wtf? Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Ce "zvac" are cuplul intre 7000-8500rpm... de fapt se si vede cu ochiul liber cum smuceste in suspensii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Editat Aprilie 18, 2015 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Am analizat-o si eu putin la SMAEB, imi place... plasticele parca sunt dintr-un material bun, gandita bine dpdv tehnic. Ceea ce nu prea imi place este ca se vede prin codita si lateralele lasa impresia ca se pot rupe daca pasagerul nu stie sa se urce bine. Am tot facut comparatii intre ea si S1000RR 2015 care are furca reglabila electronic pe cand R1 reglabila clasic. S1000RR parca are codita cam ingusta pentru gusturile mele. Amandoua au radiator pentru ulei... Amandoua au pompa de frana Nissin... S1000RR are etrieri Brembo. As fii in dubii pe care as alege-o (Moaca sigur imi place cea de la BMW) Editat Aprilie 18, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Are you sure ? In afara de moaca este super totul ! Are ochii bulbucati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Am analizat-o si eu putin la SMAEB, imi place... plasticele parca sunt dintr-un material bun, gandita bine dpdv tehnic. Ceea ce nu prea imi place este ca se vede prin codita si lateralele lasa impresia ca se pot rupe daca pasagerul nu stie sa se urce bine. Am tot facut comparatii intre ea si S1000RR 2015 care are furca reglabila electronic pe cand R1 reglabila clasic. S1000RR parca are codita cam ingusta pentru gusturile mele. Amandoua au radiator pentru ulei... Amandoua au pompa de frana Nissin... S1000RR are etrieri Brembo. As fii in dubii pe care as alege-o (Moaca sigur imi place cea de la BMW) Reglajul electronic al suspensiei nu face decit sa urce mult pretul. Nu te ajuta cu nimic, reglajul nu se face instantaneu, insa daca iesi sau intri agresiv intr-o curba, ai sanse mari sa cazi din cauza ca suspensia nu e reglata. A avut Enescu Andrei HP4, si si-a dat seama ca regl electronica e fix-pix. Pui monopost si ai o scuza sa nu mai iei "balastul" care nu te lasa sa pleci singur la plimbare. » Post actualizat in 19 Apr 2015 08:02 In poze , vad ca R1 are Pirelli. Cum a nimerit Florin V una incaltata cu GP PRO? Editat Aprilie 19, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Incaltata cu Supercorsa din fabrica (sau GP Pro) dar pe bascula scrie mare 2.5 cu 2.9. De ce oare o tin producatorii cu placa asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Incaltata cu Supercorsa din fabrica (sau GP Pro) dar pe bascula scrie mare 2.5 cu 2.9. De ce oare o tin producatorii cu placa asta? pentru ca pe producator nu-l intereseaza sa ai aderenta maxima pe viraje sau sa se incalzeasca foarte repede gumele, il intereseaza sa nu-ti explodeze cauciucul daca mergi top speed o ora pe autostrada eventual cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 E cam adevarat ca daca mergi cu 1.3 bar pe spate, GP PRO, 300km/h, eventual si pasager, dupa 10-20km, roata spate poate sa se dezintegreze, dar macar ca existe niste explicatii in manualul motocicletei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 @Bogdan , si a lui Florin este tot cu Pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Salutare oameni ! Se mai tine intrunirea posesorilor de R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Ma gandesc ca se poate pune un abtibild cu niste faruri de kawasaki cum au aia in Superbike, ii lipseste ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Gusturile nu se discuta - dar i-au luat la design din agresivitate. E mai ingusta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino_srk Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Pentru mine e un fel de panigale fara monobrat.Au vrut ei ceva schimbari cu farurile dar parca nu prea a iesit cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Am vazut astazi live R1 2015 si S1000RR. R1 e spectacol la design. Nu are nici o treaba ce gasesti prin poze/filmulete pe net, cu realitatea. Daca R1 are "ochii bulbucati" s1000rr e chior. In fine...cine isi cumpara asa motoreta velai probabil o baga pw circuit...deci este irelevant intr-un final care este mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Hello all ! Heads up, celor posibil interesati: /index.php?/topic/726056-schimb-evacuare-finala-yamaha-r1-din-2006-5vy-rn012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) vand radiator suplimentar de antigel pt yamaha r1 2004 2005 2006 2007 2008 cu furtunele de legatura 500ron . 0721 255 286 cristian Editat Aprilie 28, 2015 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 primele impresii dupa 150 km cu R1 2015. ciclistica asemanatoare cu 600 RR 2008 fiind mai scurta, la viteze mari "pierde" fundul pe linie dreapta parbrizul, oricum te ai ascunde iti da aerul direct in cap sistemul de franare iti ia ochii la propriu. are pe bord scala electronica cu presiunea pe care o exerciti asupra manetei de frana. franeaza extraordinar. oglinzile nu sunt chiar 100% cu vizibilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Cum e puterea? Cum o livreaza? Cum lucreaza TC-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Cum e puterea? Cum o livreaza? Cum lucreaza TC-ul? explozie de putere la 7000 rot/min. daca nu esti in treapta corespunzatoare de viteza are o balbaiala de zici ca iti sare motorul de pe cadru. a fost un drum scurt si fara viraje asa ca controlul tractiunii insesizabil, fara treceri multe de 8000 rot/minut. prima mie de km o mai menajez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Caut sa cumpar un Ygrec pentru R1 2009+ daca stiti pe cineva, va rog lasati-mi mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 explozie de putere la 7000 rot/min. daca nu esti in treapta corespunzatoare de viteza are o balbaiala de zici ca iti sare motorul de pe cadru. a fost un drum scurt si fara viraje asa ca controlul tractiunii insesizabil, fara treceri multe de 8000 rot/minut. prima mie de km o mai menajez. Revin-o dupa 1000km, si schimba-i calcatura, macar un pinion pe fata cu un dinte in minus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Salutare, am un Y pentru 2007-08, poate fi scos catalizatorul din el. Daca e cineva interesat... http://olx.ro/oferta/y-pipe-yamaha-r1-2008-ID3HURw.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Un stator si un rotor pentru un R1 2004-2006 gasesc pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Un stator si un rotor pentru un R1 2004-2006 gasesc pe aici? am verificat pe net si merg si de 2007 2008 , sunt la fel deci 2004 - 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate