nils Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 sorry, no can do, lipsa bani pt cauciuce, rca, plus aniversare in familie. deci, zic pas si la intalnirea de sambata. cu pareri de rau. daca nu ne place la urs mergem la apash. care-i treba? sau nu-ti place compania noastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 No, da' puteti sa dati si voi niste adrese/indicatii apropos de locatiile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 compania beemerilor nu ma deranjaza deloc. cu alte companii am eu probleme. adresa de la apasu: str. Econom Cezarescu, nr. 34 (langa Pui de Urs). adresa de la bikers, DN1, Otopeni, cred ca stie toata lumea adresa de la URsu...nu stiu si nu ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sper ca pana sambata sa ai si RCA-ul platit si cauciucurile schimbate, ca daca nu, te Hai, ca am un traseu belea zi-mi si mie despre traseul ala minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 zi-mi si mie despre traseul ala minunat. Ce marca si tip de cauciucuri ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ATENTIE! Diseara la URsu o sa fie o seara de Karaoke pt Rontz. Nu stiu daca o sa putem sa stam de vorba acolo. /index.php?...p;#entry1522261 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 repede baieti, organizarea!!! intr-adevar, la ursu cred ca este un moment nepotrivit sa ne intalnim. daca nu tineti neaparat sa fie un bar cu specific moto as avea eu o propunere, acum depinde si cat de deschisi sunteti. terasa de la piranha din regie. avantaje: mese mari unde putem sta multi, muzica ok, loc de parcare, pentru cine vrea exista si mancare dezavantaje: daca e racoare o sa tremuram un pic (dar avem geci calduroase:) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Parerea mea... la apash. sigur o sa fie lejer. Nu prea se inghesuie lumea pe acolo si i-l stie toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ce marca si tip de cauciucuri ai? acum am metzeler tourance, am dat comanda de tkc80 de la conti dar ajung de-abia peste vreo 10 zile. Sa unteleg ca mai vorbim peste vreo 10 zile ? ce ziceti de terasa maxx, au pizza buna. sau cuptorul cu lemne, pe pache protopopescu ramane la ursu sau mergem tot la apashu? daca nu se stabileste nimic eu ma duc la ursu sa fac karaoke. karaoke incepe la ora 21, deci avem 2 ore de liniste cu bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 beemerii, unde e determinarea? e joi, mai sunt cateva ore pana la 7 si noi nu ne-am organizat. asadar, unde in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 karaoke incepe la ora 21, deci avem 2 ore de liniste cu bere. Hai la Ursu. De la 19 la 21 e suficient timp de discutie. Sigur ca lumea asteapta sa zica cineva: Ramane la ..... (Ursu, Apashu, etc.). Angi a fost cu propunerea initiala a intalnirilor. El ar putea sa zica "ramane la...". Daca nu, regula este: ramane cum s-a stabilit anterior. In acest caz: Ursu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Cei care au adus in discutie seara karaoke de la Ursu' cred ca au dreptate. Aglomeratie si zgomot. La Apasu' cred ca e prea mic. Impreuna cu alti cativa BMW-isti, voi merge la Biker's Otopeni. Mese mari, loc frumos, parcare speciala pentru mobre etc. Daca doriti sa veniti, va asteptam acolo. Daca nu, asta e. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Vin si eu in Biker's, dar cu conserva. Bimmeru' e la doftor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 otopeni sa fie atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 mai vorbim peste vreo 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 mie-mi convine . otopeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Otopeni sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 asa cum ziceam si pe topicul de la 650 tocmai ce mi-a venit zilele astea capra. Prima mea motocicleta F650ST. Astept sa imi fac zilele astea numerele rosii si sper sa pot sa o scot in weekend. din pacate saptamanile astea sunt in delegatie si nu pot de nici o culoare sa ajung joia sa vad si alte profile de BMW-isti, dar dupa 1 Noiembrie, daca mai tine vremea cu noi sigur am sa incerc sa va intalnesc... asta sigur, doar daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Subsemnez si eu pentru Biker's Otopeni. Ne vedem deseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 La Biker's atunci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salutare lume, la ce ora e intalnirea de la "otopeni" ? apropos, primiti si nou veniti in club ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 invictus si ali baba daca mergeti la Ursu vin si eu. Va rog sa ma anuntati din timp ca sa pot sa ajung. Daca nu ,atunci raman acasa ca la Otopeni nu merg nici batut.Era vorba sa vedem mai multe baruri si sa hotaram dupa.Daca nu se respecta asta nu o sa se respecte nici in viitor ce se va discuta.Plus ca vine iarna si nu o sa mearga nimeni fara moto tocmai la Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 @memyselfandI orele 19! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 acum am metzeler tourance, Inca nu stiu sigur dar ar mai fi o varianta de traseu, pe langa Buc, care nu necesita neaparat crampoane. Daca merg pe asta, vin cu BMW-ul si nici eu n-am crampoane. Daca vrei sa mergi sambata, te anunt maine cum m-am hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Era vorba sa vedem mai multe baruri si sa hotaram dupa.Daca nu se respecta asta nu o sa se respecte nici in viitor ce se va discuta.Plus ca vine iarna si nu o sa mearga nimeni fara moto tocmai la Otopeni. De acord cu tine. Dar nici sa facem grupuri nu e bine, asa ca nu merg la Ursu. Eu mai astept, vad ce se mai intampla. Nu merg nici la Otopeni. In spate la Bikers am un santier. Merg suficient de des. Nu e nici o placere plimbarea pe cel mai aglomerat drum din Romania, mai ales noaptea. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate