Flower-Power Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 N-am nicio pisica in preajma... Vad ca nici imaginatie. Deseneaza una pe abdomenul tau lucrat ) arata-te in normalitatea ta occidentala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Obezitatea morbida a fost inventata de romani..Cum sa nu? Culmea-i ca eu intru des in contact cu pompieri si-a naibii sa fiu daca arata vreunu' ca frumuseii aia din calendar.. Radical,aia-i o matza calico si sa va traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Radical,aia-i o matza calico si sa va traiasca! Da, stiu, multumesc de urare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Foarte frumoasa tricolora "R4DIKL", sa-ti traiasca si sa va aduca in camin multa mangaiere in suflet si noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Mulțumesc frumos de urări, asemenea, dacă deții vreun animaluț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Eu am 3 bucati dar nici una nu.i calico..Asa a fost sa fie dar nu se stie niciodata cum ma pricopsesc si c.o calica..Pisicile,fata de caini,sunt usor de intretinut.D.aia n.am decat un caine dar pisici am 3.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Doar daca ai talent la desen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 lasati ba topicul asta in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Ete...Sasha, se apropie vertiginos de 6 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Vai ce dragut e sasha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Ce tigan frumos! Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Sar' naaa! Multumesc frumos, doamnelor! E frumos foc, roade tot ce-i pica-n colti, si-acum face tratament cu insertie de calciu, fiindca atat el cat si surioarele lui au un inceput de schiopatat la labuta din stanga fata, iar medicul a decis sa-l indop cu pilule de calciu. Sper sa scape si sa nu aiba complicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Pentru starcream » Post actualizat in 16 Oct 2018 09:18 Am uitat sa il intreb pe starcream daca ii place pisica mea...in engleza suna mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 (editat) Se drege cu Calciu fara probleme..Dar da-i si Vitamina C ca rezultatul sa fie perfect. Flower,ptiu,zici ca trage a moarte pisica din poza..Tu vrei doar s-o faci de ras? Editat Octombrie 16, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Aoleeeu cum sa zici una ca asta... nu e ea frumoasa dar e inimoasa. » Post actualizat in 16 Oct 2018 10:24 Am si modele reusite dar p-alea nu le pun, era cu dedicatie pentru starcream )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 (editat) Am zis sa ma relaxez dupa o zi de munca, sa ma uit si eu o ora linistit la TV... Ihim... vezi sa nu! Editat Octombrie 16, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Cei 2 baieti ai familiei ..Frumosi!! Flower,zisei si io asa ca mi-am dat seama ca poza-i cu dedicatie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Am zis sa ma relaxez dupa o zi de munca, sa ma uit si eu o ora linistit la TV... Ihim... vezi sa nu! hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Inima metalica, ai baiat reusit pana si catelul e simpatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Inima metalica, ai baiat reusit pana si catelul e simpatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Ce-mi place cum rosesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Vi-l prezint pe Vasilica (prietenii il striga Edi). Specia - Vanatorus maximus, se ocupa cu alergarea si prinderea soarecilor, serpilor, cotofenelor, porumbeilor si - ocazional - nevastuicilor, pe care le expune in mod corepunzator in garaj. De asemenea, in urma unei discutii avute cu Edi, cainii vecinilor s-au prins ca nu mai e sanatos pentru ei sa se rahateasca in fata portii mele. Politicos (saluta de fiecare data cand ma vede, multumeste cand i se da voie in casa), scandalagiu (ma miauna de ma sparge pana obtine ceva lapte - smantana - sau ce am la indemana de mancare), ii place sa patruleze gardul si sa doarma in salcia din curte (iarna bineinteles ca se baga in garaj la cadurica). Un maidanez pe care l-am gasit de pui abandonat intr-o punga de 1 leu in fata cladirii in care am biroul. » Post actualizat in 16 Oct 2018 19:06Vi-l prezint pe Vasilica (prietenii il striga Edi). Specia - Vanatorus maximus, se ocupa cu alergarea si prinderea soarecilor, serpilor, cotofenelor, porumbeilor si - ocazional - nevastuicilor, pe care le expune in mod corepunzator in garaj. De asemenea, in urma unei discutii avute cu Edi, cainii vecinilor s-au prins ca nu mai e sanatos pentru ei sa se rahateasca in fata portii mele. Politicos (saluta de fiecare data cand ma vede, multumeste cand i se da voie in casa), scandalagiu (ma miauna de ma sparge pana obtine ceva lapte - smantana - sau ce am la indemana de mancare), ii place sa patruleze gardul si sa doarma in salcia din curte (iarna bineinteles ca se baga in garaj la cadurica). Un maidanez pe care l-am gasit de pui abandonat intr-o punga de 1 leu in fata biroului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Prestanța in ținuta și hotărâre in priviri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Se drege cu Calciu fara probleme..Dar da-i si Vitamina C ca rezultatul sa fie perfect. Flower,ptiu,zici ca trage a moarte pisica din poza..Tu vrei doar s-o faci de ras? Daca tin eu bine minte, vitamina D fixeaza calciul la căței (si nu numai la ei)! Si expunerea la soare ajuta pe tema asta.Sa va traiasca "fiarele" si sa fie sanatoase! Flower, show us ur pussy! Editat Octombrie 17, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Da,vitamina D este pt fixarea Calciului .In general Calciul,de la farmacie, vine la 'pachet' cu vitamina D. Vitamina C face un ansamblu ,impreuna cu cele 2 enumerate,perfect pt osatura ,musculatura,articulatii,tendoane.Nu doar la caini este valabila ci si la bipezi.Organele noastre sunt asemanatoare nu-i nimic fantastic. Editat Octombrie 17, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate