Cycler Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Wohoo, i-am schimbat bilele de la pedale ,i'm alive again ! Chef de plimbarica zilele astea anyone ? Mai usurel asa, ca se simt doua luni de pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu-ti dau dreptate ... Am un prieten bun, are o bicicleta de competitie mai scumpa decat mobra. Daca urmareste topicul chiar il rog sa posteze Imi este dor de downhill ... stie careva un traseu lung? pai trasee lungi ( ce imi mai aduc aminte, ca nu am mai pus fundu pe bicla pe la munte.... eheheh): - de la Babele la vale pana la Bolboci ( nu prea e extrem dar prinzi viteza) - cota 2000-Sinaia (bunutz.... dar mai bine e cu snow-ul) - Poiana Brasov (de sus cu telecabina pana jos in poiana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Azi, o dedicatie pentru picioarele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Chef de plimbarica zilele astea anyone ? Mai usurel asa, ca se simt doua luni de pauza poate duminica? a, nu stiu daca tu citesti ce se scrie pe reno. doc si casper si alti oameni "de-ai lor" se dau duminica dimineata in padure la cernica: http://reno.ro/index.php?showtopic=112649&...t&p=1584533 Editat Octombrie 31, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Hmm, intr-adevar, nu m-am mai uitat de multisor pe reno. Si pe de alta parte nu ies cu "de-ai lor" chiar acuma ca mor instant So.. duminica sounds good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Cataline, nu cred ca merita un biciclist rautatea din tonul tau.. Pentru cultura ta generala, am bagat ~2300 euro in bicicleta, si am si motor, pe care probabil as obtine cam aceeasi suma daca l-as baga la vanzare.. Ce-ar fi sa renunti la tonul superior, si sa spui ce bicicleta ai? Nu ai?? Nu-ti place sa mergi pe bicicleta?? treaba ta.. de ce te bagi in seama aiurea pe acest topic, atunci? Ma simt la fel de bine pe baisical ca si pe motor, iar dpdv fizic ma simt MULT mai bine pe baisical.. Pen'ca am luat niste hotarari destul de importante, renunt la upgrade-ul baisicalului.. altfel as fi avut la ora asta baisical care ar fi valorat mai mult decat multe din motoarele "motociclistilor superiori" de pe forum.. ^^^Cataline, nu ma refer la tine direct in paragraful de mai sus, pentru ca nu stiu ce motor ai.. Hai sa nu fim mai catolici decat Papa, nu vad cu ce te deranjeaza coltzul biciclistilor! Imi cer scuze ! intradevar am fost rautacios, scuze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 fratilor, daca nu stabiliti pentru maine pana dimineata eu stau acasa si dorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 A shit, era duminica azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Si eu visez sa imi iau motor dar deocamdata ma dau doar cu bicicleta.pana acum am avut mai multe modele(pegas,Ucraina,BMX de copii).Acum am un MTB DHS(nu va recomand k o sa va faceti numai nervi cu ea)si un BMX Mongoose Mischief.Ma mai dau si cu rolele (USD Realm). super bun mischieful....am avut si eu unul din 2004 cu care m-am dat pana in prezent....ca de 1-2 saptamani l-am vandut...nu bagam sa schimb la ea decat consumabilele....a rezistat la drop de la 2 m pe asfalt direct....fara nici o problema...drop in de pe halfpipe in bucuresti..(is din ploiesti)...mi-a trezit multe amintiri numele bicicletei....toate oasele rupte cu ea...sedintele de fizioterapie....))...la vara vreau sa imi achizitionez un WTP(we the people)....dementiala firma si produsele....bafta si asfalt uscat... P.s. poze de-a lungul timpului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) mai e vreun biciclist prin zona? ca vinde cineva o bicla aici: /index.php?showtopic=293528 oau! fiti pe faza ca merge forumul! la tzanc cat sa va urez un an nou de 2009 ori mai bun ca toti anii precedenti. si la anu' sa nu renuntam la bicle! la multi aaaaaaaaaaaaaaaaani! Editat Decembrie 31, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 La multi ani echipei de la Comana! "Peste ani si ani / Ne vom desparteeee" Un an bun tuturor! Vroiam sa stiti ca ma gindesc la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) dragut din partea ta, miau, ca ai revenit pe topic sa ne urezi fix in noaptea asta. multumesc! am citit ieri in compact de-o campanie facuta de cei de la bate saua sa priceapa iapa in licee si mi-am adus aminte de critical mass si voiam sa va zicem sa mergem si noi anul asta (cei care nu merg deja) si cand ma uit in calendar sa vad in ce data va fi luna asta imi dau seama ca vinerea in nici o zi nu pot sa merg deci poate va duceti voi!!!!!! Editat Ianuarie 8, 2009 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Foarte dragutz ieri pe zapada. Alunecam mai putin decat cu bocancii. Astept sa mai ninga, sa se acopere fleoscaiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Salut!..si eu sunt biciclist..am un BMX marca UMF.....stau in Giulesti:P...cine mai are BMX si e din zona pm me:D....P.S:..vechea problema...nu stiu de ce nu pot pune poze pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Io stau in Giulesti da' n-am BMX, ci un fel de mountainbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bmx :x (sa ma uit la ele asa, mi-s dragi) ati inceput sa iesiti? damn it, acum mi-am dat seama ca vinerea trecuta puteam sa merg la critical mass. ma rog, eu nu mi-am vazut bicla de prin noiembrie... dar ma tot gandesc s-o scot la plimbare. voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 Iaca dom' Armstrong nu va mai concura anul asta in TdF. Mare ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Eu ies in seara asta la o tura prin bucuresti, de vreo 2 ore, de pe la 5 jumate asa, dupa job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am inceput, cate putin - cate putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Da, Âşi eu am început să dau pedale... că să dau burta jos e mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Duminică am făcut primul drum de peste o sută de anul ăsta! BucureÂşti - PloieÂşti, fără intrare în oraÂş, cu ocolire pe centura de est, pîna la ieÂşirea spre Buzău Âşi retur. Una peste alta, s-au adunat 155 km pe ceas. Vînt de față la dus, uÂşurel; vînt de față la întors, mult mai tare! Am fost doi oameni, biciclete de curse, pedalat ca de plimbare. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Eh, cine are semicursiera .... (si pantalonasi cu padding, evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 eu am un trial de 6..7. luni... ma rupe la tibie ..si e super obositor ..nu recomand .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) eu am un trial de 6..7. luni... ma rupe la tibie ..si e super obositor ..nu recomand .. De ce nu ? Daca te antrenezi, o sa poti sari pe masinile parcate deanpulea pe pistele de bicicleta Editat Aprilie 24, 2009 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Biciclist aici. 10 ani pe o corcitura MTB+citybike la care tin ca ochii din cap, desi nu e de marca (neatractiva pt hoti). Desi v-oti fi prins d-aci... /index.php?showtopic=348010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate