Phoenix79 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Minicocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Care aveti pe acasa o cusca de porcusor de guineea si nu va mai trebuie ? pm me!!!! multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 puiutul meu de husky, Ares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) puiutul meu de husky, Ares Sa-ti traiasca super simpatic. Suuuper tari ) Astia-s ai mei Lusha si Fram Editat August 9, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Si ai mei sunt atomici. Ziua mai dorm ca le e cald, dar toata noaptea alearga prin curte si rod tot ce prind, inclusiv pietre, suruburi, chei, trandafiri, vie, mere, corcoduse, pe langa clasicii papuci si jucariile lor. Au scos si dopurile de plastic de la gaurile de scurgere din pragurile masinii si instalatia electrica de la remorca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Si ai mei sunt atomici. Ziua mai dorm ca le e cald, dar toata noaptea alearga prin curte si rod tot ce prind, inclusiv pietre, suruburi, chei, trandafiri, vie, mere, corcoduse, pe langa clasicii papuci si jucariile lor. Au scos si dopurile de plastic de la gaurile de scurgere din pragurile masinii si instalatia electrica de la remorca . Hahahahhaa ... astia-s caini de dus la un parc de dezmembrari masini sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Cu placere va anunt pe aceasta cale viitorul nostru cuib. P.S - Daca adminul considera ca postarea este reclama o poate sterge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Succes cu cuibul. Doar sa va selectati bine clientela, sa nu ajunga puiutzii pe mana oricui Vezi daca nu arata mai bine asa afisul http://i.imgur.com/UbTeA.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 1346394789[/url]' post='3218271']Succes cu cuibul. Doar sa va selectati bine clientela, sa nu ajunga puiutzii pe mana oricui Vezi daca nu arata mai bine asa afisul http://i.imgur.com/UbTeA.jpg Multumesc. Clientii ii alegem dupa anumite criterii bine puse la punct,nu ne dorim ca puii nostri sa ajunga cine stie pe unde si la oameni care sa nu stie sau sa nu poata sa-i ingrijeasca si sa-i faca sa sufere. Canisa David King Of Bulls a aparut in numarul 3 al revistei Petzoom. http://terrierbull.ro/petzoom/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Salutare, Va prezint si eu cei doi caini: Dora, o lupoaica (ciobanesc german), are 3 ani si jumatate, si Papy, baietelul bichon frise, are 3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Sa va traiasca animalutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Noii nostri puiuti la o zi. Mascul: Femela 1: Femela 2: Femela 3: Femela 4: Femela 5: Femela 6: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Fiara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Am un papagal Marele Alexander si il donez cuiva care are grija de el. Trebuie stiut ca: -tipa de sari din pat -nu vorbeste (imita sunete de pupici -nu sta sa fie mangaiata -mananca din mana -fabricatie 2008 (scrie pe inel) O dau cu tot cu colivie mare, nu mai am timp de ea si e pacat. O dau cuiva care are idee cum se creste un papagal si ce trebuie sa manance. Este ca un catel, daca te vede ca mananci vine cat mai aproape de tine ca sa-i dai. O sa revin si cu poze cand o sa am acces la pc. poze L-am dat. Am postat pe mai multe forumuri si m-a contactat un baiat imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Vi-l prezint pe Jax, rasfatatul familiei si un reprezentant de seama al terrierilor ..in poze are intre 4 si 6 luni jumate...Momentan are 7 luni si creste creste mare si voinic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Vi-l prezint pe Jax, rasfatatul familiei si un reprezentant de seama al terrierilor ..in poze are intre 4 si 6 luni jumate...Momentan are 7 luni si creste creste mare si voinic sa va traiasca ... il stiu pe fulguletul asta plimbat pe mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 sa va traiasca ... il stiu pe fulguletul asta plimbat pe mobre multumim tare mult..intr-adevar, e un catelus caruia ii place mai mult pe mobra decat in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Sa va traiasca mobristul Jax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 1. puiu costel 2. Lady 3. Lady si Bobita 4. Tony 5. Tony "Blair" ... o arde fix ca un britanic adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Am o mica problema. Am un soi de ardei iuti, de culoare mov, care abia acum au inflorit din plin si husky asta al meu, mai nou, cum apare un ardei il haleste. Eu nu mai apuc. E tampita rau... si sunt iuti, mici si iuti. Cum e stapanul, asa si cainele.. (tampit) Dup-aia bea apa ca la balamuc, evident. Ati mai pomenit faza cu ardeii ? Editat Septembrie 27, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 li s-a intamplat multora care dadeau cu ardei iuti pe scaunele de lemn.pt a nu fi roase,sa nu aiba vreun efect.. deci,da, se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Acum doua saptamani sotia mea a gasit cinci pui de pisica de diferite varste, aruncati la ghena de gunoi. Am reusit sa plasam trei dintre ei dar au mai ramas doi. Sunt foarte jucausi, banuim ca sunt fete si le cautam stapani. In cazul in care sunt amatori apelati cu incredere. 0745122211-Iulian Locuim in Magurele-Ilfov dar ii pot aduce si in Bucuresti, in drum spre serviciu. Editat Octombrie 1, 2012 de ulise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 The owner of David King Of Bulls Kennel Cateva poze noi cu ingerasii nostri.Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Salutare motociclisti! Foarte frumoase animalatele voastre. Sa va bucurati de ele. Si eu am un catelus husky de 5 saptamani si 2 pisicute siamese, una de 3 ani si puiutul ei de 6 luni. Editat Octombrie 14, 2012 de liviu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 He he, ce figura are huskyul, zici ca e zoro Inca 2 cu maya mea, cu o figura serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate