mimimi Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 bubulina mea zicea si ea salut tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 (editat) am si io ceva de maritat... 3 fetite de basset hound nu mai suport...io...atata energie... Basset sunt cei mai frumosi caini. Momentanam un motan birmanez cam vechi(fabricat in 1993) dar sincer alt pet in afara de basset no o sa-mi iau.Ai idee unul in stare buna (vaccinat) cu cat se da? Am ramas foarte surprins sa vad ca sub casti desenate cu cranii draci s.a.m.d. se ascund suflete mari si f atasate de animalute.Tot respectul!!! Ps motanul meu are 10 kg.Big fat happy cat.De la un an de cand l-am castrat e foarte ostenit 24/24h. Editat Iulie 21, 2007 de da'beorz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 pun si eu o poza cu cateva din animalutele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 pun si eu o poza cu cateva din animalutele mele banuiesc ca nu ai probleme cu ele ca se catara pe perdea sau iti rod papucii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 pun si eu o poza cu cateva din animalutele mele oaaauuu! Am vrut si eu candva sa ma apuc de crescut animalutze dintr-astea. e foarte frumos. cat e kilu' de miere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 eu am o iguana. pun poza cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 numele lui e Garfield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 uitati-le si pe co-locatarele mele, Suki (gri) - 3 ani, regina castelului si Mura (negru) - 2 ani - clovnul familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 oaaauuu! Am vrut si eu candva sa ma apuc de crescut animalutze dintr-astea. e foarte frumos. cat e kilu' de miere? oaaauuu, de cand caut pe cineva din Brno. nu-mi aduci o carabina cal 30.06?... si daca o bagi in tara fara accize te umplu de miere, gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 oaaauuu, de cand caut pe cineva din Brno. nu-mi aduci o carabina cal 30.06?... si daca o bagi in tara fara accize te umplu de miere, gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) Uite aici si pe printesa mea care s-a cam facut cat China de cand ii da maicamea peste de 2 ori pe zi ..e nebuna si asta ..poate ma trezesc de craciun cu vreun apropo ca atata ii trebuie ....In fine pe puiuta mea o keama Dop si are 4 ani deja si.......sa-mi traiasca Editat Iulie 25, 2007 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Dolfin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 (editat) El e Leu..nu va lasati inselati de aparitii..are doar 3 luni..o sa fie o "bestie" Era cat o palma cand l-am luat..s-a tinut dupa mine pana acasa si ce sa fac? .....l-am LUAT ! PS. DOLFIN RULZ!!!! Editat Iulie 26, 2007 de Motanuincaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 sper sa nu dati cu pietre ca eu sa postez la "scutere si alte ganganii" so: tzu ( si nu de la Sun Tzu) e mama (pe care o am de cand era de-o palma) cei 4 pisoi nascuti si nossy primul nascut si pastrat (care acum e mare si bolnav permanent de iubire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Doamne cum e ultimul motanel...iti vine sa-l mananci.... Eu am avut pisicuta - Mishu, catelusa - Tzuchita, pesti, hamsterica - Koiotica pentru ca nu avea femela si ..., iepurasi, si plus o gramada de maidanezi adunati de te miri unde... Acum am un iubit care nu ma lasa sa-mi iau animalut...zice ca atunci cand o sa stam la curte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Doamne cum e ultimul motanel...iti vine sa-l mananci.... Eu am avut pisicuta - Mishu, catelusa - Tzuchita, pesti, hamsterica - Koiotica pentru ca nu avea femela si ..., iepurasi, si plus o gramada de maidanezi adunati de te miri unde... Acum am un iubit care nu ma lasa sa-mi iau animalut...zice ca atunci cand o sa stam la curte.... eu stau la garsoniera si am cele doua pisici... porcusorul de guineea (Frodo) si inca o pisica i-am donat-o lu' maica-mea sa-i tina de urat dupa ce-a murit taica-miu. M-as muta la curte (in Caraibe eventual) ca sa-mi iau catei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 eu am o iguana. pun poza cand ajung acasa. Deci: Peugeot! si terariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 M-as muta la curte (in Caraibe eventual) ca sa-mi iau catei Vad ca nu-s singurul "nebun" dupa animale...Un cocker,Terry (Tica...) si-o persana bej (Nina). Si-am mai avut un westie,Pepe,furat dupa care si-acuma,plus o persana alba,superba (a murit...). Era un pic de inghesuiala,la mine in camera,cand veneau toti...In pregatire alt westie,fetitza.Simt nevoia unui pasager pe motor,si care sa nu faca mofturi.Asa era Pepe...Problema e strict financiara,un pui costa 300-400 euro ... --- Mesaj completat în 30 Jul 2007 16:37 ------------- eu am o iguana. Bai ce seamana cu stapinul... ! Nitzel mai verde,da' daca bea ceva mai mult Mircea,chiar ca-s fratzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) Hop si eu cu al meu Zorro!!! Editat August 8, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Eu am 5 pisici momentan . Blue(Albastra de Rusia), Tessa(tomberoneza ) si bonus 3 pui de la Blue(cui ii trebe is de vanzare, 2 fetite si un baietel). Si poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LostInTranslation Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Alma, cocker spaniel, o fetita cuminte, scumpica si iubitoare atata timp cat esti la noi in casa, daca o vezi pe afara nu ai cum sa reusesti sa pui pana pe ea... Are 7 ani, o adevarata lady..imi place cum manaca din mana, te atinge foarte incet cu boticul, te gadila in palma cu mustacioarele... Iat-o si pe fetita mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Ronnie la 10 luni in stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Va prezint iubita mea fetita! Se numeste Dita si are 2 luni si o saptamana! Este o dementa si jumatate...sunt topita dupa ea! - abia venise acasa...si ma asteptam sa fie speriata ca a facut o calatorie de 9 ore cu un camion..in remorca , nu cunostea casa si nici pe mine...da' de unde...ete ce face ea si dupa ata joaca acum dorm si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 (editat) El este Ron (prescurtare de la Ronin), are 2 ani si jumatate si locuieste cu ne-am mutat toate 3 sufletele in acelasi moment in garsoniera in care locuim. E 30% inger, 70% drac. De 1 ora Ron are un nou coleg de camera. Este un pisoi "tomberonez" tigrat cenusiu deschis si cu ochi de chinezoi. Apreciez ca are cam o luna. Pare curatel, are pofta de mancare. A fost un milog asa mare ca pur si simplu l-am traversat jumate de Bucuresti ca sa-i dau de mancare. Totusi ma gandesc ca Ron nu se va intelege cu el, iar noi care lucram zilnic pana la 10 seara nu vom avea timp sa-i ingrijim pe amandoi cum trebuie. Am sa atasez poze cu el si sper ca se va gasi un iubitor care sa-l adopte. Este foarte afectios si dragastos. Un asemenea animalut nu merita sa traiasca pe strada sau sa-si gaseasca sfarsitul sub vreo masina. Daca este vreun doritor, astept PM-uri. Dau si o zgarduta anti-pureci gratis (desi nu am vazut pe el). Editat Septembrie 1, 2007 de Khael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Al meu Buck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate