Crazy-devil Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 hai ca pun eu o poza mai recenta si mai clara. Marmotele nu se pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunSeeker Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Chiar daca s4r-ul tau nu e ceea ce caut, mi se interesanta propunerea ta, faina foc mobra; deocamdata nu am toata suma necesara, o sa mai strang o luna doua si ne povestim... faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 hai ca pun eu o poza mai recenta si mai clara. Marmotele nu se pun Bughi și nevoia lui presantă de a arunca motorete în apă. Chiar daca s4r-ul tau nu e ceea ce caut, mi se interesanta propunerea ta, faina foc mobra; deocamdata nu am toata suma necesara, o sa mai strang o luna doua si ne povestim... faine poze Informativ, prețul (deocamdată) este de 3800€. Cu evacuarea stoc, este de 3500€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Cunosc motoreta, am avut ocazia sa o scot si la plimbare o data. Recomand ! Sar si eu cu cateva poze (2011): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Cunosc motoreta, am avut ocazia sa o scot si la plimbare o data. Recomand ! Sar si eu cu cateva poze (2011): Să-ț dea 'mnezău sănătate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Cunosc motoreta, am avut ocazia sa o scot si la plimbare o data. Recomand ! Sar si eu cu cateva poze (2011): Astea is de cand era netunsi si nebarbierit.. ce vremuri....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) ErEam pletosi amandoi amantrei p-atunci! Editat Februarie 9, 2015 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Cum e doina? Tinerețe, tinerețe, unde dracu' te-ai dus tu? Lailailai......Și nu numai că eram pletoși, dar era și Mish (!) cu noi! Așa ceva nu mai vezi în zilele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Da, tare scump la vedere omu` asta! Pun pariu ca nu mai are cont aici! #wink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 #wink Degeaba. Nu cred că ne mai bagă-n seamă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Salut! Are cineva din intamplare un releu de incarcare cu doua faze pentru Monster? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Cauta pe net, ebay.. un Mosfet. Nu mai crapa niciodata si e cam la acelasi pret cu unul original. Editat Februarie 9, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Heh. Eşti optimist. Să-l văd eu că ţine mai mult de câţiva ani pe o motoreta unde e amplasat sub şa. Între evacuare şi motor. Cu aerisire/ventilaţie 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Cauta pe net, ebay.. un Mosfet. Nu mai crapa niciodata si e cam la acelasi pret cu unul original. Poti sa-mi dai mai multe detalii sau un link despre Mosfet. Am gasit pe ebay.it,83 euro,original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Heh. Eşti optimist. Să-l văd eu că ţine mai mult de câţiva ani pe o motoreta unde e amplasat sub şa. Între evacuare şi motor. Cu aerisire/ventilaţie 0. Pai da, la mine era montat sub sa si nu era ventilat. Din ce m-am interesat pe net, o solutie a fost sa-l mut unde sa fie in bataia vantului. Am facut asta de la inceput, de cum mi-am luat moto si nu am avut probleme. Poti sa-mi dai mai multe detalii sau un link despre Mosfet. Am gasit pe ebay.it,83 euro,original. Nu stiu ce model ai tu, dar daca cauti pe google sigur gasesti exact ce iti trebuie. E tot un regulator de tensiune, doar ca e constuit mai altfel si nu se incalzeste precum cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Asta e modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Toate arata la fel. Eu ma refeream la ce Ducati ai tu si in functie de asta cautam pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Mtz Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salut baieti!De curand am achizitionat un Ducati Monster din 1999 de 600 ca si prim motor! Imi place la nebunie ce fel arata si ce fel se aude!Ce ar trebuie sa iau in considerare privind acest tip de motor?, deoarece am am auzit ca sunt destul de pretentioase! De altfel as vrea sa ii fac si un schimb de ulei si vroiam sa va rog daca puteti sa imi spuneti mai exact ce tip de ulei sa bag si cat!Multumesc!Pun si si singura poza cu el pe care o am pana acuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Schimba-i curelele in cazul in care fostul proprietar nu le-a schimbat sau nu ti-a putut garanta asta. curelele au limita de 20.000Km sau 2 ani. Ulei, poti pune Motul sau Bel Ray. tine de cati bani vrei sa dai pe el. Bel Ray e ceva mai scump, dar mai bunice. avand in vedere ca motorul tau nu e unul de curse care sa fie solicitat, cred ca nu conteaza asa mult ce ulei ii pui. pentru a ta cel mai pretabil e 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Mtz Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Baieti,am cateva probleme electrice cred! Cand apas frana fata nu se aprinde stopul, Cand aprind pozitiile se apinde si cea spate,cand dau pe faza scurta se stinge pozitia spate. Nu cred ca sunt lucruri normale astea nu? Cu un raspuns ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Stopul la pedală (pe frâna spate) ţi se aprinde? Când aprinzi faza lungă ce se întâmplă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Mtz Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Cand apas frana la pedala stopul se aprinde,cand dau faza lunga se sting ceasurile!o sa ma apuc sa curat,dar asta am observat acum seara si era deja tarziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Ascultă ce-a zis colegul GoodKat. Curăţă bine. Sună a problemă de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Mtz Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Asta voi face maine!Voi reveni atunci cu rezultatele! Multumesc, o seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 A folosit careva aditivi pentru curatarea injectoarelor? Sunt buni de ceva? Daca da,ce recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate