Sari la conținut

Motociclistu' Biciclist


gn77b
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe unde vă dați duminica asta?

Cred că duminică facem o plimbare în parc cu toată famelia. O să cobor Âşaua la Azuki, ca să meargă nevastă-mea, iar la mine voi pune scăunelul pentru Ana. Acu' rămîne de văzut ce parc aleg pentru că, fiind duminică, va fi foarte aglomerat.

 

Vă doresc plimbări plăcute!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buey

 

pe aici circula vitezisti care se tin de crashuri cu motorete, se stiu ei care.

 

apropo, am si eu bicla de enduro

Auci, degetu'! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pedalat, am "ascultat" linistea, ne-am bucurat de peisaje si de caprioare, ne-am dat la vale ca nebunii, nu ne-a placut ca au daramat locuintele lacustre... intr-un cuvant "Comana"

 

P.S. Monsteristu', nu am vazut din timp. Am bagat oricum pana acolo masina si bicicletele pe suport.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-i bai, altă dată. noi ne-am dat către domneÂşti, până la țegheÂş în pădure. am făcut Âşi un grătar cu pastramă de oaie, pe care am astupat-o cu multă bere Âşi ceva rachiu. damage: am pierdut ochelarii după ce m-am proptit într-un copac, mă doare o coastă de pe stânga după ce am luat un Âşanț în piept Âşi cam atât, chiar dacă am mai căzut de câteva ori orbecăind prin întuneric pentru a ieÂşi din pădure. niculae a suferit mai mult, pe motiv de mers prea tare pentru capacitățile lui rectilinii, drept pentru care a intrat un pic pe Âşanț, dar s-a redresat Âşi a reuÂşit să se întindă pe asfalt Âşi să se julească pe ici pe colo. biclele sunt bine, abia azi mi-am dat seama că Âşeaua era un pic strâmbă, dar cu un pod de palmă e iar la locul ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Am citit printre randuri despre cineva care a facut intr-o zi aproape 300 de km. Ei bine, cand aveam 16 ani m-am certat cu ai mei rau de tot. M-am hotarat sa fug un pic de acasa, mi-am luat cateva haine, ceva bani, bicicleta cu 3 viteze in butuc (nu mai tin minte modelul) si am plecat la bunica mea. Traseul : Caransebes - Venetia de Sus (jud. Brasov). Distanta totala : aprox 310 km.

Am plecat duminica la ora 14:00 si am ajuns la bunica mea dupa exact 24 de ore. Am dormit cam 2 ore noaptea, in rest am pedalat incontinuu cu mici pauze. In schimb, cand am ajuns la bunica mea am mancat, am dormit, m-am trezit seara, am mancat din nou si apoi am dormit pana a doua zi la pranz (cam 22 de ore :rolleyes: ). Pe drum m-au intrebt niste oameni daca sunt ok, unde ma duc, daca imi trebuie ceva, odata am reusit sa depasesc o Dacie in coborare, pe dealurile de pe langa Sibiu m-a ajutat un carutas la deal ... a fost o aventura de o zi indimenticabila.

Partea amuzanta este ca practicam atletismul la vremea aceea, iar cand am reluat antrenamentele m-a intrebat antrenorul meu, mai in gluma mai in serios, de ce nu ma apuc de ciclism .. :rolleyes:.

Partea mai putin amuzanta : am facut pana cand am ajuns in sat la bunica mea, ultimul kilometru l-am facut pe langa bicicleta ... si nu aveam nimic la mine ca sa fac pana.

Editat de Mario MT 03
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Mario MT 03, eu sînt unul dintre cei cu aproape 300 într-o zi, dar i-am făcut în două etape de cîte 6 ore, adică drumul dus pînă la Cheia în primele 6 ore, apoi pauză de haleală Âşi nani pe iarbă 2 ore, apoi întoarcerea la BucureÂşti în alte 6 ore.

 

În acestă seară, în drumul spre casă, mă gîndesc să trec prin Parcul Tineretului, cică să scurtez nițel că eram obosit... Habar n-aveam ce frumos era, am dat două ture de parc pe zăpadă la lumina lunii, a beculețului de pe cască Âşi a felinarelor! Am uitat Âşi de oboseală Âşi de foame! MAGNIFIC! În plus, la intrare am întîlnit o gaÂşcă de bicicliÂşti veseli care ieÂşiseră la distracție Âşi i-am rugat să-mi facă o poză...

post-7334-1292876824_thumb.jpgpost-7334-1292876850_thumb.jpgpost-7334-1292876865_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

mi-au furat bicla. incredibil dar deloc nu m-am enervat. adevarul e ca anul trecut m-am dat doar de 2 ori cu ea. poate a plecat singura ;)) deci tre' sa-mi cumpar una noua. sau second hand ;) si la inceputul anului mi-am zis sa ies anul asta cu bicla oricand va fi uscat pe jos. si cu 2 zile inainte sa mi-o fure deja faceam planuri de mers cu bicla. eeeh, viata asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...