easybiker Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ahoi!Red Beauty vrea sa simbolizeste Viragoul tau rosu nu? Da si mie mi se pare ca vrea sa simbolizeste un Virago cioper.Si mai simbolizeste si libertatea de baicar care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Da si mie mi se pare ca vrea sa simbolizeste un Virago cioper.Si mai simbolizeste si libertatea de baicar care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 I build it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Iete si ale mele... Road Patrol custom Dream....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi0075 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cine zicea ca nu ai cum sa faci motor bocciu cu saitu' uamenilor?? Va prezint: EPIC FAIL!! 'ai si o boccie "frumoasa": Blue Streak: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellriderCJ Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 1. e rupere!!! 2. motoarele voastre sunt superbe! 3. check out cateva de-ale mele! Hellhorse aduce mult cu Biju a mea. La Strech Me Baby culoarea a ales-o my girlfriend Whishing I Had Met Larry... nu cred ca sunt singurul (tribute bike) Iron Cross Old-School Perfection e look-ul meu preferat la un chopper/bobber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am incercat si eu sa fac una dar sunt cam putine optiuni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 mai bag si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Super funn topicul ! Dupa ce ma satur de vitezana sau chiar mai devreme (daca fac rost de bani) o sa-mi fac un motor cu care sa-mi plimb batranetile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_bb12 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 dupa cum veti vedea ma m imbolnavit de o furca, daca stiti in realitate unde s epoate gasi, pls let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darktemplar Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) no, uite si boberul meu ....cred ca orice cruiser ar trebui sa se vanda la pachet cu flex, aparat de sudura si masina de gaurit .....oare cum s-or ventila discurile de frana sub capacele alea...... si inca una...care parca imi place mai mult Editat Iulie 23, 2008 de darktemplar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Una in dulcele stil classic... The Psycho Motel Si una in stilul meu: The Zoo Bazooka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 aprox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Hehe, da, stil asemanator. Inca una: The Crazy Sergeant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cam asa ar trebui sa apara dupa gustu' meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cam asa ar trebui sa apara dupa gustu' meu: Simplu si la obiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Vai de mine, iarasi am inceput... Un bobber in cel mai traditional stil. Si una, care habar n-am ce e, un fel de new style chopper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 eu acum 2 ore am gasit siteu asta si de atunci numai asta fac. some of my finest: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Farul si oglinzile nu-mi placeau de nici o culoare, asa ca au trebuit sa dispara. Nici de ghidon nu sunt prea incantat, dar sa zicem ca merge. E faina aplicatia, dar nu i-ar strica mai multe optiuni. Death Race bike... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 O tentativa de bobber si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Sweet Dreams!!!!My baby.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate