PzKpfW Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Ce ziceti de o intalnire Miercuri, asa de genul celei de la Academie, printr-o crasma din Bucurestiul asta mare? Ca parca e prea liniste pe aici si poate mai schimbam si noi o impresie, doua legate de noul sezon ce va urma? Ma bag. Fixati un loc si o ora. Daca nu aveti idei, propun doua locuri cu bere buna: Happy Pub sau Beer O'Clock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu propun PrivateHell, ultima intalnire intre monsteristi a iesit misto. Vroia careva un monster, nu mai stiu cine.. pe langa a lui pitic care este de recomandat , a mai aparut asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu cautam, dar pare cam piperat pretul si am vazut altele din 2003 mult mai ingrijite . Ce or avea cadranele alea de toate crapa in partea stanga jos...asa era si fostul meu si am mai vazut la un coleg ...defect de fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu cautam, dar pare cam piperat pretul si am vazut altele din 2003 mult mai ingrijite . . Asta arata cam bine, n-ai cum sa socoti ca nu a fost ingrijita atata timp cat cauciucurile sunt noi si curelele schimbate(chiar daca n-au km necesari) Propietarul imi pare chiar meticulos.. in fine, poate sunt subiectiv. Modelul asta nu stiu unde il mai gasesti nou, doar Andrei a reusit asta si niste nemtaloi cu alte opere de arta. Lopata am.. zi mi unde sa sapam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 SOC SO GROAZA: best lap time dupa teste PANIGALE http://ducatiblog.net/index.php/ducati-corse/world-sbk/1811-interview-panigale-best-lap-time-p-i.html in link e si interviu cu checa. hai luati cu paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Bun, bun. Deci unde discutam diseara despre Checa, Panigale, Monster-e, Moto GP, D16 si alte balarii ducatistice? Si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 oameni buni, va rog, hotarati-va la ce ora si unde. Uite o propunere, Fabrica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WishMaster Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 ok atunci sa fie asa azi 20.02.2013 FABRICA orele 19.30-20.00. Care are placerea de a imparti un pahar de vorba si doua opinii este asteptat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 far amotorete, viata e pustiu, sa ma duc la intrunire de mosnteristi fara motor, ca si cum te ai duce la bordel fara prezervative ))))) ca sa nu mai zic iar de marii ducatisti ca ma apuca dracii iar. exista desmo cafe in bucuresti la fel cum egista si ducatiblog.net la care ma stresez mereu sa pun stiri. ma rog. romania.bafta la intrevedere, eu apar cand se paote folosi si obiectul pasiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Si daca vrei sa bei cum faci? Mergi beat pe mobra? Am incercat, nu e treaba.Asa ca lasa mobra macar o seara. Sezonul abia incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WishMaster Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Desmo Grill/Cafe nu stiu pana la ce ora e deschisa(pe site zice pana la 18), asadar nu ne poate gazdui dupa program, e in Pipera si accesul e mai dificil, eventual aici veneam de la serviciu direct si ulterior plecam acasa, dar pentru ca observ lipsa de entuziasm, cred ca nu se pune problema sa ne strangem... Iar pe ducatiblog nu stiu unde as putea posta ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 OK. Hai sa stabilim clar locul si ora. Eu nu am preferinte, asa ca spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 oricunde oameni, oriunde, numai haideti sa ne hotaram sa oficializam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Zair zice s-o lasam pe saptamana viitoare. Voi ce parere aveti?Din nou, mie imi e indiferent. Sunt liber si in seara asta si nici pentru saptamana viitoare miercuri nu am planuri.Oricum ar fi, trebuie hotarat. Acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Desmo Grill/Cafe nu stiu pana la ce ora e deschisa(pe site zice pana la 18), asadar nu ne poate gazdui dupa program, e in Pipera si accesul e mai dificil, eventual aici veneam de la serviciu direct si ulterior plecam acasa, dar pentru ca observ lipsa de entuziasm, cred ca nu se pune problema sa ne strangem... Iar pe ducatiblog nu stiu unde as putea posta ceva. Programul de livrari e pana la 18. Nu cred ca se supara Felician daca il invadam iar. Daca nu ati vazut filmuletul... License to thrill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Swiss moto prezinta Panigale white Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 eu m amultumesc cu 848-ul evo din plan aporpiat. nu stiu de ce... but i feel it so ) ducatiblog e de citit wishmaster. in weekend se anunta cica niste grade pe la 10-11, eu daca nu ploua ias la o tura clar cu Ducesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WishMaster Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 @sinner , stiu, dar daca ar fi citit as putea sa iti dau un mesaj prin care sa te rog sa faci un post cu o intalnire, la care sa se poata scrie comentarii pentru confirmare, numai ca nu stiu numarul de utilizatori care il acceseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Facem intalnirea aia miercuri seara? Daca da, unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Nu mai bine vineri/sambata seara in vreun pub? Stiti voi, alcool, fete, ierburi aromate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Nu mai bine vineri/sambata seara in vreun pub? Stiti voi, alcool, fete, ierburi aromate Ar fi si asta o treaba. Dar in week-end tinde sa fie foarte aglomerat peste tot, iar eu sunt sociopat si agorafob. Ma rog, macar sa ne punem toti de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Salutare, Scot la vanzare tobele de pe S4. Sunt Ducati Performance, carbon. Dau tot kit-ul - tobe, filtru de aer sport, centrala ( nu a fost niciodata montata ) Le-am luat de pe ebay din Italia. Starea este foarte buna - fara nici o zgarietura. Din cate stiu se potrivesc si pe ST4, Monster 1000 Pretul este de 650 euro ( eu le-am luat, cu tot cu transport , din cate tin minte aprox 780 euro ) In momentul de fata sunt montate pe S4, cine doreste sa le vada, sa ma sune. Hai ca mai e un pic si iesim la plimbare. Va salut, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Ma asez si eu pe canapeaua voastra, dar sper sa nu deranjeze ca dau entuziast din picior si respir nerabdarea la patrat. Un tablou descris indulgent, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate