catutza Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pe la 12.40 am trecut prin pasajul lujerului iar la iesire ceva s-a izbit intr-o masina care statea la coada in pasaj. s-a auzit decat o izbitura si am vazut in oglinda un mare nor de praf. am sunat la 112 restul nu mai stiu. cred ca era un motociclist care n-a vazut masinile de la coada pacalit de diferenta de lumina de afara si din pasaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Tocmai m-a sunat un prieten. E vorba de un CBR RR 600 sau un Suzuki RF600 cu numarul B 61 RIT, motociclistul se pare ca a decedat. Prietenul m-a sunat din pasaj si nu am inteles prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Sper sa nu fie cbr 600 rr ca stiu un tip de sta p-acolo cu rr Pana la urma se pare sau chiar a decedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ti-am zis, prietenul m-a sunat din pasaj, mi-a zis de accident si ca se pare ca a murit motociclistul, si s-a intrerupt. Nu vreu sa fac afirmatii nasolae, inca incerc sa il prind la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Mi-am sunat amicul. Doamne ajuta, nu era el! Eu sper ca n-am murit nimeni totusi Deja incepe sa ma deprime numarul enorm de accidente fatale din ultima vreme. Oare cat mai trece pana moare vre-un prieten de-al meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 mult prea multi morti... problema e ca nu invatam nimic din greselile lor sper, totusi, sa nu fi murit nimeni acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pe la 12.40 am trecut prin pasajul lujerului iar la iesire ceva s-a izbit intr-o masina care statea la coada in pasaj.s-a auzit decat o izbitura si am vazut in oglinda un mare nor de praf. am sunat la 112 restul nu mai stiu. cred ca era un motociclist care n-a vazut masinile de la coada pacalit de diferenta de lumina de afara si din pasaj. Pe mine m-a sunat cineva care a trecut cu masina pe langa accident si a vazut cum il resuscitau pe motociclist. Sa speram k a scapat. Doamne ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cele mai pacatoase sunt accidentele astea in pasaj ... anyway pe ce sens s-a intamplat?? Banuiesc ca iesirea spre Virtutii nu spre Dr. Taberei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) pe la 12.40 am trecut prin pasajul lujerului iar la iesire ceva s-a izbit intr-o masina care statea la coada in pasaj.s-a auzit decat o izbitura si am vazut in oglinda un mare nor de praf. am sunat la 112 restul nu mai stiu. cred ca era un motociclist care n-a vazut masinile de la coada pacalit de diferenta de lumina de afara si din pasaj. Sa speram ca pana la urma este totul bine,dar nu degeaba trebuie redusa viteza la intrare si iesire din pasaje,tunele. Pentru ca ochiul sa se adapteze cu lumina, mai puternica sau mai redusa. Cine stie ce s-o fi intamplat acolo...? Editat Mai 17, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el e Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Am reusit sa vorbesc cu prietenul meu la telefon. E vorba de un Suzuki RF 600 rosu B 61 RIT. Din pacate motociclistul a decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 R.I.P Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Am reusit sa vorbesc cu prietenul meu la telefon. E vorba de un Suzuki RF 600 rosu B 61 RIT. Din pacate motociclistul a decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pacat.....RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 RIP....dar cum s-a intamplat????stie cineva? trist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 incercati sa nu mai bagati 20 de pagini de RIP si lasati pe cineva care stie ce s-a intamplat sa ne spuna ... ca poate vrem sa aflam exact situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) chiar nu se poate nici un week-end cu soare fara ca unul din noi sa nu accelereze dintre noi spre alte taramuri mai indepartate? pacat de el ;) Editat Mai 17, 2008 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) VITEZA NEADAPTATA UCIDE!!!!!Dumnezeu sa-l odihneasca! Editat Mai 17, 2008 de flr_bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! AVETI GRIJA DE VOI FRATILOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! AVETI GRIJA DE VOI FRATILOR! R.I.P Haideti cu detalii........poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 trist...prea multe accidente...prea multe RIP-uri......prea multe victime.... Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 e ciudat ... decesul nu a fost confirmat de nici o institutie mediatica ... eu aflu abia maine daca e adevarat sau nu deci nu va uitati spre mine ... oricum haideti sa nu mai dam cu RIP-uri pana nu avem ceva oficial va rog eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) Cu parere de rau si cu durere in suflet, ii doresc sa ii fie tarana usoara, alin ..il chema, student la medicina militara anul 6, extraordinar coleg si prieten, din pacate toate sunt la trecut, deocamdata este la IML, detalii mai multe probabil o sa aflu luni, motocicleta era un rf600, rosie b 81 rit .. si stiti care e culmea, ca nu ma pot abtine, chiar vroia sa o vanda, acum cateva zile mi a zis ca vrea sa isi ia masina, culmea ironiei, si chiar speram din tot sufletul sa fi fost motorul imprumutat cuiva, sa nu fi fost el Editat Mai 17, 2008 de Droopy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Ufff... Dumnezeu sa-l odihneasca! ;) :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) Dzeu sa-l odihneasca. Detalii, va rog. I-a dat goana in pasaj peste masura? I-a iesit masina in fatza? Poate ne lumineaza cineva in acest caz. Din primul post am inteles ca s-a infipt in spatele unei masini, se zice ca era coada la iesirea din pasaj. Editat Mai 17, 2008 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate