zeroo Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 bre, tu vrei tras de urechi? nu ti-e rusine? vezi ca imediat te bag in poemele cu grasa, nu te juca cu viata....te astept deseara sa iti ceri scuze in mod oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 La bere nu cred ca ajung saptamana asta dar de saptamana viitoare sigur vin ! ...probleme cu mult de lucru este cauza lipsei de la intalnirile de joi... sorry Pana la bere uitati-va la domnu' Chris Pfeiffer si a lui trotineta de 800... sigur a mancat stricat cand era mic...sau a calcat in el clar pe langa mult marketing si reclama este totusi adevarat omu' si show urile de pe la ei defapt e ca si la noi http://www.freecaster.tv/1000003_1006771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 pai daca veniti toti ktmbmw-istii, d-aia ramanem fara locuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 o masina in frederic chopin va rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 /index.php?...p;#entry1664057 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Stie careva de unde se pot cumpara caucioace Bridgestone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Stie careva de unde se pot cumpara caucioace Bridgestone? incearca aici: http://www.depozituldeanvelope.ro/index.ph...3a17208bc9a274d sau aici - se pare ca pretul este mai bun: /index.php?...mp;#entry630207 incearca aici: http://www.depozituldeanvelope.ro/index.ph...3a17208bc9a274d aici: http://www.cauciucurimoto.ro/start.html sau aici - se pare ca pretul este mai bun: /index.php?...mp;#entry630207 Editat Ianuarie 25, 2009 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 incearca aici: merci ,se pare totusi ca sunt prea scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Depozitul de anvelope are preturile mari, ia legatura cu Romi3 de pe forum, iti aduce ce vrei la preturi decente. Asta-i numarul lui de telefon 0723.564065, este un baiat de nota douazeci. Eu am cumparat de la el mai multe lucruri pana acum, printre care si 2 seturi de anvelope, metzeler tourance si continental tkc80. Il mai poti intreba si pe userul bogdan.c la tel 0744.363.678, dar nu stiu cat e de serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Pot si eu sa confirm de romi. Nu numai ca mi-a adus o gasca de chestii, dar a facut-o si la timp, si foarte corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Eu am luat de la Bogdan C. Mie mi s'a parut om serios si prompt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Eu am luat de la Bogdan C. Mie mi s'a parut om serios si prompt. Incepator Group: Membru Posts: 45 Joined: 31-August 08 From: arad Member No.: 41.886 Moto: BMW R 1200 GS ADVENTURE Numar: AR 12 REA Club: solitar Warn: (0%) SALUT STIE CAREVA CUM STA TREABA CU CAUCIUCURILE DE OFF ROAD PT ADVENTURE,,,,,,,,,,,,DACA A FOLOSIT CAREVA SAU FOLOSESTE,,,,,,,,,,CARE SUNT MAI BUNE EU AM METZELER KAROO T.......AM VREO 1200 KM CU ELE CAM 50-50 ON?OFF ROAD DAR MI SE PARE CA SE BARBERESC CAM REPEDE.............IDEEA ESTE CA MERG DESTUL DE MULT PE FORETIERE DAR PINA ACOLO TRE SA TREC PE ASFALT CARE AR FIII COMPROMISUL ???????? am avut bridgestone battlewind..m-au tzinut cam 11 mii,,,,,,,,am mers si pe off road cu ele..........dar indiscutabil cele cu crampoane sunt mai bune pe macadamuri sunt mai bune tkc 80 ...i? cer dintre stradale sunt acceptabile si pe forestiere? O ALTA PROBLEMA ,,,,,,,,,,,ARE CAREVA VREUN SISTEM INTERCOM PE MOTOR?............STARCOM AUTOCOM...........sau ALBRECHT............SUNT CURIOS DAC FUNCTIONEAZA BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 EU AM METZELER KAROO T.......AM VREO 1200 KM CU ELE CAM 50-50 ON?OFF ROAD DAR MI SE PARE CA SE BARBERESC CAM REPEDE.............IDEEA ESTE CA MERG DESTUL DE MULT PE FORETIERE DAR PINA ACOLO TRE SA TREC PE ASFALT O ALTA PROBLEMA ,,,,,,,,,,,ARE CAREVA VREUN SISTEM INTERCOM PE MOTOR?............STARCOM AUTOCOM...........sau ALBRECHT............SUNT CURIOS DAC FUNCTIONEAZA BINE Eu am R1200GS (nu Adventure). Si eu am mers asta vara tot cu Karoo T. Le-am schimbat dupa vreo 7000km, din care probabil 800-1000km in afara asfaltului. Erau foarte uzate (se unisera crampoanele de pe mijloc). Viata lor normala este de 5000km. Primavara trecuta mi-am luat sistem de comunicare Scala Teamrider. A costat vreo 200euro, daca imi aduc bine aminte. Am montat pe casca mea si a pasagerei. Intre noi functioneaza tip intercom, iar intre mine si telefon (sau gps) functioneaza pe sistem bluetooth. Eu sunt destul de multumit. Bateria tine mult - doua zile de calatorie cel putin. Se aude bine. Pana la 100km/h pot merge cu casca deschisa si sunt auzit de catre interlocutori. Fara un astfel de sistem de comunicare calatoriile lungi cu pasager sunt ciudate si plictisitoare - spun din experienta. A fost o mare schimbare in bine. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prusikdan Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 sistemul de comunicare l-ai luat de / net sau de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 sistemul de comunicare l-ai luat de / net sau de unde? De aici, de pe motociclism, de la OCS (sau ocs ocs; achenobarbus pe mess, parca) Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) continental tkc80. cum ti se par astea,cum se comporta pe asfalt umed? dar prin noroi lipicios? Primavara trecuta mi-am luat sistem de comunicare Scala Teamrider. A costat vreo 200euro, daca imi aduc bine aminte. Microfonul se prinde de casca sau e gen handsfree cu casca si microfon pe o tija? Editat Ianuarie 29, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Microfonul se prinde de casca sau e gen handsfree cu casca si microfon pe o tija? Se prinde de casca intr-o parte un fel de unitate de comunicare cu baterie si are o tija cu un microfon pentru vorbit si doua casti plate, legate cu fir, pentru auzit. Castile le-am pus pur si simplu inauntru. Stau singure, ca au un fel de arici pe spate. Eu nu am incercat si alt aparat de felul asta, deci nu pot face o comparatie. Stiu doar ca mi-a rezolvat problema si nu s-a stricat pana acum. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 cum ti se par astea,cum se comporta pe asfalt umed? dar prin noroi lipicios? deocamdata anvelopele sunt in debara, nu am apucat sa le montez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 salutare, bagam sambata o mocirlealo-golaneala ? haideti de pe acum cu propuneri, zero ? bafta si ne vedem deseara, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Iar veniti diseara? Tot asa de multi? Azi vreti sa vina doar PROUD MEMBER OF BktM-W? Editat Ianuarie 29, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Se prinde de casca intr-o parte un fel de unitate de comunicare cu baterie si are o tija cu un microfon pentru vorbit si doua casti plate, legate cu fir, pentru auzit. Castile le-am pus pur si simplu inauntru. Stau singure, ca au un fel de arici pe spate.Eu nu am incercat si alt aparat de felul asta, deci nu pot face o comparatie. Stiu doar ca mi-a rezolvat problema si nu s-a stricat pana acum. Spor Aha. eu am un sistem cu o cutiuta pe care o agati de geaca.Are trei gauri pt jackuri (a trei-a pt muzica sau mobil)si butoane de volum..Are casca pt ureche cu tija pt. microfon si fir cu jack ca la handsfree pe care ti le pui inainte de a-ti pune castile moto pe cap.Am dat 50 de lei pe ele de pe Bikeshop.Au mers bine o perioada apoi am pierdut buretii de la microfoane iar acum se cam aude vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Eu am R1200GS (nu Adventure).Si eu am mers asta vara tot cu Karoo T. Le-am schimbat dupa vreo 7000km, din care probabil 800-1000km in afara asfaltului. Erau foarte uzate (se unisera crampoanele de pe mijloc). Viata lor normala este de 5000km. Primavara trecuta mi-am luat sistem de comunicare Scala Teamrider. A costat vreo 200euro, daca imi aduc bine aminte. Am montat pe casca mea si a pasagerei. Intre noi functioneaza tip intercom, iar intre mine si telefon (sau gps) functioneaza pe sistem bluetooth. Eu sunt destul de multumit. Bateria tine mult - doua zile de calatorie cel putin. Se aude bine. Pana la 100km/h pot merge cu casca deschisa si sunt auzit de catre interlocutori. Fara un astfel de sistem de comunicare calatoriile lungi cu pasager sunt ciudate si plictisitoare - spun din experienta. A fost o mare schimbare in bine. Spor multzam de ....informatzie ieri am montatat TOURANCE.......AM FACUT VREO 70 KM LA PRIMA IMPRESIE SUNT DESTUL DE INANTAT........ADERENTZA PE SOSEA ESTE SATISFACATOARE.......IERI A PLOUAT ,,,,,,OM VEDEA PE USCAT SI PE VREME MAI BUNA........URMATOARELE VOR FII SCORPION MT 90 SAU ANAKKE. 2........ LA OFF ROAD MA INTREBAM CARE SUNT MAI BUNE KAROO T SAU TKC DE LA CONTINENETAL PT COMUNICATZII AM COMNADAT UN MIDLAND BT TWIN OM VEDEA CUM FUNCTZIONEAZA Eu am R1200GS (nu Adventure).Si eu am mers asta vara tot cu Karoo T. Le-am schimbat dupa vreo 7000km, din care probabil 800-1000km in afara asfaltului. Erau foarte uzate (se unisera crampoanele de pe mijloc). Viata lor normala este de 5000km. Primavara trecuta mi-am luat sistem de comunicare Scala Teamrider. A costat vreo 200euro, daca imi aduc bine aminte. Am montat pe casca mea si a pasagerei. Intre noi functioneaza tip intercom, iar intre mine si telefon (sau gps) functioneaza pe sistem bluetooth. Eu sunt destul de multumit. Bateria tine mult - doua zile de calatorie cel putin. Se aude bine. Pana la 100km/h pot merge cu casca deschisa si sunt auzit de catre interlocutori. Fara un astfel de sistem de comunicare calatoriile lungi cu pasager sunt ciudate si plictisitoare - spun din experienta. A fost o mare schimbare in bine. Spor multzam de ....informatzie ieri am montatat TOURANCE.......AM FACUT VREO 70 KM LA PRIMA IMPRESIE SUNT DESTUL DE INANTAT........ADERENTZA PE SOSEA ESTE SATISFACATOARE.......IERI A PLOUAT ,,,,,,OM VEDEA PE USCAT SI PE VREME MAI BUNA........URMATOARELE VOR FII SCORPION MT 90 SAU ANAKKE. 2........ LA OFF ROAD MA INTREBAM CARE SUNT MAI BUNE KAROO T SAU TKC DE LA CONTINENETAL PT COMUNICATZII AM COMNADAT UN MIDLAND BT TWIN OM VEDEA CUM FUNCTZIONEAZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 fastbikes.se Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 OMGWTFLOL?! HUB steering?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 /index.php?showtopic=306655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate