, asa ca se poate incerca, mai ales ca e ieftin. Daca si solutia asta cade, atunci se poate cauta o acceleratie rapida sh. Marele avantaj e ca, de obicei, primesti 3-4 discuri cu care iti poti ajusta cursa dupa cum te simti tu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Am avut eu tub de R6 pe R1. S-a schimbat putin, dar nu suficient. Personal, tind sa cred ca gazul de cross/enduro s-ar putea sa fie prea scurt pt o motocicleta de 150-180 cai. Dar suntem diferiti ca motociclisti, asa ca se poate incerca, mai ales ca e ieftin. Daca si solutia asta cade, atunci se poate cauta o acceleratie rapida sh. Marele avantaj e ca, de obicei, primesti 3-4 discuri cu care iti poti ajusta cursa dupa cum te simti tu bine. Iata solutia cea mai buna! Asta cautam. Ori o acceleratie scurta sh ori una noua dar pt R1. Cert e ca in ambele cazuri poti ajusta cursa dupa bunul plac. Am pus anunt la cumparari, sa vedem daca iese ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Din punctul meu de vedere acceleratia de cros pe motor de 1000 cmc, cu peste 150-160 de cai, e o prostie. Eu am ratat un sezon intreg din cauza asta si a incapatanarii de a nu o schimba. Nu am reusit sa ies bine de pe nici un viraj cu ea. Asta nu inseamna totusi ca nu exista persoane cu incheietura mai fina si tupeu mai mare, care sa se bucure de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) Din punctul meu de vedere acceleratia de cros pe motor de 1000 cmc, cu peste 150-160 de cai, e o prostie. Eu am ratat un sezon intreg din cauza asta si a incapatanarii de a nu o schimba. Nu am reusit sa ies bine de pe nici un viraj cu ea. Asta nu inseamna totusi ca nu exista persoane cu incheietura mai fina si tupeu mai mare, care sa se bucure de ea True!sa vedem daca va functiona la babaciunile de maxim 120 de cai,si aia doar daca e la vale si cu vant din spate:) Editat Februarie 27, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 un suport de rezervor pentru r1 2005 (vine prins pe codita, deasupra bateriei) are cineva?e posibil sa potriveasca si de 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) Voi ce uleii mai puneti???pana acum am folosit numai motul,dar sunt deschis si la alte sugestii.. specific ca am un r1 2004 cu vreo 35000 de km la bord:) Editat Martie 4, 2015 de grigoreionutmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 35 (+35) 000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Voi ce uleii mai puneti???pana acum am folosit numai motul,dar sunt deschis si la alte sugestii.. specific ca am un r1 2004 cu vreo 35000 de km la bord:) iti bate oala de la ambreaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) Voi ce uleii mai puneti???pana acum am folosit numai motul,dar sunt deschis si la alte sugestii.. specific ca am un r1 2004 cu vreo 35000 de km la bord:) de-asta... de 3 ani Editat Martie 5, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Mobil 1 Racing 15W50 100% sintetic la curse. Pe strada nu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Mobil 1 Racing 15W50 100% sintetic la curse. Pe strada nu merg. Cum s-a impacat motoreta cu el?ambreiajul?sunetul motorului?eu l-am incercat anul trecut pe un 2004,pe circuit,dar nu mi-am putut face o parere in timpul scurt petrecut acolo. » Post actualizat in 05 Mar 2015 21:13 de-asta... de 3 ani YAYMD-65011-04-02.jpg Testat si eu pe r1 2003,si tare bine i-a placut.urmatorul schimb din asta va primi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate