Joon Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 din ultima excursie .... cu toate ca este HD calitatea s-a pierdut dupa ce le-am incarcat pe youtube ....... enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) cu toate ca este HD calitatea s-a pierdut dupa ce le-am incarcat pe youtube ....... enjoy ! as da bani pt asa ceva. as sta si la coada. intrebare: cu ce se ung chestii? (ax butuci, pedale..) uhuuu , a rezolvat cineva unirea automata a posturilor Editat Iunie 25, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 eu folosesc trei chestii in functie de piesa : vaselina , ulei pt mecanisme fine ( asta atrage praful ) si ulei cu teflon ( ulei de uns lantul la motor ) . toata treaba este sa gresezi fara sa faci exces de unsoare apoi sa stergi bine surplusul ...... vaselina merge la monobloc si pedale ,cuvetarie dar si pe arcul de la schimbatorul spate uleiul de mecanisme fine pe camasile cablurilor ( doua trei picaturi cu seringa ) uleiul cu teflon pe lant , pinioane si butucii rotilor ( asa evit ajungerea accidentala de grasime pe discurile de frana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Am incercat si eu spray cu teflon, de departe cea mai proasta ungere. Ramane la suprafata, unde trebuie nu ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Spraiul cu teflon mi se pare cea mai buna solutie cand esti plecat pe drum (drum de asfalt ). Curata lantul si il unge in acelasi timp. Bineinteles ca acasa, il curat cu benzina si il ung cu ulei de bicicleta. Chiar nu conteaza tipul, pentru ca il curat des, aproape dupa fiecare tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Si cum ti s-a parut cand ai curatat lantul de teflon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Lantul devine curat, atat cat se poate curata cand esti cu bagaje pe drum. Nu te gandi ca e alb, ca si cand l-ai spala cu benzina. Dar decat nimic, e buna solutia asta. Nu te murdaresti si e rapida. In 3 minute rezolvi problema lantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 eu folosesc trei chestii in functie de piesa : vaselina , ulei pt mecanisme fine ( asta atrage praful ) si ulei cu teflon ( ulei de uns lantul la motor ) . toata treaba este sa gresezi fara sa faci exces de unsoare apoi sa stergi bine surplusul ...... vaselina merge la monobloc si pedale ,cuvetarie dar si pe arcul de la schimbatorul spate uleiul de mecanisme fine pe camasile cablurilor ( doua trei picaturi cu seringa ) uleiul cu teflon pe lant , pinioane si butucii rotilor ( asa evit ajungerea accidentala de grasime pe discurile de frana ) s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? nu spuneti de la "sex shop". gasesc la decathlon? eu am bagat pe cabluri ulei pt moto.. motul 300V *am vrut sa bag si acolo de unde iese placuta de frana si a picurat si pe ea dar e in regula, e vorba de frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Frate... tu chiar nu-ti poti concentra ideile dintr-o data sub forma unui singur post, sau te trezesti scriind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? nu spuneti de la "sex shop". gasesc la decathlon? eu am bagat pe cabluri ulei pt moto.. motul 300V *am vrut sa bag si acolo de unde iese placuta de frana si a picurat si pe ea dar e in regula, e vorba de frana spate Cablurile nu trebuie decat unse putin cu carpa imbibata in ulei. De fapt aici jmecheria e sa le cureti din cand in cand, iar odata descacute sa le mai si ungi putin cu ulei. Nu trebuie sa le imbibi in ulei. De fapt nici lantul nu-l imbib in ulei, ci dupa ce il ung il sterg cu carpa. Iar legat de frana spate cu ulei ... spor la biciclit ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Frate... tu chiar nu-ti poti concentra ideile dintr-o data sub forma unui singur post, sau te trezesti scriind? dezvolta, te rog. totul apare intr-un singur post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? Gasesti in benzinarii ,supermarket, la magazine de piese auto sau in targ la vitan si probabil in multe alte locuri. La decathlon si la magazinele de biciclete e posibil sa gasesti dar la supra pret fiind "speciala pt bicicleta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) eu curat cu spray de curatat lantul ( de la magazin moto ) sau cu motorina ! am aflat acum ceva ani ca benzina este contraindicata ...... cel putin pentru lanturile moto cu O-ringuri sau alte piese cu garnituri sau parti ce nu sunt metalice ....... pentru uns , nu sunt foarte fericit de sprayul cu ulei si teflon dar macar nu se umple lantul de praf ca in cazul ungerii cu ulei pentru mecanisme fine ( adica ulei de bicla' ) Frigider : vezi sa nu iei vaselina grafitata ca aia nu e buna la asa ceva . Editat Iunie 25, 2013 de Joon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Gasesti in benzinarii ,supermarket, la magazine de piese auto sau in targ la vitan si probabil in multe alte locuri. La decathlon si la magazinele de biciclete e posibil sa gasesti dar la supra pret fiind "speciala pt bicicleta". eu curat cu spray de curatat lantul ( de la magazin moto ) sau cu motorina ! am aflat acum ceva ani ca benzina este contraindicata ...... cel putin pentru lanturile moto cu O-ringuri sau alte piese cu garnituri sau parti ce nu sunt metalice ....... pentru uns , nu sunt foarte fericit de sprayul cu ulei si teflon dar macar nu se umple lantul de praf ca in cazul ungerii cu ulei pentru mecanisme fine ( adica ulei de bicla' ) Frigider : vezi sa nu iei vaselina grafitata ca aia nu e buna la asa ceva . multumesc pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 azi incepe. http://www.gandul.info/stiri/turul-frantei-lance-armstrong-este-imposibil-sa-castigi-turul-frantei-fara-sa-te-dopezi-11043868 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 AH, ce bine e pe ploaia cu bicicleta. M-am facut ca porcu, dar 15 min am fost sef! Chestia e ca am lasat-o in fata usii la cat de murdara/uda e bicicla, sper sa nu mi-o furgaseasca vreunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 ati facut toti pana? mi se pare interesanta treaba asta, in caz ca n-ati vazut: http://conquertheroad.oakley.com/ride.php 2 amatori alesi sa urce cu 2 fosti profesionisti din liga de sus (Richard Virenque si Sean Kelly) pe Mont Ventoux si Alpe d'Huez. urmeaza urcarea propriu-zisa, episoadele 3 si 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 urmeaza urcarea propriu-zisa, episoadele 3 si 4. Ai idee cand sunt episoadele 3 si 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Ai idee cand sunt episoadele 3 si 4?pai scrie ca vor fi puse pe parcursul TdF. am vazut in programul Eurosport ca duminica o sa mai fie unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 O chestie faină de la găgâl - http://yourtour.withgoogle.com/en/# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 aproape 4 minute avans pt. locul intii, dupa Pirinei si un contratimp. sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Azi am fost la Balea Lac, unde a fost finalul etapei I din Turul ciclist al Sibiului. A fost un spectacol pe cinste! Bineinteles ca am fost cu bicicleta, ca asa se cuvine sa intampini un final de etapa pe Transfagarasan. Dar, sunt rupt dupa "catararea" pana sus la Balea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 14, 2013 Autor Share Postat Iulie 14, 2013 (editat) Ai idee cand sunt episoadele 3 si 4?in seara asta la 10 pe Eurosport ep. 3. ===================== vad ca e mare interesu' pt. Tdf, dar totusi vreau sa spun ca e tare Froome asta, mi-a placut. un om de podium trebuie sa cistige spectaculos macar o etapa si dupa ziua de azi e clar ca merita galbenul cu aplauze. Editat Iulie 14, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Salut, am gasit si eu o bicicleta first bike la cineva si am luat-o, parca raptor ii zice. La prima vedere arata intreaga doar ca furca pare ca ar avea nevoie de servisare. Intrebarea mea e, inainte sa o stric, cum sunt furcile astea de biciclete, au si ulei in ele sau doar arcuri? Sa nu ma apuc s-o demontez prin sufragerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Naum, de data asta chiar si mai acru http://blogsport.gsp.ro/naum/2013/07/23/cowboyul-si-cobaiul si legat de dopaj, pe mine m-a busit risul citind asta: "A medical research team in the United States attempted to set up extensive research into the effects of steroids on weightlifters and throwers, only to discover that there were so few who weren't taking them that they couldn't establish any worthwhile comparisons." http://en.wikipedia.org/wiki/Doping_in_sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate