JAGI Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 stie cineva cat costa un kit de distributie pt r1 2004 2005 si daca se schimba si pompa de apa ? ms http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/Motorcycle/MakeID/4/Make/Yamaha/YearID/46/Year/2005/ModelID/1796/Model/YZFR1T_YZFR1/GroupID/340140/Group/CAMSHAFT_CHAIN_ , mai pui 25$ transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 eu zic ca mai merg ce dot au ? stie cineva cat costa un kit de distributie pt r1 2004 2005 si daca se schimba si pompa de apa ? ms Lantul si posibil sa fie patina fisurata. Se fisureaza bucata din metal. demonteaz-o acum cand e vreme rece. piesele vin repede. Nu se schimba pompa de apa, nu e ca la masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Lantul si posibil sa fie patina fisurata. Se fisureaza bucata din metal. demonteaz-o acum cand e vreme rece. piesele vin repede. Nu se schimba pompa de apa, nu e ca la masini a fost demontata recent distributia si nu are nimic patina. nu e ca la george ... inca ) . cred ca mai mergem un sezon ca are abia 30.000 si urmeaza sa schimbam distributia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 ba ce am gasit pe Facebook, RIP Sabin? wtf? Dutu Alexandru shared Zabarcencu Sabin's photo. R.I.P Sabin fratele nostru RaceTek Like · · Share · about an hour ago via mobile · Paulpaul Paul likes this. Lory Bebe Dumnezeu sa-l ierte ! 56 minutes ago via mobile · Like Hera Daniel Dumnezeu sa-l ierte ! Pacat ,am pirdut un prieten bun... 50 minutes ago · Like Mihai Portokala Dumnezeu sa te aibe in paza sabine (( R.I.P 22 minutes ago · Like se pare ca e adevarat. /index.php?/topic/689750-rip-sabinrace-sper-totusi-sa-fie-o-gluma/&do=findComment&comment=3336159 D-zeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 rip sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Da' sa nu-ti bagi in ea de viata? Ce accident stupid.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 cum pana mea a cazut masina pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 asta ma intreb si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 cica a cedat cricul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 odihneste-te in pace, sabine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! sunt socat de ce aud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Nasol bai Sabine, nasol. Ne mai ciondaneam aici, ne mai intalneam pe circuit dar... mai da-l naibii de cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu76 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 rip..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 ba ce am gasit pe Facebook, RIP Sabin? wtf? Dutu Alexandru shared Zabarcencu Sabin's photo. R.I.P Sabin fratele nostru RaceTek Like · · Share · about an hour ago via mobile · Paulpaul Paul likes this. Lory Bebe Dumnezeu sa-l ierte ! 56 minutes ago via mobile · Like Hera Daniel Dumnezeu sa-l ierte ! Pacat ,am pirdut un prieten bun... 50 minutes ago · Like Mihai Portokala Dumnezeu sa te aibe in paza sabine (( R.I.P 22 minutes ago · Like se pare ca e adevarat. /index.php?/topic/689750-rip-sabinrace-sper-totusi-sa-fie-o-gluma/&do=findComment&comment=3336159 D-zeu sa-l ierte! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte. Meri toata viata pe motoare de viteza si nu patesti nimic si mori in garaj din cauza unui cric.Care sunt sansele?Viata e ironica. Sunt convins ca majoritatea ne-am bagat pe sub masini ridicate cu tot felul de cricuri de cacao si neasigurate cu nimic altceva.Eu am facut chestia asta de n ori. Pe de alta parte sunt ferm convins ca atunci cand trebuie sa te duci,te duci,indiferent cat de grijuliu esti cu viata ta. http://videonews.antena3.ro/video/romania/unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-motocilisti-ai-romaniei-sabin-zabarcencu-si-a-pierdut-viata-strivit-de-propia-masina.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Inmormantarea va avea loc Miercuri la Breaza. Intanlirea, Miercuri la ora 8.00 in parcare la IKEA si de acolo se pleaca in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Dumnezeu sa-l ierte. Eu am aflat de la stiri a 2a zi , nu am mai intrat pe net. Sincer am ramas interzis , nu m-as fi asteptat niciodata... imi pare SINCER rau pt Sabin, RIP ! Dumnezeu sa-l ierte. Meri toata viata pe motoare de viteza si nu patesti nimic si mori in garaj din cauza unui cric.Care sunt sansele?Viata e ironica. Sunt convins ca majoritatea ne-am bagat pe sub masini ridicate cu tot felul de cricuri de cacao si neasigurate cu nimic altceva.Eu am facut chestia asta de n ori. Pe de alta parte sunt ferm convins ca atunci cand trebuie sa te duci,te duci,indiferent cat de grijuliu esti cu viata ta. http://videonews.antena3.ro/video/romania/unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-motocilisti-ai-romaniei-sabin-zabarcencu-si-a-pierdut-viata-strivit-de-propia-masina.html Editat Februarie 4, 2013 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 RIP Sabin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l aibe in grija:( RIP SABIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Un om deosebit,ce intamplare stipida,incredibil RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86RUN Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Imi pare sincer rau pt el,nu l-am cunoscut personal doar am vb de cateva ori la telefon. Condoleante familiei si sa speram ca Sabin o sa ne urmareasca de sus si o sa aibe grija de noi ca un inger pazitor. RIP Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Eu am mai iesit weekend-ul trecut, am profitat de vremea buna. Nu cred c-o sa mai ies anul asta. O sa pun si ceva poze cand ajung acasa, sa mai animam topicul. In extra-sezonul asta o sa-i schimb interioarele la tobe DONE si o sa-i resoftez centrala. DONE Voi ce update-uri aveti in plan pt sezonul viitor? Acum hai cu primavaraaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate