Dan Popescu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Irina Elena Popescu, fiica mea, pe care unii poate si-o mai amintesc din emisiunea ' 2 Roti' de acum vreo 3 ani si ceva conducand un puternic ATV militar avand doar aproape 8 ani, mare iubitoare de muzica hard rock (aveam bilete la Metalica) de ieri dupamasa ora 15 50 s-a transformat in ingeras la doar 12 ani si cateva zile. Conducand ATV inca de pe la 7 ani si fiind pasager pe moto condus de mine de mai multe ori, iubea sincer si curat motociclismul si lumea lui. In desfasurarea curselor pe care eu le organizam de rally raid si din anul acesta si de motocross si endurocros era prezenta si-si aducea contributia asa cum putea, invatand din ce in ce mai mult. Iata ca un accident a trimis-o acolo unde nu e nici durere nici intristare, lasandu-ne cu inima rupta. Impreuna cu inca o colega a fost lovita de un auto pe bul. Aviatorilor in timp ce traversau NEREGULAMENTAR strada de un sofer grabit care a gasit de cuviinta sa clacsoneze mai mult si sa franeze mai putin. Stiu ca accidentul nu fost pe moto dar ea deja se considera motociclista si cred ca putem trage cu totii ceva invataturi din asta. Intrucat ATV ul din emisiune este temporar indisponibil la cimitir o voi duce cu masina ei de suflet pe care o pastram special pentru cand si-ar fi luat permis la 18 ani, jeep wrangler decapotat. Rugati-va pentru sufletelul ei de mica motociclista rocherita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L-I-V Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul vostru ca parinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Am ramas fara cuvinte... Sincere condoleante, Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante dumnezeu sa o odihneasca acolo sus, alaturi de ingeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 nu am cuvinte Dumnezeu s-o ierte si s-o primeasca. Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante . Orice alte cuvinte sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu s-o odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 condoleantze domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Suntem alaturi de tine, e o durere mult prea mare. Sunt sigur ca acolo unde este acum este mandra de tine ca o iubesti atat de mult si ai puterea sa iti imparti durerea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Daca ai nevoie de noi, te ajutam cu cea mai mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante, multa tarie familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nici nu-mi vine sa cred... Condoleante Dane sunt socat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate