vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 iti dau eu 100. 100 noup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 ce moneda e aia "noup"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 iti dau eu 100. pai tu imi dai 100 de ......... ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 100 de coco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 hop si vreo 2 poze de la plimbare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 100 de coco. mai mult de 160 euro dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 100 de coco. mai mult de 160 euro dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 faine poze, faina plimbare.. de repetat daca se mai lasa un pic frigul vervega_eusebio, NU vinde tobele. o sa regreti. mai bine vinde hainele din dulap, pisica, sau frigideru'.. nu, serios! pastreaza tobele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 eu mi-as vinde monsteru...sa imi iau altul prin primavara e din 2002, pretul pietii...restul, daca sunt doritori, vorbim la tel 0723.622.636 patraschkanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) eu mi-as vinde monsteru...sa imi iau altul prin primavara e din 2002, pretul pietii...restul, daca sunt doritori, vorbim la tel 0723.622.636 patraschkanu asta e idealul .... il vinzi toamna ...si cumperi primavara .... nu ai nicio grija peste iarna, unde sta, este frig .... scapi de banii de chirie, la un garaj, Editat Octombrie 4, 2010 de vervega_eusebio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavahiri Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Am si eu la vanzare un Monster 600 din 2001, tobe sport, distributie schimbata, ....stare perfecta. Se poate vedea pe http://www.anunturi-moto.ro/vand/ducati_mo..._600/11080.html relatii la tel: 0752149797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 asta e idealul .... il vinzi toamna ...si cumperi primavara .... nu ai nicio grija peste iarna, unde sta, este frig ....scapi de banii de chirie, la un garaj, pai peste iarna am unde sa il tin gratis, nu asta e problema dar daca l-as vinde m-as folosi un pic de bani...dar in primavara cu siguranta m i-as mai lua unul chiar mai nou apropos...am si piele pe rezervor la el (dar nu o dau separat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Salutare! M-am hotarat sa vand monsterul de 900, pe bucati sau intreg, cum doreste clientul ). Doritorii ma pot contacta la tel 0724 267 909. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Salutare! M-am hotarat sa vand monsterul de 900, pe bucati sau intreg, cum doreste clientul ). Doritorii ma pot contacta la tel 0724 267 909. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 DONEZ urmatoarea "pesa" : levier/maner ambreiaj Daca nu ai nicio obiectie , as adopta eu maneta . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Daca nu ai nicio obiectie , as adopta eu maneta . Multumesc ! atunci ti-o dau tie, numai sa imi zici cum vrei sa facem sa ne intalnim, sa ti-o dau o seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Coco nu e moneda de schimb ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 zavahiri, de ce vinzi nene motoreta? e motoreta buna. vad ca nici n-ai prea mers cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 atunci ti-o dau tie, numai sa imi zici cum vrei sa facem sa ne intalnim, sa ti-o dauo seara buna! Ti-am dat add pe mess , sau daca e mai ok poti sa ma suni , am numarul la profil . In principiu am programul destul de flexibil , deci facem cum e mai bine pentru tine . Salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Ti-am dat add pe mess , sau daca e mai ok poti sa ma suni , am numarul la profil . In principiu am programul destul de flexibil , deci facem cum e mai bine pentru tine . Salut ! am vazut, ti-am dat si eu, acum am ajuns acasa eu stau pe strada Orsova, nr.14, la intersectie cu strada Dreptatii, militari 0724 830 009 pe vremea asta nu vin nicaieri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Ok , daca nu e foarte urgent te sun eu cand am drum prin Militari . Eu stau in Berceni . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 faine poze, faina plimbare.. de repetat daca se mai lasa un pic frigul bre ma faci sa rad, ce e fain la 3 poze intr-o benzinarie ) hea hea. Lenesii nu au facut si ei poze pe drums ane intristeze ca nu am fost si noi. huoo.. monstrii leneeesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 bre ma faci sa rad, ce e fain la 3 poze intr-o benzinarie ) hea hea.Lenesii nu au facut si ei poze pe drums ane intristeze ca nu am fost si noi. huoo.. monstrii leneeesi lenesi sunt aceia care nu ies deloc la plimbari ..... ce conteaza unde au fost facute pozele, in drum, din mers, in benzinarie, important ca am fost la "ieseala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 bai, eu am fost in weekend cu monsterul pe meleaguri natale, dar mi-au dat mucii pe A2 de la racoare. asta ca sa nu ne mai acuzam de lenevit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Ok , daca nu e foarte urgent te sun eu cand am drum prin Militari . Eu stau in Berceni . Multumesc ! pentru mine nu este urgent, ca sta intr-o cutie degeaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate