PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Inmatriculat in 28.06.1993 Fuarte tare. De vazut! Modelul din 1993 avea radiator la ulei ?? Toate Monster-ele racite pe aer, de 750cc sau mai mult, au radiator de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Te-ai lovit si tu.. macar fa-i transformarea cat sa-ti permita sa te intorci la ea dupa ce te plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Te-ai lovit si tu.. macar fa-i transformarea cat sa-ti permita sa te intorci la ea dupa ce te plictisesti. Vrea sa si cumpere un Ducati Streetfighter dupa ce da 749 ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter Frumos plan bre. Succes! Ce SF? 848? Sau bestia de 1098? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) vezi userul Hondafan ca face stikere cum vrei tu. cred ca iesi mult mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Te-ai lovit si tu.. macar fa-i transformarea cat sa-ti permita sa te intorci la ea dupa ce te plictisesti. creca nu ai inteles ....el vreu sa isi cumpere streetfighter daca vinde 749 si eu zic ca face bine:D.....ii uram succes... in rest ce sa zic sunteti gata de sezon ca eu nu din aprilie incep si eu activitatea:))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 creca nu ai inteles ....el vreu sa isi cumpere streetfighter daca vinde 749 si eu zic ca face bine:D.....ii uram succes... in rest ce sa zic sunteti gata de sezon ca eu nu din aprilie incep si eu activitatea:))... Esti trotilat, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) iti dau eu gratis. vino la noi sa le ei sau sa le montam. gratis. De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter vino la noi ca iti facem ceva frumos la jumatate din pretul unui SF De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter vino la noi ca iti facem ceva frumos la jumatate din pretul unui SF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sambata in jurul orei 11-11.30...vrem sa facem zgomot mareeee....si deci adunam "tractoarele" si toate motocicletele stricate la Academie ( cum bine au spus unii) ........deci ne vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salutare din Egypt, gasca nebuna la Ducati-Cairo, diavel si monstere cat cuprinde, astept sa fac o tura cu baietii si va trimit ceva poze, cei de aici se pregatesc de o tura prin europa, l-am indicat sa nu ocoleasca Romania, se pare ca vor accesa site-urile noastre (Ducati Bucuresti si clubul Desmoriders) pentru detalii, sper sa incepem plimbarile din aprilie!!! toate cele bune si asfalt uscat, PS: Dafway avem de discutat cand ajung in tara pentru instalarea unor accesorii la monsterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Fain dom'le. Cand te intorci? Editat Martie 7, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 @dafway multumesc de oferta problema ca sunt la 500 km distanta de voi la bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Fain dom'le. Cand te intorci? pe 3 aprilie sunt in tara, in seara asta ma vad cu baietii de la Ducati la o tura prin Cairo, cald si bine, aici sezonul moto nu a are limite.... bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salutare din Egypt, gasca nebuna la Ducati-Cairo, diavel si monstere cat cuprinde, astept sa fac o tura cu baietii si va trimit ceva poze, cei de aici se pregatesc de o tura prin europa, l-am indicat sa nu ocoleasca Romania, se pare ca vor accesa site-urile noastre (Ducati Bucuresti si clubul Desmoriders) pentru detalii, sper sa incepem plimbarile din aprilie!!! toate cele bune si asfalt uscat, PS: Dafway avem de discutat cand ajung in tara pentru instalarea unor accesorii la monsterul meu te asteptam cu drag. sa ne suni inainte. @dafway multumesc de oferta problema ca sunt la 500 km distanta de voi la bistrita. da mi o adresa si ti trimit colantele prin curier. si treci tu sa dai o cafea. da mi un telefon sa vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Esti trotilat, asa-i? mai grav e ca nici macar trotilat nu sunt:)))))..........ideea e ca eu din aprilie o sa incep motoreala......plimbare frumoasa sambata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 tuturor doamnelor si domnisoarelor, ducatiste si nu numai, le urez un calduros LA MULTI ANI si un 8 Martie de neuitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 are pofta careva de un marshmallow ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-RjIQMhaq50 Panigale R de la va RUP ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WishMaster Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut, as avea nevoie de o casca xs sau s pentru acest weekend, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 tuturor doamnelor si domnisoarelor, ducatiste si nu numai, le urez un calduros LA MULTI ANI si un 8 Martie de neuitat! Multumim frumos! Distractie placuta maine! Eu, desi m-am entuziasmat si mi-am facut RCA valabil incepand de maine, cred ca mai tin cel putin o saptamana monstrul in casa. Dupa cum arata prognoza meteo, o sa ploua cam toata saptamana viitoare si sunt chiar sanse de ninsoare spre weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Salut, as avea nevoie de o casca xs sau s pentru acest weekend, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc! Iti dam noi, vino cu buletinul si iti imprumutam noi o casca. Editat Martie 8, 2013 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunSeeker Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Ceau la toti, am o intrebare dragilor referitor la un Dcuati MonsterDark600 model din `98 , proaspat achizitionat ,( my 1`rst bike ) . Am o intrebare spre ca o pun exact unde trebuie, vreau sa il pun putin la punct cu consumabilele , lantul , distributia iar rugamintea mea este sa ma lamuriti ce se schimba cand ii faci distributia la un Monster? am tot gasit diverse oferta la cateva magazine(atat online cat si locale) iar preturile primite cand intreb de Kit distributie sunt intre 100 ron , 200 ron, si chiar 150 Euro sau 10 milioane ,(unii imi dau oferta pt 2 curele altii imi spun de role, pinioane)... din pacate tehnic nu ma pricep deloc la moto dar imi plac foarte mult si intentionez sa utilizez acest Ducati cu incredere si placere. Orice indrumare sau lamurire este binevenita.Weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Ceau la toti, am o intrebare dragilor referitor la un Dcuati MonsterDark600 model din `98 , proaspat achizitionat ,( my 1`rst bike ) . Am o intrebare spre ca o pun exact unde trebuie, vreau sa il pun putin la punct cu consumabilele , lantul , distributia iar rugamintea mea este sa ma lamuriti ce se schimba cand ii faci distributia la un Monster? am tot gasit diverse oferta la cateva magazine(atat online cat si locale) iar preturile primite cand intreb de Kit distributie sunt intre 100 ron , 200 ron, si chiar 150 Euro sau 10 milioane ,(unii imi dau oferta pt 2 curele altii imi spun de role, pinioane)... din pacate tehnic nu ma pricep deloc la moto dar imi plac foarte mult si intentionez sa utilizez acest Ducati cu incredere si placere. Orice indrumare sau lamurire este binevenita.Weekend placut! de obicei se schimba doar curelele. rolele nu am auzit pe cineva sa le fi schimbat, in cel mai rau caz se schimba rulmentii rolelor dar este foarte putin probabil sa fie necesar. pretul curelelor variaza in functie de marca. oem cred ca nu sare de 100E, la care se adauga bineanteles manopera la un service (chiar daca crezi ca ai habar, recomand un service. nu este foarte scump) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate