Louis Cyphre Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) i-am luat lui fi'mio bicicleta asta. am ramas impresionat de performante, chiar este o bicicleta faina. daca stie cineva amanunte despre ea, in special puncte slabe, ca tehnica, service etc, va rog sa-mi dati de veste cel mai tare m-a enarvat ca a costat de doua ori mai mult decat DR-ul meu.. sa nu uit link-ul http://www.focusbikesuk.com/focus-hardtail..._bike_raven.php Editat Februarie 11, 2010 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Âşi eu am fost mare pasionat de mtb... Âşi acuma folosesc bicicleta foarte mult pentru deplasare. cel mai practic instrument pentru un oraÂş, uÂşor, uÂşor de parcat oriunde, acces oriunde... etc... foarte practic. am avut vreo 20 de bikeuri în total la activ... acuma mai am un beater ( adică un mtb care nu atrage privirea )... pe vremuri adică acum un an.. hahhah... mă dădeam ca nebunu' da a zis doctoru' că nu mai am voie să iau trânte că o să merg în cârje... cycletool asta e ultima biță pe care am vândut-o ca să iau mz-ul pe care îl am acuma... personal trecutul de mecanic de nevoie de bicicletă cu frâne hidraulice, cu suspensii pe ulei, discuri de frână... etc este extrem de util la motorul actual... experiența învață.... pentru interesați de evenimente cu bițe... wikendul viitor va fi organizat la Bâlea un concurs de mtb downhill dual pe zăpadă. ca să nu fac reclamă airea dacă e cineva interesat dau relații... baftă Âşi să vină vara să ne dăm cu moto Âşi cu bike-ul... că sunt sătul de iarnă, gheață, frig... etc... Mesaj completat daca stie cineva amanunte despre ea, in special puncte slabe, ca tehnica, service etc, va rog sa-mi dati de veste e un bike super bun, de xc ( crosscountry ) de la o firmă cu experiență, dotat bine... se putea mai bine dar diferențele nu se prea justifică la performanțe versus preț.... ca service Costel e omul... ( dacă bița nu e cumva luată chiar de la el...) cel mai tare m-a enarvat ca a costat de doua ori mai mult decat DR-ul meu.. asta e ... prețurile la aÂşa ceva sunt mari, dar Âşi munca implicată în construcția ei este pe măsură... piese mici cu manoperă greu de executat, technologii foarte avansate... materiale foarte scumpe, tratamente termice... etc... pentru pasionați o jucărie ca aia e ca jackpotul la loterie... țin minte ce m-am bucurat când am terminat de făcut pe bucăți, pe piese prima mea biță adevărată de dirt... baftă la dat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 i-am luat lui fi'mio bicicleta asta.am ramas impresionat de performante, chiar este o bicicleta faina. daca stie cineva amanunte despre ea, in special puncte slabe, ca tehnica, service etc, va rog sa-mi dati de veste cel mai tare m-a enarvat ca a costat de doua ori mai mult decat DR-ul meu.. sa nu uit link-ul http://www.focusbikesuk.com/focus-hardtail..._bike_raven.php Focus e o firma f serioasa(din "categoria" brands,unde mai intra Kona,Merida,etc),ar trebui sa fie ok Da-mi PM daca vrei alte detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 multumesc pentru raspunsuri, amandorura. ma bucur pentru fiu'mio ca o castigat la loterie.. lokko_boy, ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 i-am luat lui fi'mio bicicleta asta.am ramas impresionat de performante, chiar este o bicicleta faina. daca stie cineva amanunte despre ea, in special puncte slabe, ca tehnica, service etc, va rog sa-mi dati de veste cel mai tare m-a enarvat ca a costat de doua ori mai mult decat DR-ul meu.. sa nu uit link-ul http://www.focusbikesuk.com/focus-hardtail..._bike_raven.php cat te-a ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 1800 lei, fir-ar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Hai să înviorăm topicul. Poze de la ultimul meu drum, înainte să-mi crape crape furca definitiv (avea bubă veche, dar cînd am ajuns acasă "mi-a zis că-Âşi dă demisia!" ). Am fost cu un prieten la Comana; am pus caucioace de ciclocross la cursieră. A fost OK, cu excepția faptului că ne-am umplut de noroi, deÂşi mă aÂşteptasem Âşi chiar îmi dorisem să fie ger să crape pietrele. N-a fost chiar aÂşa de ger. Tura a fost pe 6 decembrie 2009. Am plecat pe DN5 spre Giurgiu, am făcut stînga prin Mihai Bravu Âşi ne-am întors prin Comana, GrădiÂştea, Varlaam, Adunații Copăceni. Fiind duminică Âşi zi de alegeri, traficul a fost chiar o plăcere. Acu, pînă nu schimb furca, stau Âşi mă uit pe pozele vechi. Toate bune! P.S. Cred că în pozele astea se vede cel mai bine oglinda de pe cască. Acum am mai făcut o invenție, am pus pe cască Âşi o lanternă mică cu LED-uri, foarte uÂşoară, dar care mă ajută mult, chiar dacă am Âşi una pe ghidon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 E faina zona aia, am fost si eu toamna trecuta dar n-am apucat sa vad decat o mica parte asta si pt ca eram cu bicla de oras care are cauciucuri deloc potrivite pt offroad. Sper cat de curand sa dau o tura si cu mtb-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Da, clar se pretează cel mai bine un MTB, asta Âşi datorită drumurilor de apropiere, care sînt cam praf! O să mai merg Âşi eu prin zonă, mai ales că Âşi eu am stat cam puțin prin pădure, iar aia chiar merită vizitată cînd e verdeață Âşi vreme bună. Chiar o să anunț aici cu ceva timp înainte, poate voi mai găsi doritori de tură. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 avem cu bicicleta la mare de 1 mai si prima evadare pe 9 mai. eu m-as duce pe 9 mai la snagov, daca reusesc sa pun frane la bicicleta. voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 avem cu bicicleta la mare de 1 mai si prima evadare pe 9 mai. eu m-as duce pe 9 mai la snagov, daca reusesc sa pun frane la bicicleta. voi? anul trecut am ratat. anul asta mi-am luat concediu ca sa ajung . va trebui sa ma si antrenez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 boys and girls,in iunie eu ma bag la o tura Bucuresti-Chisinau,pe bicla(da,stiu,sunt plecat cu sorcova:P) mai e careva doritor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 avem cu bicicleta la mare de 1 mai si prima evadare pe 9 mai. eu m-as duce pe 9 mai la snagov, daca reusesc sa pun frane la bicicleta. voi? La mare prefer sa ma duc cu motorul dar la Prima evadare pe 9 mai ma inscriu si eu, am facut deja de 2 ori traeul pt antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heinz 28 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 avem cu bicicleta la mare de 1 mai si prima evadare pe 9 mai. eu m-as duce pe 9 mai la snagov, daca reusesc sa pun frane la bicicleta. voi? pentru cei interesati de competitiile de ciclism la nivel de amatori ,pot sa arunce un ochi aici http://www.ciclism.ro/forums/f44/ Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 avem cu bicicleta la mare de 1 mai si prima evadare pe 9 mai. eu m-as duce pe 9 mai la snagov, daca reusesc sa pun frane la bicicleta. voi? Eu nu merg la niciuna din acțiunile astea. La mare se merge cu biciclete de Âşosea, dar cu viteză maximă de 25 de km/h (unde e distracția? să mergi cu 100 de oameni Âşi să lîncezeÂşti în Âşa... două zile!?), iar la Snagov e necesar un MTB, iar eu n-am aÂşa ceva. Abia ce am cheltuit 300 de lei pe piese: furcă, angrenaje, rulment... ar mai fi de băgat, dar o s-o fac să meargă aÂşa, iar la anul se va schimba cu alta mai nouă. Oricum, îmi zice săraca demult că vrea să se retragă din activitate, dar eu, ca un tiran adevărat, o tot resuscitez Âşi o exploatez la maxim, pînă cînd va da cu mine de Terra, poate o să mă milogesc de ea Âşi o s-o las să se retragă în glorie... @fannyflint, tu mergi la vreuna din "competițiile" astea? Tot cu "caloriferul" ăla te plimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) mai citisem de unii ca se plang ca ce viteza e aia 25km/h. pai e viteza pentru incepatori, banuiesc. cine poate sa-i dea tare nu merge in grup sau isi face un grup propriu cu alti oameni care pot sa le dea "gaz". dupa cum am zis m-as duce la snagov. o sa rog pe cineva sa ma recupereze daca mi se rupe bicla prin padure (deci n-am nici o idee cum se ajunge la snagov sau ceva de genul asta dar am chef sa fac asta). dar mai intai tre' sa rog pe altcineva sa-mi dea frane si, eventual, sa mi le si monteze nu ca as avea nevoie de frane, cred, dar ale mele scartaie de numa'. mai ales cand dau in spate (nu ca as măr?ărui prea mult) si da, tot despre calorifer ) vorbesc, nu o sa-mi iau alta bicla prea curand. dar nici nu ma prea dau, anu' asta am fost o data asta iarna si o data prin martie, la inceput. mi-a taiat un idiot fata (venind din sens opus, trecand peste linia continua) si mi-am bagat picioarele. poate de maine il scot din nou la pascut (calu', cum ii zice tata). lokko, poate-l convingi pe ciclobur Editat Aprilie 30, 2010 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Tocmai acum încearcă un prieten să mă facă să mă înscriu la Evadare, dar încă nu-s convins. Trebuie să fac Âşi rost de alt căluț, că nu pot veni cu al meu. Mai e o săptămînă, cine Âştie ce va mai fi pînă atunci, poate mă las convins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 eu am vrut sa merg la Prima Evadare dar sunt ocupat cu jobul...imi facusem si planuri..oofff... dar tura spre Chisinau o fac,mai ales ca pe langa Neuzerul meu vreau sa imi iau o cursiera sau un ciclo-cross(am pus ochii pe ceva de la Merida) Asa ca daca vreti,imi ziceti;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 M-am hotărît! Nu vin la "Prima Evadare", am alt program, sper eu că mai plăcut! Succes celor care se duc, aÂştept poze! Mesaj completat P.S. Mostră de "antrenament" pentru Prima Evadare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Salutare, De ceva vreme ma bate gandul sa imi iau o Bicicleta. Ideea de a ramane pe doua roti cu banii in buzunar dar si cu o plimbare in aer liber imi suna foarte tentant. Asa ca vreau sa intreb pe cunoscatori, pentru orash, poate si un pic offroad, ce recomandati, producator, tip de bicicleta..etc. Desigur, intotdeauna e vorba si de bani. Cine ce are pe acasa, poate gasesc ceva de calitate la mana a doua..etc. Ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Păi, dom' inginer, era bine dacă te uitai mai întîi aici, puteai pune întrebarea tot pe topic, nu era nevoie de unul nou. Pentru o discuție mai în detaliu, dă-mi add pe messenger Âşi stăm de vorbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) Eu mi-am luat modelul acesta de la un dealer din zona cu 20% discount fata de pretul de pe site-ul DHS: Mai ieftin am vazut in Auchan o bicicleta MB de la RichBike la 249 RON. Pare destul de firava dar macar nu costa mult. PS. daca nu iti gasesti pana in august ti-o vand eu dupa ce imi vine motorul Presupun ca se poate muta topic-ul acolo unde ii este locul, nu? Bafta Editat Mai 23, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Mai ieftin am vazut in Auchan o bicicleta MB de la RichBike la 249 RON. Pare destul de firava dar macar nu costa mult. Ai toate sansele ca o astfel de bicicleta sa se dezmembreze in cateva zeci de kilometri sau, daca ai grija de ea,dupa un sezon sa fi nevoit sa schimbi frane, bile, schimbatoare, cabluri, poate roti, etc. Cred ca e de preferat o bicicleta second, produsa de o firma serioasa, care la aceiasi bani e mai buna si merge mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Da fereti-va de bicicletele romanesti si cele ieftinein general. Mai bine dai putin mai mult decat sa dai putin si dupa aia tot bagi bani in piese si pana la urma tot acolo ajungi, doar ca la una calumea ai garantia cadrului, la Trek de exemlu e garantie pe viata la cadru. Oricum eu sunt fan Trek dar mai sunt si altele Cube, Merida, Kona, Giant, Magelan si altele. In jur de 14-15 milioane e super ok pt o bicla buna si de calitate pt nevoi obisnuite, perfecta pt oras dar te tine si pe munte . Urmareste topicul de bicle gasesti destule informatiia acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Nici DHS-ul nu e mai breaz, la fel Âşi First-bike etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate