Speedy.K Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Am schimbat azi E09 urile de pe Tenere. 13800 km. Fata varza, spatele mai rezista o tzara. E primul tau schimb de cand ai cumparat agregatul? Pt mine e primul schimb. L-am luat la 8000 km cu ele pe roti. Acum am aprox 1400 km. Asa se explica. Probabil fostul proprietar schimbase inca unul sau doua pe spate pastrand fata. La mine cu K60 schimb doua spate pana sa fie nevoie sa schimb fata. E adevarat ca merg si mult cu pasager pe asfalt pana sa ajung la macadamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Asa se explica. Probabil fostul proprietar schimbase inca unul sau doua pe spate pastrand fata. La mine cu K60 schimb doua spate pana sa fie nevoie sa schimb fata. E adevarat ca merg si mult cu pasager pe asfalt pana sa ajung la macadamuri. Cauciucu fata s-a ros din doi in doi zimti ( doar cei de pe mijloc)... Or fi avut compozitie diferita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Vreau sa-mi schimb si eu cauciucul de spate ...un mitas e-07 care a ajuns deja la banda aceea de pe mijloc cu un heidenau K60 si am gasit 4.6 sau 5.1 pe r17 acum intrebarea este care se apropie mai mult de dimensiunea 130/80 R 17 care este acum pe motocicleta?! Nu aruncati cu rosii! este diferenta mare intre k60 normal si cel scout ?! O sa incep sezonul pe 1 martie si il termin pana incep ploile torentiale de sfarsit de toamna ! Motocicleta suzuki freewind + ceva bagaje + pasager peste 50% din timp si mers in jur de 70 % pe asfalt. Multumesc frumos! Editat Februarie 21, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Vreau sa-mi schimb si eu cauciucul de spate ...un mitas e-07 care a ajuns deja la banda aceea de pe mijloc cu un heidenau K60 si am gasit 4.6 sau 5.1 pe r17 acum intrebarea este care se apropie mai mult de dimensiunea 130/80 R 17 care este acum pe motocicleta?! Nu aruncati cu rosii! este diferenta mare intre k60 normal si cel scout ?! O sa incep sezonul pe 1 martie si il termin pana incep ploile torentiale de sfarsit de toamna ! Multumesc frumos! Salut. http://www.anvelopemoto.eu/heidenau-k60-ms-scout-tl-rear-130-80-17-65t/ . Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Vreau sa-mi schimb si eu cauciucul de spate ...un mitas e-07 care a ajuns deja la banda aceea de pe mijloc cu un heidenau K60 si am gasit 4.6 sau 5.1 pe r17 acum intrebarea este care se apropie mai mult de dimensiunea 130/80 R 17 care este acum pe motocicleta?! Nu aruncati cu rosii! este diferenta mare intre k60 normal si cel scout ?! O sa incep sezonul pe 1 martie si il termin pana incep ploile torentiale de sfarsit de toamna ! Motocicleta suzuki freewind + ceva bagaje + pasager peste 50% din timp si mers in jur de 70 % pe asfalt. Multumesc frumos! Nu e diferenta mare, mie mi s-a parut ca nu se simte decat iarna. Si nici acolo nu sunt sigur. Oricum, vezi ca exista fix 13/80-17. A, si atentie la data fabricatiei (DOT, cum ii spunem, un pic gresit). Gumele moi se degradeaza mai repede decat cele medii odata cu invechirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Salut. http://www.anvelopemoto.eu/heidenau-k60-ms-scout-tl-rear-130-80-17-65t/ . Toate cele bune eu mi-am mai luat de aici si doamna care detine firma este un om de nota 10 ! http://heidenau.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=403&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=5 Nu compar preturile dar aici este mai ieftin si mai de la sursa... locul in care mi-am prins urechile este defapt conversia din 4.6 sau 5.1 in latimea de 120 130 sau 140 echivalentul dimensiunilor inscrise de obicei pe anvelope.. Multumesc! Editat Februarie 21, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salut. http://www.anvelopemoto.eu/heidenau-k60-ms-scout-tl-rear-130-80-17-65t/ . Toate cele bune Ceee maaaa?!?! Redus de la Pret vechi: 826,45 ron ??? Pai e 387 de lei pe siteul importatorului !!! Deci mai ieftin chiar si decat pretul ala "redus". Hai laso-n sangue, asta e chiar tentativa de prosteala pe fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Ceee maaaa?!?! Redus de la Pret vechi: 826,45 ron ??? Pai e 387 de lei pe siteul importatorului !!! Deci mai ieftin chiar si decat pretul ala "redus". Hai laso-n sangue, asta e chiar tentativa de prosteala pe fata! No ho:) Amu am vazut si eu diferenta. Cu mine le-a mers vraja. Magie la 20 de lei mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 No ho:) Amu am vazut si eu diferenta. Cu mine le-a mers vraja. Magie la 20 de lei mai rar. Nu ma-ntelege gresit, nu moare nimeni de la o diferenta de 20 de lei. Dar nu-mi spune, manca-ti-as, ca e reducere de 51%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 ) Nu ma-ntelege gresit, nu moare nimeni de la o diferenta de 20 de lei. Dar nu-mi spune, manca-ti-as, ca e reducere de 51%... ) Ideea e ca la ei am gasit cel mai mic pret si posibilitatea de a cumpara online. Din pacate pe site la heidenau.punct nu se exista butonu ala micut cu anuntul: " Cumpara-ma, ma (cuvant jignitor)!" » Post actualizat in 21 Feb 2016 21:51Ioi. Este. Da cu alt nume. Ceva cu cos. Mea culpa » Post actualizat in 21 Feb 2016 21:53Hmm. Nu este la Mitas. Ca ei erau prima optiune pt rear. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinake Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salutare, salutare! Nu sunt nou pe forum, doar ca nu am scris pana acum (asta in loc de introducere ). Va cer parerea, mai ales acelora dintre voi care au folosit Mitas E09 (eventual Dakar) pe spate: vreau sa inlocuiesc gumele de strada cu un TKC80 pe fata, respectiv E09 pe spate (totul normal pana aici). Din cate am citit, E09 au talonul chiar mai ferm decat K60, care sunt recunoscute pentru asa ceva, iar varianta Dakar merge chiar un pas mai departe. Avand o motocicleta fara cric central, leviere de pana scurte, nefiind un mecanic desavarsit si experienta mea in schimbarea unui cauciuc fiind minimala, ce ziceti de aberatia urmatoare? In caz de pana pe spate, in loc sa ma apuc sa schimb/peticesc camera (operatie care mi-ar manca mult timp si nervi), sa folosesc o astfel de anvelopa cu talonul ferm (E09 Dakar), chiar sa optez pentru varianta tubeless, pe care, bineinteles, sa o folosesc cu camera, astfel incat sa pot merge "pe janta" pana la prima vulcanizare. In cel mai rau caz o sa ma blagosloveasca Jumba cand o monteaza Astept pareri. Merci! P.S. Mai oameni buni, cred ca e ceva in neregula la mine (grav, zic). Ok, stiu ca franez aproape numai cu fata (mers pe asfalt 95%), stiu ca am suprasolicitat guma fata cu multele exersari de franare de urgenta, stiu ca am mers cu pasager doar 10% din distanta, dar totusi: in timp ce marea majoritate spune ca schimba un cauciuc fata la doua cauciucuri spate, la mine e invers: am 8600 km cu Anakee 2, spatele e aproape intreg (poate vad diferenta daca pun unul nou langa el), in schimb fata mai tine pana la colt! Zic eu ca sunt umflate corect (poate un 0.1 atm mai putin decat recomandarea pe fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 foloseste si frana de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Si Acceleratia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salutare, salutare! Nu sunt nou pe forum, doar ca nu am scris pana acum (asta in loc de introducere ). Va cer parerea, mai ales acelora dintre voi care au folosit Mitas E09 (eventual Dakar) pe spate: vreau sa inlocuiesc gumele de strada cu un TKC80 pe fata, respectiv E09 pe spate (totul normal pana aici). Din cate am citit, E09 au talonul chiar mai ferm decat K60, care sunt recunoscute pentru asa ceva, iar varianta Dakar merge chiar un pas mai departe. Avand o motocicleta fara cric central, leviere de pana scurte, nefiind un mecanic desavarsit si experienta mea in schimbarea unui cauciuc fiind minimala, ce ziceti de aberatia urmatoare? In caz de pana pe spate, in loc sa ma apuc sa schimb/peticesc camera (operatie care mi-ar manca mult timp si nervi), sa folosesc o astfel de anvelopa cu talonul ferm (E09 Dakar), chiar sa optez pentru varianta tubeless, pe care, bineinteles, sa o folosesc cu camera, astfel incat sa pot merge "pe janta" pana la prima vulcanizare. In cel mai rau caz o sa ma blagosloveasca Jumba cand o monteaza Astept pareri. Merci! P.S. Mai oameni buni, cred ca e ceva in neregula la mine (grav, zic). Ok, stiu ca franez aproape numai cu fata (mers pe asfalt 95%), stiu ca am suprasolicitat guma fata cu multele exersari de franare de urgenta, stiu ca am mers cu pasager doar 10% din distanta, dar totusi: in timp ce marea majoritate spune ca schimba un cauciuc fata la doua cauciucuri spate, la mine e invers: am 8600 km cu Anakee 2, spatele e aproape intreg (poate vad diferenta daca pun unul nou langa el), in schimb fata mai tine pana la colt! Zic eu ca sunt umflate corect (poate un 0.1 atm mai putin decat recomandarea pe fata) Daca iti este frica de schimbat roti, poate faci si tu asta : /index.php?/topic/725474-etansare-janta-cu-spite/ Nu ti-am trimis link-ul pt ca sa ma laud sau ceva, ci doar ca si FYI. Eu folosesc Mitas e-08 fata/spate. Pana acum nu am nimic de reprosat nici cauciucului nici "improvizatiei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) am testat anakee 3 care sunt numai on - bine merge si pe pietris da nu e mare lucru dar astept anakee wild - un 50-50 cred asteptat de multa lume nu am gasit pentru transalp ceva marimi Editat Februarie 23, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinake Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Daca iti este frica de schimbat roti, poate faci si tu asta : /index.php?/topic/725474-etansare-janta-cu-spite/ Nu ti-am trimis link-ul pt ca sa ma laud sau ceva, ci doar ca si FYI. Eu folosesc Mitas e-08 fata/spate. Pana acum nu am nimic de reprosat nici cauciucului nici "improvizatiei". Multumesc, Liviu. Citisem topicul tau, dar nu mi-l mai aminteam. Pai astea fiind datele, e clar: va fi varianta de anvelopa tubeless pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 dar astept anakee wild - un 50-50 cred asteptat de multa lume nu am gasit pentru transalp ceva marimi 50, un draq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 50, pe draq eu stiam ca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Cam cati km tine un K60 Scout de 130/80-17? Eu pe dominator am pus K60 simplu dar 120/90-17 si mergea cam 10-11ooo km. Scout-ul de 130/80-17 oare tine mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 (editat) 50, un draq! Vezi ca-l confunzi. A zis Wild. Adica asta: http://moto.michelin.co.uk/tyres/michelin-anakee-wild Si eu il astept de anu' trecut. Se tot lauda cu el, dar nu il gasesti nicaieri de vanzare. Editat Februarie 24, 2016 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 exact, merci pentru scoaterea din dubiu daca era vreunu:) asa e, abia astept sa iasa la mal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Cam cati km tine un K60 Scout de 130/80-17? Eu pe dominator am pus K60 simplu dar 120/90-17 si mergea cam 10-11ooo km. Scout-ul de 130/80-17 oare tine mai mult? Am cca. 7500 km in sezonul trecut cu Scout-urile si n-am ajuns inca la jumatate pe spate, fata maxim 1/4, 85-90% on road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 exact, merci pentru scoaterea din dubiu daca era vreunu:) asa e, abia astept sa iasa la mal Problema e ca, desi la ei pe site apare 130/80-17, eu nu am reusit in ultimul an sa gasesc dimensiunea asta pe vreun site care vinde Michelin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Vezi ca-l confunzi. A zis Wild. Adica asta: http://moto.michelin.co.uk/tyres/michelin-anakee-wild Si eu il astept de anu' trecut. Se tot lauda cu el, dar nu il gasesti nicaieri de vanzare. aha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Problema e ca, desi la ei pe site apare 130/80-17, eu nu am reusit in ultimul an sa gasesc dimensiunea asta pe vreun site care vinde Michelin. Daca ai din fabrica 130, poti pune linistit 140 sau 150. Eu merg cu 150 pe spate de trei ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate