Method Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Ma da faine drumuri aveti voi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 6, ala din spate e 2004? Care ti se pare ca are iesirea din viraj mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Iese mai bine 2004 din viraj ca 2007?M-as mira... Al meu tre sa am grija mare pe iesirea din viraj cu accel ca imediat devine nervos daca il abuzez.Bine,n-am nici eu mari cauciucuri,(Pilot Power 2ct),dar totusi. Sa vedem cum mere cu Gpracere,ca le am pregatite,trebuie numai sa le pun sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 merg excelent! am mers numai pe cauciucuri de strada pana sa pun gpracer,au tinut excelent insa dupa ce am mers pe curbe cu gpracer mi-am dat seama ca puteam face pasul mult mai devreme si cu SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Ma da faine drumuri aveti voi acolo. So true! 6, ala din spate e 2004? Care ti se pare ca are iesirea din viraj mai buna? Da, e un 2005. Nu mergem blana pe strada, asa ca diferentele sunt insesizabile. Eu stiu doar ca motocicleta mea e racheta, acum, dupa resoftare. Jagi, nu stii daca e trackday pe 8 august la Hungaro, inainte de etapa RoSBK? Am veni si noi la un trackday si am ramane ca spectatori la etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Ma da faine drumuri aveti voi acolo. da inca ce drumuri au...... moamaaaaaa. merge facut un "Isle of Man" de toata frumusetea. Sa vedem cum mere cu Gpracere,ca le am pregatite,trebuie numai sa le pun sus. nu o sa-ti vina sa mai pui altceva pe ea. intradevar se duc repede, dar cand tragi de ea pe curbe, o faci cu toata increderea. Jagi, nu stii daca e trackday pe 8 august la Hungaro, inainte de etapa RoSBK? Am veni si noi la un trackday si am ramane ca spectatori la etapa. tare-mi vine sa ma bag si eu, asa de-o plimbare. posibilsa fiu acasa atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Pt 6. Va dati simbata in cursa de andurantza, va lipiti la 1-2 echipe, , costul e simbolic. Sau, platiti o taxa si va dati 2 pe o taxa, schimbati abtzipildul de pe parbriz. e 420euro o taxa, impartita la 2 vine 210euro pt 3 zile. Vineri sint 2 curse, simbata andurantza, e mult de dat. Dati tel la circuit aflati toate informatiile. Editat Iunie 17, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Salut. Tocmai ce-am intrat in grupul detinatorilor de R1 si sunt mandrul posesor al unuia din 2009, cu un face-lift de 2013. Momentan reparam ceva bubite estetice si inconsistente, dar imediat ce e gata, revin cu mai multe poze. Pt moment, un teaser Stupid iPhone... imi intoarce pozele la upload... Editat Iunie 20, 2013 de GabaraB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 ce bani a fost halatul? sa o stapanesti cu placere si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 E cea de la Botosani? S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Off : RIP James Gandolfini. http://www.mediafax.ro/life-inedit/james-gandolfini-zece-roluri-memorabile-ale-starului-din-clanul-soprano-foto-video-10746728 A murit la 51 de ani,fiind in vacanta la Roma.Atac de cord.Mi-a placut foarte mult in toate filmele in care a jucat,dar mai ales in Sopranos si The Castle. Foarte bun actor,pur si simplu se transforma cand juca,asemenea "alunecari" in pielea personajului am mai vazut numai la Al Pacino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu e din Botosani... e din Buc. Iar de bani nu vorbim, ca nu punem pret pe placeri Sper ca azi sa o pot lua, sa am parte de un weekend calator prelungit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 informativ doar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 E motoreta lui Zircon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Cateva poze cu Vaduva Neagra ... WE trecut am ajuns si pe circuitul de la Tg. Secuiesc ..ii ridicol halu`n care aluneca...daca n-ai anvelope de curse..pfhhh...strada ramane baza.Keep it real ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Alea sunt BT-O14 ? Naspa,aiurea..cam nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Dunlop Qualifier 2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Dunlop Qualifier 2.. aluneci asa tare cu Qualifier 2? multi le lauda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 comandante pune cu 55 pe spate si ceva mai special ,am pus gpracer`urile si cred cu tarie ca puteam sa fac trecerea mult mai devreme,sunt geniale !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Subiect de gindire: la Tg Secuiesc vin mai mult localnici, multi cad. Bucurestenii, cad aproape deloc, si merg mult mai tare pe circuitul ala. Nu se pune problema de talent, e vorba doar de gume. Eu am fost o singura data acolo, la sfirsitul lui sept 2012, soare , asfaltul max 25-30grd, mers destul de incet,1.12, 1.14, adica cauciucurile doar caldutze-GP211, soft spate, hard fatza, ambele cumparate second, spatele din 2010, fatza din 2011. Nu au fugit decit pe dungile albe de la linia de start sosire, e vopseaua prea in relief. Gume second performante se gasesc de cumparat, merita din plin un 150euro investitia sa te bucuri de circuitul de la Tg Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 cmd, daca te prinde ploaia pe la munte cu gp-racer, mai sunt bune de ceva? (sa ajungi acasa safe...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 E adevarat, 190/50/17 e o dimensiune anti curbe, schimba in rau aplecarea pe viraje, iesirea din viraj cu gaz. Trebuie minim un 190/55, 200/55, 180/60, 195/65(pt bogati, slickuri KR de la Dunlop). Stie cineva ce marca si ce model de anvelope se folosesc la Moto 2?Si culmea, se pot comanda de orice muritor de rind, noi noutze? Si care nu costa cu mult mai mult decit celebrele KR108 106 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) cmd, daca te prinde ploaia pe la munte cu gp-racer, mai sunt bune de ceva? (sa ajungi acasa safe...) Pardon, din experientza proprie, testat vara, se poate merge, deplasa, pe ploaie cu 60km/h si cu SLICK-uri. Depinde ce intzelege lumea de a " merge" pe ploaie. Adica, inainte sa ploua, un 100-130km/h viteza de croaziera, dupa ce incepe sa ploua, se pastreaza viteza de pe uscat sau se reduce, si cit . E cea mai mare duma cu "mersul" pe ploaie. In primul rind ca mersul pe ploaie nu-ti ofera nici o satisfactie, al doilea-daca chiar te prinde o lasi mai moale, pina la limita evitarii oricarei surprize, al treilea- in 10 sezoane, mai mult de 95% din numarul de km parcursi ii faci pe uscat. Nu merita sa puneti toata ziua in balantza mersul pe ploaie. Si , foarte multi, inainte sa scoata motoreta din curte, se uita pe smartphone cum va fi vremea pe traseul planificat. Editat Iunie 22, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Pardon, din experientza proprie, testat vara, se poate merge, deplasa, pe ploaie cu 60km/h si cu SLICK-uri. Depinde ce intzelege lumea de a " merge" pe ploaie. Adica, inainte sa ploua, un 100-130km/h viteza de croaziera, dupa ce incepe sa ploua, se pastreaza viteza de pe uscat sau se reduce, si cit . E cea mai mare duma cu "mersul" pe ploaie. In primul rind ca mersul pe ploaie nu-ti ofera nici o satisfactie, al doilea-daca chiar te prinde o lasi mai moale, pina la limita evitarii oricarei surprize, al treilea- in 10 sezoane, mai mult de 95% din numarul de km parcursi ii faci pe uscat. Nu merita sa puneti toata ziua in balantza mersul pe ploaie. Si , foarte multi, inainte sa scoata motoreta din curte, se uita pe smartphone cum va fi vremea pe traseul planificat. unu din cele mai bune comentarii. am mers pe ploaie cu D211. poate suna ciudat, dar top speed-ul a fost de peste 230Km/h.intradevar, mi-a dat un fior in rect cand am prins o pata mare de apa si am simtit cum ma tine doar aerodinamica. am facut bucurestiul pe ploaie si am putut merge lejer cu 160Km/h. am putut frana destul de "violent" chiar si de curiozitate dar si de nevoie. in schimb nu poti merge sportiv pe curbe sau avut grija la retrogradari pe asfaltul lucios. sepoate merge decent cu ele, fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) cu orice ma prinde ploaia ,ma simt ca pestele pe uscat,nu e treaba de cauciucuri ,cele mai bune cauciucuri cu care am mers pe ploaie torentiala si blana cat puteam eu cu masinile oprite pe margine au fost michelin pilot sport dar a fost doar o intamplare ,daca ma prinde ploaia ma opresc sau merg mult mai incet,sincer nu prea am avut surpriza aceasta,planific bine iesirile insa surprizele sunt omniprezente ... ma adaptez nu-mi aduc aminte cand am mers ultima oara pe ploaiemultumesc pt grija ! Editat Iunie 22, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate