Cesar Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Slabe sanse sa aflii km reali ai mobrei. Cand a luat-o Mihai era destul de neingrijita de proprietarul anterior si foarte posibil sa fi dat si km inapoi. Stiu ca m-am intalnit cu el in prima saptamana cand si-a cumparat-o si l-am fugarit oleaca prin oras Naiba stie cati or fi cu adevarat. Oricum nu sunt putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 la 100 mii sau aproape distributia nu are nevoie de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Doyle e "nascut" in 2000 Asta ar insemna ca are cam 14 sezoane. Probabil e trecut bine de suta de mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Salutare tuturor! Cateva imagini de la o operatiune de servisare extinsa a unei motociclete ... ..., schimb pompa de apa (rotor, ax, garnituri), ... Salutare! Daca se poate, te rog spune-mi cat e manopera pentru inlocuirea pompei de apa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Salut Angi! Nu mai stiu pe de rost, trebuie sa ma uit in fisa de service. Daca mai ai numarul meu, da-mi un telefon mai pe seara si iti spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damageman Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 (editat) Îmi puteți spune codul de piesa la acel șurub care întinde cablul de ambreiaj și de unde se poate comanda + un preț informativ. Tnx Acum am obs ca și userul crezyzly a avut probleme cu piesa nr 7 din postarea lui, sper sa ma ajute el. Editat Februarie 14, 2014 de damageman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Surub reglaj aproximativ 27 lei la Autonet 32727678100 Îmi puteți spune codul de piesa la acel șurub care întinde cablul de ambreiaj și de unde se poate comanda + un preț informativ. TnxAcum am obs ca și userul crezyzly a avut probleme cu piesa nr 7 din postarea lui, sper sa ma ajute el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Pentru cei care folosesc MOTUL, au aplicatia asta pe site-ul lor unde-ti zic ce ulei e mai bun pentru motoreta in functie de model / an si cand sa-l schimbi. http://www.motul.com/ro/en/products/recommendation P.S Angi, 300V e un ulei de curse din cate stiu eu si nu apare la recomandarile pentru Dakar si nici la X Challenge. Uita-te pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 tiyuta asta e noul site . pe cel vechi era trecut la toate ca best 300 V . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 eu folosesc floriol 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Cu ce ulei motul ai simtit ca nu e bine ? salut pot sa-ti spun ca ma folosit 15w50 repsol rider 4t si merge ok. il schimb la 5000 km. nu consuma gram. am 63000 km la mobra. daca a mai folosit cineva repsol??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damageman Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Am gasit întinzător cablu ambreiaj (poziția nr 7 din postarea lui crezyzly)la 15 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Are cineva care intra aici BMW 650 Xcountry sau Xchalenge ? Vreau sa arunc si eu o privire la prinderea releului regulator de tensiune. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 cumpar parbriz inalt pt modelu de dupa 2004 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Are cineva care intra aici BMW 650 Xcountry sau Xchalenge ? Vreau sa arunc si eu o privire la prinderea releului regulator de tensiune. Multumesc ZigZag si Popp au XChalenge cu XCountrz nu stiu pe nimeni. cumpar parbriz inalt pt modelu de dupa 2004 . La ce iti tebuie ? Te intreb pt ca parbrizele dupa 2004 sunt de o tristete maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Are cineva care intra aici BMW 650 Xcountry sau Xchalenge ? Vreau sa arunc si eu o privire la prinderea releului regulator de tensiune. Multumesc Ai nr meu. Te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Ai nr meu. Te astept. . Te-as ajuta si eu dar sunt retinut la Municipal . Cand mai ai nevoie anunta-ne. Suntem baieti buni . Ce motoreta ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Eru pt cineva . a rupt parbrizu si vrea sa il schimbe . Si ar pune unu Sh ca nou ...(Sti continuarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut. Caut si eu sa imi schimb consumabilele in martie. Ulei MOTUL si filtre MANN de unde luati? Am rascolit putin cu Google, unde am gasit preturi mai bune nu mai aduc Motul... ca sa le comand din locuri diferite nu prea se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 motodiscount.ro........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 am trecut azi pe la motorteam, aveau multe tipuri de ulei Motul, nu stiu daca si filtre. Cred ca trimit si prin curier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut. Caut si eu sa imi schimb consumabilele in martie. Ulei MOTUL si filtre MANN de unde luati? Am rascolit putin cu Google, unde am gasit preturi mai bune nu mai aduc Motul... ca sa le comand din locuri diferite nu prea se merita. ca si filtre folosesc Hiflo care din ce citeam sunt cele mai ok de pe piata ( evident la partea de moto ) motobikeshop ar fi importatori si au si pret bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Salut. Caut si eu sa imi schimb consumabilele in martie. Ulei MOTUL si filtre MANN de unde luati? Am rascolit putin cu Google, unde am gasit preturi mai bune nu mai aduc Motul... ca sa le comand din locuri diferite nu prea se merita. motodiscount.ro ...ulei motul si filtre hiflo...au preturi bune de regula, am luat de la ei mai multe si a fost totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozyman Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Salut, Trebuie sa fac revizia la GS-ul achizitionat in toamna anul trecut (prima revizie de cand il detin). Ce service recomandati in Bucuresti? E mai bine sa cumpar eu consumabilele? Multumesc! Editat Februarie 23, 2014 de ozyman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 ulei si filter - acasa, lejer - nu merita sa dai banii la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate